Şimdi Ara

Nokia 7.3'ün tasarımı netleşti: İşte render görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • HMD Global'in 22 Eylül'de Nokia 7.3'ü duyuracağı söyleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Finlandiyalı şirket söz konusu tarihte yalnızca Nokia 2.4 ve Nokia 3.4 olmak üzere iki yeni uygun fiyatlı akıllı telefon tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Acun Ilıcalı, Netflix’e rakip platformunu duyurdu: EXXEN



    OnLeaks, Ipeeworld internet sitesiyle birlikte Nokia 7.3'ün render görüntülerini ve 360 derecelik videosunu yayınladı. Böylelikle lansmandan önce akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını net bir şekilde görmüş olduk.





    Paylaşılan görüntülere bakılırsa Nokia 7.3 selefi gibi damla çentikli bir tasarımı benimsemeyecek. Cihaz delikli ekranla gelecek. Akıllı telefondaki 6.5 inçlik ekranın Full HD+ çözünürlüğü desteklediği ve kavisli kenarlara sahip olduğu olduğu söyleniyor.





    İşlemci ve batarya detayları



    Nokia 7.3'ün arka panelinde parmak izi sensörü ve Nokia 7.2 gibi dairesel bir kamera ünitesi var. Toplam arka kamera sayısı dörde çıkarılırken, LED flaş da kamera modülünden ayrılarak sol tarafa taşınmış.





    Akıllı telefonun Snapdragon 690 işlemciyle donatılacağı belirtiliyor. Ayrıca 48 megapiksel ana kamera, 24 megapiksel selfie kamerası ve 18W hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil içereceği de gelen haberler arasında. Fiyat etiketi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.





    Kaynak:
    https://ipeeworld.com/nokia-7-3-renders/







  • ya hala mı nokia yazısını gözümüze sokacaksınız ya... kesin alt çerçeveye nokia yazısını sığdırmak için çerçeveyi kalın tutmuştur

  • Alt çerçeve ile yan çerçeveler eşit boyutta olmalı. Apple dışında şunu yapan firma pek çıkmıyor nedense.

  • 6.5 inç ekran hangi cebimize sığacak. Ekran boyutunun tadı kaçtı piyasada 5 inç telefon olarak Nokia8 kaldı. İphone hariç

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.