Şimdi Ara

Amazon Prime Gaming'te (Twitch Prime) hangi oyunlar ücretsiz? Avantajları neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amazon Prime uzun bir bekleyişin ardından nihayet Türkiye'ye resmi girişini gerçekleştirdi. Sadece 7,90 TL gibi komik diyebileceğimiz bir ücrete gelen Prime aboneliği birçok avantajı içerisinde barındırıyor. Bunlardan birisi de Prime Gaming, ya da eski adıyla Twitch Prime



    Prime Gaming'in üç temel avantajı:




    • Her ay en az 5 ücretsiz PC oyunu: Prime Gaming üyeleri her ay en az 5 farklı oyuna ücretsiz sahip olabiliyor. Örneğin bu ayın oyunlarını buradan görebilirsiniz. Prime Gaming'te dağıtılan oyunlar genellikle eski veya bağımsız yapımlar, dolayısıyla bir Epic Store/PS Plus kalitesi beklemek yanlış olur. Ancak yine de 7,90 TL'lik Prime aboneliğine ek olarak hiç de fena değil.

    • Ücretsiz Twitch.tv kanal aboneliği: Prime Gaming'in en büyük avantajlarından birisi de Twitch'te ücretsiz abonelik sunması. Her ay istediğiniz bir kanala Prime üyeliğinizi kullanarak abone olabiliyorsunuz. Türkiye'de normal abonelik ücretleri 39 TL olduğu için abone olmak zordu. Prime abonelikleri bu anlamda Türk yayıncılarının abone sayılarını da epey bir katlayacak gibi.

    • Popüler oyunlarda ücretsiz içerikler: Prime Gaming ayrıca League of Legends, GTA V, Teamfight Tactics gibi popüler yapımlarda her ay ücretsiz oyun içi içerikleri (loot) sunuyor. Ücretsiz loot detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz.



    Prime Gaming'te şu anda Metal Slug 3, King of Fighters 97-98-2002, SNK 40th Anniversary Collection, Q.U.B.E. 2, Autonauts, Impulsion gibi oyunlar ücretsiz dağıtılıyor. Listenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.



    Twitch.tv hesabınıza Prime üyeliğinizi bağlamak için Ayarlar->Prime Gaming kısmına gitmeniz yeterli.













  • İşte bu bir donanımhaber haberi. Tebrik ederim.



    Artık saçma sapan magazin haberleri, teknoloji ve donanımla alakasız, bizi hiç ilgilendirmeyen, lüzumsuz ve klişe Milliyet haberleri tadında haber yapmaktan vazgeçilmeli.

  • RDR 2 GELSİN O PRİME TÜM SERVERLAR ÇÖKER

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz verilen oyunlar Prime Aboneliği boyunca mı oynanabiliyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi mesela league of legends skini veriyor. onu kod şeklinde falan mı veriyor yoksa hesabını bağlayıp mı alıyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye komik bir fiyat olsun olması gereken bu . 40-50 tl mi istiyorsunuz adamlara göre 6tl ye üye oluyor onlar. Komikmiş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    abonelik bitince de sizde kalıyor.

  • Haberciliğe bak komikmiş Türk halkı olarak arka tarafımızın genişlemesine o kadar alışmışız ki adam komik diyor senin dediğin komik rakamı adam 1-2-3 birim paraya alıyor sen hala komik de xşdşşd

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plassboy1 P kullanıcısına yanıt
    bağlayarak alınıyor

  • xfeyyaz kullanıcısına yanıt
    Adam da haklı. Bu tarz aboneliklere ülkemizde 150 liradan aşşağı vermediğimiz için komik bulmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Siz komik bulduğunuz sürece firmalar kendini komik yerine koymayacak :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komik olan nedir? Türkiye'nin en büyük teknoloji haber sitesinde bu haberi firma yetkilileri okumuyor mu sanıyorsunuz? Gelecek ay başlık atarsınız, "Amazon son şakasını yaptı 29.90 TL"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Evet haklı ona şüphe yok ama komik demek yerine çok uygun fiyatlı, eşsiz fiyatlı, benzersiz fiyatlı, bütçe dostu vs vs 70 bin seçenekten birini kullanabilirdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyada birçok ülke yavaştan saatlik ücret karşılığı çalışma şekline geçerken. Ücretler de ona göre şekilleniyor. Türkiye'de saatlik çalışma ücreti ortalama 8 TL iken, Amerika'da saatlik çalışma ücreti ortalama 10 $ civarındadır. Şimdi gel gelelim komik ücret dediğimiz duruma. Hani haberde bahsi geçen amazon için 7.5 TL komik ücret ya.. Hayır 1saatlik çalışma ile alışverişi tamamlıyoruz şu fiyatla. Çünkü Amerikalı da 1 saatlik çalışma ile emeğinin karşılığında onlar da Amazon Prime alabiliyor o fiyata. Şimdi elektronik ortam satışlarında neden Steam, Amazon, EpicStore vs gibi elektronik içerik satış mağazaları dijital ortam ürünlerini o fiyata hangi bakış açısıyla düşürüp ülkemizde o fiyatlara çektiklerini anlamış oluyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.