Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: :::::SONY:::"W":::SERİSİ:::ANA:::TOPİĞİ:::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: :::::SONY:::"W":::SERİSİ:::ANA:::TOPİĞİ::::: Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cyperss

25 Haziran 2007; 21:22:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet bursa ikisi de bursa bizim çatıdan ewren arkadaşım nasıl fotograflar bende daha yeni öğrenirken kurcalarken çektim w55 le aynı sayılır benim makine ile ben böle fotograflar çekebiliorum ama alabiliosan yine slr bi makine al

What goes around comes back around

Ewren

25 Haziran 2007; 23:50:25 

yok bana cok profesyonel birsey lazim degil. boyutlari onemli daha cok. ve cekim kalitesi de iyi olmasi lazim tabi. ama profesyonel olmasina gerek yok.

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND
cyperss

26 Haziran 2007; 12:10:54 

ozaman w55i al derim boyutları ii ve arkasındaki ekran 2.5 inc sanırım o da güsel bişey büyük ekrandan görmek daa güzel oluo haliyle

Ewren

26 Haziran 2007; 12:21:07 

aldım zaten. gayet guzel.

HTC TOUCH DIAMOND
cyperss

26 Haziran 2007; 12:22:55 

hadi bakalım güle güle kullan hayırlı olsun

Ewren

26 Haziran 2007; 12:51:22 

tesekkr ederim

HTC TOUCH DIAMOND
thedentist

26 Haziran 2007; 19:26:45 

Herkese Merhaba
Ben de w-55 fotoğraf makinesi aldım, sony çanta ve sony hafıza kartı hediyeliydi.
Gündüz çekimleri ve makro çekimleri çok güzel. Gece şehir manzarası çektim, kötü çektiği için moralim bozuldu. Uğraşıp çeşitli ayarlarda çeşitli çekimler yaptım, ilk fotoğrafa göre daha iyi sonuçlar aldım. Pozlama değeri manuel ayarlanabiliyor fakat makinenin izin verdiği ölçülerde. ISO1000 değerine kadar manuel ISO ayarı yapmak mümkün. Titreşim engelleyicisi yok. Ama alışınca ihtiyaç duymadım. Zaten çoğu makinede karanlık ortamlarda ve gece çekimlerinde makineyi biryere sabitlemek ve sn. ayarıyla çekim yapmak şart. Deklanşöre basarken oluşan titremeyle fotoğraf bulanık çıkabilir.
AF odaklama ayarları bence başarılı.
manuel ayarlarla çekim yapmayı tercih edenler için önermem. Manuel ayarların hepsi kısıtlı.
2.5 inch ekran olması güzel.
USBden güç almıyor, dolayısıyla bilgisayara bağlıyken pilin takılı olması şart.
Tam şarjlı pille 350 civarında fotoğraf çekebileceği yazıyor ama denemedim, pek de zannetmiyorum.
Fotoğraflar Plazma ekran televizyonda ve LCD monitörlerde makinenin 2.5 inchlik ekranına göre çok daha kaliteli gözüküyor. Makineyi gömlek cebinizde bile taşıyabilirsiniz. Küçük boyutlu, ekonomik bunun yanında otomatik ayarda kaliteli çekim yapan bir makine arıyorsanız bence gayet yeterli.

:::ABSOLUT®:::

26 Haziran 2007; 20:20:36 

güle güle kullanın makinenizi..

Tam şarjlı pille 350 civarında fotoğraf çekebilir aslında..fakat bunu yapabilmesi içinde gece çekimlerinden daha doğrusu flash kullanmadan,lcd kapalı iken çekim yapması halinde bu mümkün olabilir..

içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur
hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur
bişeyler yapabilirsem , güzel gözlerin için
başından geçeni anlat , masaldır benim için
goztepe1925
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Haziran 2007; 23:03:45 

Sonunda topicimiz olmuş.W40 bnmki... Hemen sorulara başlayalım isterseniz.

Gece çekimi hakkında bilgisi olan ve gerekli ayarlamalar konusunda yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim. Gece çekiminden pek memnun değilim..
thedentist

26 Haziran 2007; 23:36:33 

Malesef cypress'in Bursa gece resmi gibi kaliteli bir görüntü elde edemedim. Aslında şu anda bulunduğum şehir çok ışıklı bir şehir değil. Haftasonu bir de Ankara da denerim. En iyi görüntüyü elde edebildiğim kombinasyon şu şekilde oldu (W55):
"P" pozizyonunda; pozlama ayarını +2.0 yaptım, ISO800 ü ayarladım (ISO1000 olunca noise oluşuyor malesef), flaş kapalı, kontrast +, Keskinlik +, beyaz dengesi otomatik, odak sonsuz, makineyi sabitledim (az kalsın pencereden düşüyordu ). Açıkçası sonuç beni pek tatmin etmedi. Vaktim olursa Ankara manzarasında bir daha deniyeceğim. Benim için çok önemli değil ama gece manzaralarını da iyi çekebilsem hiç fena olmazdı.

W35 ve W55 in kullanma klavuzu ortak. Bu kalvuzu inceleyince iki makinenin de aynı özelliklere sahip olduğu ortaya çıkıyor. Farkları ise LCD ekran boyutu, ekran parlaklık ayarı ve pc-tv bağlantı kabloları. Diğer bütün özellikler aynı. Son tahlilde W55de aradaki fiyat farkına değecek önemli özellikler yok. Bütçem kısıtlı diyorsanız ve Sony w35 ile w55 arasında karasız kalırsanız w35 alın derim. Ben de keşke diyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedentist -- 27 Haziran 2007; 10:08:51 >

uzman1234

29 Haziran 2007; 19:08:37 

selam arkadaslar w200 almaya karar verdım aranızda kullanan var mı gittigidiyordan alcam bı aksılık cıkm azsa bundan once n2 vardı kaybettım sızın goruslerınız neler

uzman1234

29 Haziran 2007; 22:18:47 

cvp yokmu yaw

tgezer

1 Temmuz 2007; 18:32:06 

bazı resimleri görüntülerken file error yazıyor.. bazı videolar da gösterilmiyor.. neden yapar acaba bunu yorumu olan var mıdır ... hafıza kartını arabistan dan almıştım orjinal değil .. alakası vardır diye düşünüyorum...

DSC-W35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 1 Temmuz 2007; 18:34:02 >

:::ABSOLUT®:::

1 Temmuz 2007; 19:04:52 

@tgezer bu sahte olan hafıza kartları tam bir şans meselesi..bazı arkadaşlarda kullanmakta bu forumda,, bazıları için sorun çıkmazken bazı kullanıcılarda sorun çıkartıyormuş..şahsen bende 256mb lik orjinal kart var 1 yıldır kullanıyorum ama senin makinenin verdiği sorunla bugüne kadar hiç karşılaşmadım..bana göre karttan kaynaklanmakta....

birde ben başka bir forumda psp forumuydu bu; 4gb lık kartların okadar iyi çalışmamasından yakınılıyordu.orjinalinde bile hata veriyormuş..ama tabi orjinal kart olunca böle bi hatada hemen değiştiriliyor..

ama seninki hem orjinal değil hemde 4gb..

tabi bunlar benim görüşüm..saygılar..

içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur
hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur
bişeyler yapabilirsem , güzel gözlerin için
başından geçeni anlat , masaldır benim için