Şimdi Ara

I Am Dead 8 Ekim'e Ertelendi, Türkçe Dil Desteğiyle Switch ve PC için Çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştiriciler Hollow Ponds ile Richard Hogg, bu ay çıkması planlanan I Am Dead'i 8 Ekim'e erteledi.

    Ölümden sonraki hayatı keşfetme konulu bulmaca macera oyunu 8 Ekim'de Switch ve PC (Steam) için çıkacak.
     
    Steam'de %10 indirimle 28,80 TL'den ön siparişte.

    Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    I Am Dead, Hohokum ve Wilmot's Warehouse'un yaratıcılarından gelen ve ölümden sonraki hayatı keşfetme konulu çekici bir bulmaca macera oyunudur.

    Morris Lupton küçük Shelmerston adasının müze küratörüdür ve yeni vefat etmiştir. Köpeği Sparky'nin hayaleti ile yeniden bir araya gelen Morris, çok sevdiği adasını yok edecek bir felaketin meydana gelmek üzere olduğunu fark eder.

    Birlikte Shelmerston'ın kadim gizemlerini gün ışığına çıkarmaları, adadaki volkanın patlamasını önlemeli ve ev dedikleri bu yeri kurtarmaları gerekecektir.

    Morris ve Sparky, Shelmerston'ın kayıp ve dağılmış hayaletlerini de keşfetmelidir. Onları bulabilmek için ikili beraber vakit geçirdikleri yerleri ziyaret ederek onları en iyi tanıyan insanların anılarına dalacak ve hayatların hikayelerini öğrenecektir.

    Görevlerine yardımcı olması için Morris, nesnelerin ve insanların içeriklerini ve anılarını görmesini sağlayan doğaüstü bir X-Ray gibi çalışan yeni gücünü kullanacaktır!

    Yol boyunca Shelmerston'ın tarihi ve kültürü ile ilgili birçok hikaye keşfedecek ve turist serçeleri, balık insanları, morlo'ları ve daha önce de volkanı dindirmiş olan Aggi Efsanesi gibi çok sayıda ilginç misafir ve sakini hakkında bilgi edineceksiniz. 

     
    Çıkış fragmanı:




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.