Şimdi Ara

Microsoft yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO), Microsoft'a menteşeli bir cihaz için bir patent verdi. Katlanabilir gövdeli yeni bir mobil cihazdan bahsediyoruz.



    Ayrıca Bkz.Samsung titanyum kasalı akıllı saat Galaxy Watch 3'ü tanıttı



    Dokümantasyon, geniş esnek ekrana sahip kitap form faktöründeki bir akıllı telefonu gösteriyor. Bu panel, günlük kullanım sırasında hasar görmemesi için içe doğru katlanacak şekilde tasarlanmış.





    Tablet bilgisayar olarak kullanılabilir



    Patent resimleri, kamera ve çeşitli sensörlerin ekranın üzerinde yer alacağını gösteriyor. Kasanın altında bir USB Type-C bağlantı noktası mevcut ve yan kısımlardan birinde fiziksel kontrol düğmeleri yerleştrilmiş.





    Tüm bunlara ek olarak patentte, cihazın esnek ekranının, organik ışık yayan diyot (OLED) teknolojisi kullanılarak üretileceği ifade ediliyor. Ayrıca cihazın köprü yapısına sahip bir bağlantı kısmının olacağını görüyoruz. Microsoft'un bu katlanabilir cihazı, geleneksel akıllı telefon ve küçük bir tablet bilgisayar olarak kullanılmaya yönelik tasarladığı düşünülüyor ancak hayata geçirilip geçirilmeyeceği ise şu aşamada belli değil.








  • S şeklinde 3 parçalı katlanabilen bir telefon yaparlarsa hem kapalı hem de açık halinde güzel bir en boy oranı sunar diye düşünüyorum.

  • Microsoft bi dur zaten ortalık karışık

  • Katlanabilir telefonlar piyasada tutmaz anlayın artık şunu! Hem kabalar hemde kullanışsız. Kimse yanında kitap gibi telefon taşımak istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.