Şimdi Ara

HTC Wildfire E Lite'ın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tayvanlı teknoloji devi HTC, bir sonraki bütçe dostu akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni model Wildfire E Lite olarak adlandırılacak.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 bekleyenleri üzecek iddia: 15 Eylül'de tanıtılmayacak



    Cihaz geçen yıl çıkış yapan Wildfire E'nin özellikleri kırpılmış versiyonu olacak. Bu zaten ismindeki "Lite" takısından da anlaşılabiliyor.



    Akıllı telefonda kalın çerçevelerle çevrili 5.5 - 6 inçlik bir ekran yer alacak. HD+ çözünürlüğe sahip panelin en boy oranının ise 18:9 olacağı belirtiliyor.





    Fiyatı da belli oldu



    HTC Wildfire E Lite'ın arkasında parmak izi tarayıcısı ve LED flaşlı çift ana kamera bulunacak. Ayrıca cihaz UniSoC yonga seti, 2 GB RAM, 32 veya 64 GB depolama alanı ve 3.000 - 3.500 mAh pille gelecek.



    Akıllı telefonun 100 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor. Bu da aynı seviyedeki rakiplerine karşı elini güçlendirebilir. HTC Wildfire E Lite'ın çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi yok.



    Kaynak:https://twitter.com/evleaks/status/1304383031273283584







  • 3 sene önce falan çıksaydı iş görürdü

  • Lisede Wildfire S kullanmıştım, hey gidi günler hey. Tasarım olarak benziyor.

  • Kalan parçalar değerlendiriliyor galiba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cep telefonu çılgınlığı nereye kadar gidecek.!<br /><br />Yeni çıkan cep telefonları oldukça pahalı, alan var alamayan var. Alma gücü olmayan vatandaş da bir süre sonra almak mecburiyetinde kalıyor. Çünkü teknolojinin gerisinde kalmak istemiyor. Ve parası yetersiz olup, almak durumunda kalanlar maalesef borçlanıp almak zorunda kalıyor.!<br /><br /><br /><br />Gençler, cep telefonları ile yakından ilgileniyor. pahalı telefonlar en çok da gençler tarafından kullanılıyor. Genç babasının parası var mı? Yok mu? Anlamıyor.<br /><br /><br /><br />Nereye kadar bu böyle gidecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.