Şimdi Ara

Samsung, 2021 yılında ekran altı kameralı ilk telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, ön kamerayı ekranın altına entegre etme fikrini kamuoyuna açıklayan ilk şirket oldu, ancak teknoloji devi henüz böyle bir çözüme sahip akıllı telefonunu piyasaya sürmüş değil. ZTE ve Xiaomi gibi Çinli rakiplerinden bu anlamda geride kalan Samsung, 2021 yılında bu durumu ortadan kaldırma niyetinde.



    Ayrıca Bkz.Samsung katlanabilir iPhone modeli için Apple'a ekran göndermeye başladı



    Güvenilir sızıntı kaynaklarından Ice Universe'den gelen bir tweet'e göre, Samsung 2021 yılında piyasaya süreceği Galaxy S21 modeliyle birlikte ekran altı kamera teknolojisini kullanıcılarına sunacak. Sızan bilgiler arasında Samsung'un ekran altı kamera konusunda ileri teknolojilere sahip olduğu, ancak bu teknolojiyi piyasaya sürmeden önce kalite konusunda üst düzeye çıkarmak için çalıştığı ifade edilmiş.





    ZTE, Samsung'dan önce davrandı



    Ekran atlı kameraların neden olduğu sorunlardan biri de görüntü kalitesidir. Lensin görüntüyü ek bir ekran katmandan yakalaması gerektiğinden, bu açıkça matrise giren ışık miktarını azaltır ve başka yapaylıklara yol açabilir. Bu nedenle kamerayı sadece ekranın altına yerleştirmek, bu teknolojiyi kullanıma sunmak için yeterli değil.



    ZTE geçtiğimiz günlerde ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Ancak henüz ön sipariş aşamasında olan cihazın ne denli başarılı olduğu ise şimdilik bilinmiyor. Samsung'un konuyu ince eleyip sık dokuması sonucu nasıl bir ekran altı kamera teknolojisiyle ortaya çıkacağı ise merak konusu olmuş durumda.








  • Tarayıcıdan siteye her girdiğimde "uygulama ile aç" popup unu görmek zorunda mıyım? İnadına kullanmayacağım uygulamayı. On dört yılın alışkanlığı olmasa gelmeyeceğim ama elim otomatik gidiyor DH' ye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 13 Eylül 2020; 19:41:7 >
  • Zte ve zaomi ekran altına koyulmuş kamera ile berbat resimler çekse kimse bunu sorun edip ses çıkartmaz. Ayni şeyi samsung yapsa başta fanboy türkler olmak üzere herkes üstüne oturduğu organı yırtar sayfalarca konu açılıp tantana edilir .onun için samsung yavaştan alıyor. Mesele zaomi alpha diye aslında olmayan bir telefon tanıtmış.sag olsun bizim süper editörler olmayan telefon üzerine destan videosu çekmişti. Sonra aradan zaman geçti ve zaomi dedi ki aplha diye bi telefon modelimiz yok .gg

  • homebird kullanıcısına yanıt
    Forum destek bölümüne yazarak önerinizi belirtebilirsiniz belki de sizi dinlerler değiştirirler, ciddiyim.

  • evet şu delikli ekrandan bir kurtulursak süper olacak artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 13 Eylül 2020; 19:47:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi şu sıralar benim de vazgeçilmezim 🤘

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence s serisi gibi galaxylerin kalbi olan bi modelde kullanmazlar ilk olarak, a80 gibi konsept bi telefonda kullanılması olası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockies -- 13 Eylül 2020; 20:35:34 >
  • homebird kullanıcısına yanıt
    Bu kırmızı yazıyı gördüm göreli foruma giresim gelmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet kullanımlık duruyor, piyasaya çıktığında dudak uçurtan fiyatla gelecek olan telefonun düşmesini 3-4 sene beklemek lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.