Şimdi Ara

One Piece Dizisinin Yazarı, Dizinin Her Bölümünü 3 Kriter Üzerinden Değerlendireceğini Açıkladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Popüler manga ve anime serisinden uyarlanacak olan Netflix'in One Piece live-action dizisinin yazarı yapım hakkında konuştu.
     
    Matt Owens, diziyi üç kriter üzerinden değerlendireceğini söyledi. Dizinin her bölümünün ya güldürmesi ya ağlatması ya da şaşırtması gerektiğini söyledi. Her bölümde bu 3 durumdan birisi gerçekleşirse ekibin başarılı bir iş çıkarttığını düşünecekmiş.
     
    Dizinin yayın tarihi veya oyuncuları gibi detayları henüz belli değil. Hatta Matt Owens'ın söylediğine göre daha oyuncular bile seçilmemiş. 
     
    Netflix dizi için Tomorrow Studios (Cowboy Bebop, Snowpiercer, Hanna) ve Shueisha ile anlaştı. Dizinin baş sorumlusu Steven Maeda (Lost, The X-Files). Baş yapımcı Eiichiro Oda ve diğer yapımcılar Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements.
     








  • ne oyuncular anime karakterlerine benzer ne anime müzikleri kullanılır cgı seviyesi bile düşük olacak yani death note gibi netflixin çöplerinden biri olacak bu dizi hiç izleyemem animeden soğur insan
  • Animeyi diziye cevirmeyin basaramiyorsunuz yapicaksanizda worner brossun berserk ornegi var remake gibi cok basariliydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • YAP-MA-YIN!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.