Şimdi Ara

Capcom, Resident Evil Village'ı PS4 ile Xbox One'a da Getirmeye Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Resident Evil Village PlayStation 5, Xbox Series ve PC'nin yanı sıra mevcut nesil konsollara da gelebilir.
     
    Capcom, bugün düzenlenen Tokyo Game Show 2020 Online sunumu sırasında, Resident Evil Village'ı PlayStation 4 ile Xbox One'a da getirmek için çaba harcadıklarını fakat bu konuda kesin bir söz veremeyeceklerini belirtti.

    Yapımcı Tsuyoshi Kanda tarafından belirtilene göre "Resident Evil Village spesifik olarak yeni nesil konsollar ve PC için geliştiriliyor olsa da deneyimi PlayStation 4 ile Xbox One'da da sunmaya bakıyoruz. Buna bakıyoruz fakat herhangi bir söz veremiyoruz. Yine de mevcut nesil konsollarda üst düzey bir hayatta kalma korku deneyimi oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
     
    Capcom ayrıca Resident Evil Village için yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı. Ana karakter Ethan Winters'ı görme fırsatı yakalıyoruz ve biraz da oynanış içeriyor.








  • kendileri bilir daha çok satmak varken ne biliyim enayilik..
  • Ulan yap işte XBox one'a 720p, PS4'e 900p orta ayarlarda...Kusura bakmasınlarda grafikleri öyle muhteşem yeni nesillik birşey sunmuyor..Bu gözler neler gördü..
  • Bence gelmesi gerek. Çözünürlüğü ve belki kaplamaları düşürürsün biraz daha getirirsin. Belki yüklemeler de uzun sürer ama razıyım gelsin Xbox One S e umarım gelir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Game play ne zaman görücez artık sabrım kalmadı capcom

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesilin yükleme süresi ve rtx dışında aman aman bir grafik yükselmesini göremedik.Neyin çabası da zorlanıyor, mis gibi ps4 ve xone a port edilecek.Bu nesilleri de hemen öldürmesinler hala giderleri var bu konsolların.En kötü 1-1.5 dakika yükleme olur da o kadar da zorlanamayız dedirtecek oyun serisi deği RE gereksiz abarıyor CAPCOM...Şuna bu nesile portlayacak adam yok desin kısada..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil oyunlara daha vakit var ozellikle unreal engine 5 ile gelecek oyunlari beklemek lazim. Naughty dog'un oyununu beklemek lazim. GoW bile cross gen cikabilir. Yapimcilarda biliyor suan yaptiklari oyunlarin cross gen oldugunu o yuzden de son son 100 milyondan fazla satmis konsollarin kaymagini yemek istiyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çoktan hazır bile 100 m satmış konsola çıkaracak tabiki
  • Dusuk ayarlarda calisacak sekilde cikartin gitsin iste.Xboxdaki smart delivery sistemi gibi bir sistemle yeni nesile gecildiginde oyunu full detay gorerek 2. Kere bitiririz olur biter.Konsolda da Pc deki mantik uygulanmali donanim simdi eski olsa bile oyunu aldiginda dusuk ayarda da olsa acilabilmeli,donanim upgrade inde de oyunun gercek gorsel gucunu gorebilmeliyiz diye dusunuyorum.Obur turlu oyunun hic gelmemesi durumu yeni nesil iyice yayildikca baslamali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kimse gelip 2017yada 2018 de gelistirilmeye baslanmis bir oyun NEXTGEN oyundur demesin ki RE8 buyuk ihtimal hemen neslin basinda ocak subat ta p[iyasaya surulecek.
    Eski nesilden tek farki 4k ve yukleme surelerinin kisa yada olmayisi olur. PS4 pro ve xbox one x bunu rahatlikla hoplatir. Ancak korkum o ki firma xbox one x yada pro dan degilde cikarirlarsa mecburen cikarmak zorunda kalacaklari xbox one dan normal ps4 den korkuyorlar. 900p yada 720p de harbi les gibi olur markaya yakismaz. Ancak One x ve PRO bunu 2k 60 fps de rahat re engine stabilliginde oynatir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ulan yap işte XBox one'a 720p, PS4'e 900p orta ayarlarda...Kusura bakmasınlarda grafikleri öyle muhteşem yeni nesillik birşey sunmuyor..Bu gözler neler gördü..


    Neler gördünüz acaba çok merak ediyorum? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.