Şimdi Ara

Normal telefon setlerinde bluetooth devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablosuz iletişim ürünleri konusunda yoğunlaşan bir firma olan Uniden, günümüz teknolojisinde artık neredeyse standart diyebileceğimiz kadar yaygınlaşan bluetooth' u kendi ürünlerine uygulamaya başlamış. Firmanın son duyurduğu ürün ELBT595 adlı bluetooth destekli ev içi telefon sistemi.

    ELBT595, taban makina yani bir bakıma dağıtıcı görevi üstleniyor. Uniden tarafından üretilen bluetooth destekli telefonları bu setle beraber kullanabildiğiniz gibi buna ek olarak yine bluetooth destekli herhangi kulaklık yada telefonu bu sistem üzerinden kullanarak telefonunuza erişebiliyorsunuz. Aynı anda 10 tane cihazı kontrol edebilen ELBT595 bu cihazlarla 5.8GHZ frekansta haberleşiyor. Bu cihazlardan 5 tanesine aynı anda konferans görüşmesi yaptırabiliyor. USB2.0 bağlantı sayesinde bilgisayar üzerinden yazılım güncellemesi ve değişik arka plan resimleri gibi genişlemelerede imkan veriyor. 5 farklı lcd ekran ışık renk ayarı olan cihaz aynı zamanda caller id ( arayan numarayı gösterme) özelliğine de sahip. Kendi kaydettiğiniz bir sesi telefon için çalma melodisi olarak ayarlamınıza da izin veren cihaz 400 adet rehber hafızası sunuyor.

    Özellikle yoğun çalışan dar alanlı şirketlerde çok kullanışlı olabilecek olan ELBT595 ve düşük modeli ELBT585, 2005 mart ayı civarında piyasalarda olacak. Şimdilik fiyatı hakkında açıklanan birşey yok.


    Sayfanın Linki : http://www.uniden.com/productpop/00_productpop.cfm?prd_code=ELBT595








  • wallah işte bu güzel aşama zaten BT varken hala eski kabşosuzun ne anlamı varki en azından diğer aparatlarla da kullanım imkanı olur...
  • Cidden cok hoş bir haber...
  • süper bir ürün türkiyeye geldimi acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NebiForever

    2005 mart ayı civarında piyasalarda olacak. Şimdilik fiyatı hakkında açıklanan birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.