Şimdi Ara

The Division 2'yi bu hafta ücretsiz deneyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ubisoft'un popüler FPS oyunu The Division 2 bu hafta ücretsiz denenebilecek. Yapılan açıklamaya göre 24-28 Eylül tarihleri arasında yaklaşık dört gün boyunca PS4, Xbox One ve PC platformlarında oyun ücretsiz oynanabilecek. Ön yükleme şu an itibarıyla başlamış durumda. Oyunu daha sonra satın alırsanız kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.



    Ubisoft sayfası



    PC platformunda Epic Game Store veya Uplay üzerinden kampanyaya katılabilirsiniz. PS4 ve Xbox One platformlarında ise PS Store ve Microsoft Store'dan The Division 2 sayfasına gitmeniz gerekiyor. Ubisoft, hafta sonu sürecinde oyunun DLC'si de dahil olmak üzere tam sürümünün ücretsiz oynanabileceğini söyledi.



    The Division 2 hem hikaye hem de multiplayer modlarıyla epey uzun ve içeriklerle dolu bir oyun. Dolayısıyla dört gün içerisinde oyunu tam olarak keşfetmeniz biraz zor. Ancak bu süreçte keyif alırsanız ve oyunu satın almak isterseniz Ubisoft ayrıca %85'lik indirimler uyguluyor.



    Örneğin şu anda The Division 2'nin standart versiyonu Epic Games mağazasında 45 TL'lik bir fiyata sahip. Warlords of New York Edition DLC'sini de içeren versiyon ise 88 TL. 60 TL'lik kuponunuz varsa bu versiyonu satın alıp oyunu sadece 28 TL'ye getirebilirsiniz. Epic şu anda Rocket League'i kütüphanesine ekleyenlere 60 TL kupon dağıtıyor.



    Ücretsiz oynama süreci TSİ 24 Eylül 11.00 - 28 Eylül 18.00 arasında olacak.











  • Yok yav defalarca verildi şu oyun ücretsiz yok ilkinden de bundan da hiç bişey anlamıyorum kocaman bir boşluk gibi. Aç kalmışız adam akıllı uzunca etkileyici hikayesi olan modern savaşları anlatan FPS oyunlarına..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gowlet

    Yok yav defalarca verildi şu oyun ücretsiz yok ilkinden de bundan da hiç bişey anlamıyorum kocaman bir boşluk gibi. Aç kalmışız adam akıllı uzunca etkileyici hikayesi olan modern savaşları anlatan FPS oyunlarına..

    Aslında ilk oyunu ve bunu oynayan bayağı kişi var. Co-op ve rpg elementleri olduğu için oynanıyor. Hikayeyi umursayan yok.

  • Çöp.13 liraya aldım 15 dk oynadım sildim.

  • f2p olacaklar kervanında yerini alır bir süre sonra!

  • Oyun güzel ama çok fazla kendini tekrar ediyor. Aynı görevleri bir low ile hard yaptırıp duruyor.

  • ısrarlar Haziran denmesi =) Eylül Eylül

  • Division 1 mi alsam division 2 mi arkadaşlar serverlerda son durum nedir acaba.

    1 i büyük keyifle oynamıştım ps4 de.

  • the_dedektif kullanıcısına yanıt
    hem 1 hem de 2'yi (tüm ek paketleriyle) almış ve saatler oynamış biri olarak kesinlikle 2 yi tavsiye ederim. 1. oyunda belli bir seviyeden sonra yapacak bir şey kalmıyor. Ama 2. oyunda sürekli yeni etkinlikler geliyor , şuanda gelen 100 katlı bir binada 1.kattan başlayıp 100'ü kata kadar ilerleme eventi ile çok daha keyifli hal aldı. New York DLC'sini almanız gerek yalnız.

    Uplay'de şuan Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York Ultimate Edition 107 tl, Uplay puanı kullanarak %20 de öyle indirim alıp 87 tl ye alıp paşalar gibi oynayabilirsiniz.

    Epic üzerinden Rocket Leagle ücretsiz onu alırsanız 60 tl indirim kodu veriyor.
    Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York Ultimate Edition orada 118 tl, 60 tl kuponlar 58 tl ye gelecek isterseniz oradanda alabilirsiniz

  • İlginiz için teşekkür ederim. Ps4 kullanıcısıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • division 2 aldım hayırlı olsun :) özellikle kış mevsiminde kar yağarken nescafe mi yapıp kombiyi açıp division oynamayı özledim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_dedektif

    division 2 aldım hayırlı olsun :) özellikle kış mevsiminde kar yağarken nescafe mi yapıp kombiyi açıp division oynamayı özledim :)

    %33 zamla ne gider dimi?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktivasyon istiyor ama maile gelen bişey yok ?

  • Aktivasyon istiyor ama mail gelmedi

  • Coop olduğu için oynanabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.