Şimdi Ara

A Total War Saga: TROY – AMAZONS ek paketi, A Total War Saga:TROY sahipleri için ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Piyasaya çıktığı ilk gün Epic Store kullanıcıları için ücretsiz dağıtılan A Total War Saga:TROY’un ilk genişleme paketi A Total War Saga: TROY – AMAZONS da Epic üyeleri için ücretsiz olarak dağıtılıyor. Birkaç küçük üyelik işlemi ardından ücretsiz hale gelen ek paketin satış fiyatı ise tam 85 TL. 24 Eylül ila 8 Ekim tarihleri arasında geçerli olan bu fırsat için yapacaklarınız çok basit.



    A Total War Saga: TROY – AMAZONS ücretsiz nasıl alınır:




    1. Öncelikle buradaki linke tıklayıp Total War Access’e üye oluyoruz. Üyelik işleminden sonra siteye giriş yapıyoruz ve bizleri bir envanter sayfası karşılıyor.

    2. Envanter sayfasının başında, A Total War Saga: TROY – AMAZONS linki bulunuyor. Burada, Ek paketi Epic mağazasında tanımlayacağımız kodu almak için Total War Access ile Epic Store hesabımızı birleştirmemiz isteniyor.

    3. A Total War Saga: TROY – AMAZONS linkine tıkladıktan sonra hesap bağlantılarımızı yapıyoruz.

    4. Total War Access ile Epic Store hesaplarımızı birleştirdikten sonra A Total War Saga: TROY – AMAZONS linkine tekrar tıklayarak “kodu aktif et” butonuna basıyoruz.

    5. Karşımıza çıkan kodu, Epic Store uygulamasında kullanıcı adımızın bulunduğu ve sol altta yer alan butona tıklayarak aktif hale getiriyoruz.

    6. Tebrikler. A Total War Saga: TROY – AMAZONS ek paketini aktif hale getirdiniz.




  • Bana göre total war serisinin en iyi oyunu Empire Total War yenisi gelse direk alırım.

  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Empire öyle evet ama en eğlencelisi ateşli silah olmayan MEDIEVIL total var 2 desem yeridir, serinin de ilk oyunu aslında orta çağdı zaten. Empirenin de bütün paketlerini bitirip ROMA 2 nin CE versiyonunu 2013 de ön siparişle almıştım :) Medievil 3 gelse o sarsar ortalığı gerçekten :)

  • Çok zahmetli, kalsın

  • Muhtemelen hiç oynamayacağım ama alayım bari.

  • Aldım teşekkürler.

  • artenis kullanıcısına yanıt
    Empire'ın ticaret olayı çok güzeldi. Medieval 2 evet güzeldi ama Empire işi daha bir ülke yönetiyorum olayına bağlamıştı. Sırf ticari gelirleri yüzünden savaş açarken daha dikkatli davrandığımı hatırlıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.