Taklitlerinin kendi arasında yarışmaya başladığı Çin yapımı klon iPhone'lardan birisi olan CECT P168, işi ilerleterek Apple iPhone tanıtımında kullanılan menü arkaplanını bile taklit etmiş. Özelliklerine göre P168'de 3D çevresel ses vermesi için altı kolon bulunuyor.
CECT P168 ve Apple iPhone yan yana
CECT P168
Telefonun kontrolü ekranın altında beliren beş tuşla sağlanıyor. Dokunmatik ekran 3.5-inç ve QVGA (240x320 piksel). Çift SIM kart kullanılabilen CECT P168'in bu özelliği Apple iPhone'da bulunmuyor. Dahili yazılım iki SIM kart arasında geçiş yapabiliyor.
Arka yüzde yer alan 2 Megapiksel ibaresi gösteriş amaçlı çünkü çekimlerde 1.3MP (1280 x 1024 piksel) çözünürlüğün üzerine çıkılamıyor. Ses ve video dosyalarını oynatabilen telefonda 1800mAh lityum-iyon pil bulunuyor.
Toktor korkuyorum. Adamlar yanında bizide kopyalayacaklar.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Bende onu merak ediyorum ya işte. Çoğalma yöntemi uzun sürer. Kopyala yapıştır yöntemiyle ancak yapmışlardır.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
6 kolon mu yazıyor, ben mi yanlış okuyorum?? Öyleyse 1800mAh batarya anca kaldırır telefonu zaten. Daha neleri kopyalayacaklar bakalım. Merak ediyorum da bu tip kopya ürünler Türkiye'de satışla sunulsa nasıl talep görürdü?!