Şimdi Ara

Söylenti: Mass Effect: Legendary Edition Remaster Koleksiyon 2021'in Başlarına Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Söylentiye göre ilk üç Mass Effect oyununun remaster versiyonlarını içerecek Mass Effect: Legendary Edition hâlâ yolda fakat biraz gecikecek.

    VentureBeat'in oyunun geliştirme sürecinden haberdar olan kişilerden öğrenmiş olduğu bilgilere göre, Ekim ayında tanıtılıp çıkması planlanan Mass Effect: Legendary Edition 2021'in başlarına ertelendi.
     
    Ertelenmeye yol açan şeyin ilk Mass Effect oyunu olduğu söyleniyor. Oynanış ve grafik açısından henüz Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ün remaster versiyonlarının kalitesine yaklaşamamış.
     
    VentureBeat ayrıca Mass Effect 3 multiplayer modunun koleksiyona dahil edilmeyeceğini belirtti, sadece tek oyunculu olacak. Fakat üç oyunun tüm indirilebilir içerikleri dahil olacak.

    Electronic Arts ve BioWare'den konu hakkında henüz resmi bir duyuru gelmedi.








  • Geç olsun güzel olsun. Fiyasko olmasın yeter.

    Bu arada darısı Dead Space serisinin başına. Ufukta yeni bir oyun ya da remake/remastered gözükmüyor gerçi, umut fakirin ekmeği işte. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Söylenenler doğruysa tam istediğim gibi olmuş. Özellikle seri ile ilk kez tanışacaklar için oyunları peş peşe oynamak güzel bir macera olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Settlers

    Geç olsun güzel olsun. Fiyasko olmasın yeter.

    Bu arada darısı Dead Space serisinin başına. Ufukta yeni bir oyun ya da remake/remastered gözükmüyor gerçi, umut fakirin ekmeği işte. :)


    Dead Space serisini halihazırda oynuyorum ve bence remastera gerek yok. Hala taş gibi. tek sorun V-sync açınca 30 FPS'e kilitleniyor. Bunu düzeltseler yeter.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu remastered oyun dünyasının başına gelmiş en kötü şey olabilir. Remake e sözüm yok olsunda ama remastered kadar ama ve hiç bir işe yaramayan bir şey daha görmedim aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Umarım bu tarz işler firmalara para kazandırmazda gelecekte böyle rezil şeyler görmeyiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.