Şimdi Ara

Henüz resmi olarak duyurulmayan Mass Effect üçlemesinin remaster sürümü 2021 yılına ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir süredir gündemde olan ve ilk olarak VentureBeat tarafından bu yılın başlarında haberi yapılan Mass Effect üçlemesinin remaster sürümü ile ilgili erteleme haberi geldi. Henüz resmi olarak duyurusu yapılmamış oyun, yine VentureBeat’in haberine göre 2021 yılı başlarına ertelendi.



    Ekim ayı içinde duyurusunun yapılıp aynı ay içinde yayınlanması beklenen ve Mass Effect: Legendary Edition adıyla çıkacağı söylenen üçlemenin ertelenme gerekçesi de ilk haberi yapan Jeff Grubb adlı editör tarafından paylaşıldı. Grubb’a göre EA ve BioWare’in erteleme kararında ilk Mass Effect oyununun diğer iki oyuna kıyasla hem görsel hem de oynanış bakımından geride kalması ve oyunun bu haliyle remaster sürümüne yakışmaması yatıyor.



    Ayrıca Bkz.RTX 3080 kullanıcıları çökme sorunuyla karşılaşıyor



    İki ve üçüncü oyunların görsellik ve oynanış mekanikleri açısından birbirlerine daha yakın olmaları, bunları remaster için daha uygun hale getirirken 2007 yılında çıkan ilk oyun ne yazık ki devam oyunlarından geri kalmış.



    Son olarak, Mass Effect: Legendary Edition’da üçüncü oyundaki çok oyunculu mod bulunmayacak ve üçleme sadece tek oyunculu senaryoya odaklanacak. Umarız EA ve Bioware üçlemeye yakışır görsellik ve oynanabilirlikte bir remaster sürümü ile oyuncular karşısına çıkar.



    Kaynak:https://www.gamesradar.com/uk/mass-effect-legendary-edition-remaster-reportedly-pushed-back-to-early-2021/







  • Eski oyunları ısıtıp ısıtıp tekrardan sunmaktan artık bir vazgeçselerde bu oyunlara ayırdıkları vakitleri yeni oyunlar yapmaya harcasalar daha akılcı olur

  • biraz reflection + kontrast = $30. Sinematikleri falan hayatta baştan yapmazlar

  • İlk oyunun daha güzel olduğunu düşünmüşümdür hep. Aslında remaster olmasına sevindim. Fiyatın ne olacağı sorun. Aslında Dragon Age: Origin'in de yeniden yapılmasını isterdim. İnqusition'dan bile daha gideri vardı her zaman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun firmalarıda bizim yeni yetme 2000 sonrası popçularına döndü. Onlar da üretken olamayıp eski şarkıları coverlayıp durdular... (söz meclisten dışarı tabii)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.