Şimdi Ara

Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch için Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını Microsoft ve geliştiriciliğini Moon Studio'nun yaptığı platform macera oyunu Ori and the Will of the Wisps bugün itibarıyla Switch için çıktı.

    Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan satışta. 60FPS çalışıyor.
     
    Ayrıca iam8bit oyunun koleksiyoncu sürümünü Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. $149.99 fiyattan iam8bit.com üzerinde ön siparişte.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    50'den fazla ödül ve adaylık sahibi sevilen macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından merakla beklenen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps geliyor. Ori'nin gerçek kaderini keşfetme görevinizde pek çok düşmanla ve zorlu bulmacayla karşılaşacağınız geniş ve egzotik dünyada maceraya atılın.
     
    Kendinizi el emeği bir hikaye anlatımına kaptırın
    Nefes kesen müzikler eşliğinde bu duygu yüklü, etkileyici, hikaye odaklı macerada Ori'nin gerçek kaderini keşfedin. Geniş, egzotik ve eşsiz güzellikteki mekanları keşfedin.
     
    Yeni yeteneklerde ustalaşın
    Yeni edindiği ruh silahlarını, büyüleri ve saldırıları kullanarak bilinmeyen tehlikelerle dolu macerada Ori'ye yol gösterin. Yepyeni parçacık sistemini kullanarak Ori'nin yeni edindiği yeteneklerini güçlendirin ve oyun stilinizi özelleştirin.
     
    Destansı düşmanlarla ve zorlu bulmacalarla yüzleşin
    Gerçeküstü baş düşmanlar - Pek çok düşmanın ve nefes kesen kaçış sahnelerinin üstesinden gelin. Yeni karakterler - Ori'nin gizemli kaderini açığa çıkarmanıza yardımcı olacak geniş yeni karakter kadrosundan yardım alın.
     
    Nefes kesen yeni modları deneyimleyin
    Spirit Trials - Oyun boyunca eşsiz hızlı bitirme görevlerinde lider tablosunun üst sıralarında yer almak için mücadele edin. Spirit Shrines - Ödülleri kazanmak için süreli görevlerde zorluğu giderek artan düşman dalgalarıyla yüzleşin.

     
    Switch versiyonu duyuru fragmanı:








  • Switch'te oynanabilecek en güzel oyunlardan birisi. İlk 5'e girer hatta. Çok kaliteli bir oyun. Switch sahiplerine güzel bir haber.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gamepassten indirdik bitirdik switche de aldıracak insafsızlar tam yolda akmalık oyun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.