Şimdi Ara

Amazon Echo Show 10 yüzü size dönük çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Pandemi nedeniyle eğitim, iş gibi pek çok konunun uzaktan erişim konseptine dönüşmesi pek çok ihtiyacı da beraberinde getirdi. Görüntülü görüşme uygulamaları, web kameraları, dizüstü ve tablet modellerine ilgi bu dönemde pik yaptı. Amazon ise küçük ayrıntılara dikkat ediyor.



    Amazon Echo Show 10 özellikleri ve fiyatı



    Amazon Echo Show 10 firmanın uzun yıllardır geliştirdiği akıllı ses ve ekran sistemleri serisinin son ürünü. Ekranın alt kısmında dönebilen bir kaide yer alıyor. Kullanıcı ne tarafa doğru giderse ekran da ona doğru dönüyor. Özellikle tahta başında veya demo gösterimi gibi spesifik uzaktan görüntülü görüşmelerde bu özellik oldukça faydalı.



    Ayrıca Bkz.Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı



    10 inçlik HD ekranında Amazon Prime, Netflix gibi pek çok içerik platformunun yanında Zoom, Amazon Chime, Skype gibi görüntülü görüşme uygulamaları da kullanılabiliyor. 13MP çözünürlüğünde kamera otomatik olarak kullanıcıya yakınlaştırma yapabiliyor. Yine tüm menüler Alexa dijital asistanı ile kontrol edilebiliyor.



    Tüm kişisel verileri cihaz üzerinde işleyen Echo Show 10 akıllı ekran modeli ayrıca düşük güç modu ile çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor. Amazon Echo Show 10 için 250$ fiyat etiketi mevcut ve yıl sonunda satışa sunulacak.



    Kaynak:https://www.engadget.com/amazon-echo-show-rotating-base-173941904.html







  • Tolga Özuygur'da benzer bir cihaz yapmıştı yanına minik nerf silahı ekleyerek Eğlenceli bir videoydu izlemenizi tavsiye ederim  


  • [DHTUBE=
    ]

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.