Şimdi Ara

Spotify, Türkiye'deki ilk TV reklamını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Dijital müzik platformu Spotify, Türkiye’deki reklam çalışmalarını büyütüyor. Bugüne kadar ülkemizde televizyona reklam vermeyen platform, ilk TV reklamını yayınladı.



    Ayrıca Bkz.Bose Sport Earbuds tam kablosuz kulaklık maliyete odaklanıyor



    Spotify yeni reklamında hem müziğe hem de podcast yayınlarına vurgu yapıyor. TV reklamı çizgi film formatında tasarlanmış. Reklamda sırasıyla “ily (i love you baby)”, “Cool Off” ve “How You Like That” şarkıları dinletiliyor. Sonrasında “O Tarz Mı?” podcastinden kısa bir bölüme yer veriliyor.





    TV reklamının yanı sıra internet siteleri ve sosyal medya uygulamaları için farklı reklamlar da oluşturuldu. Bu reklamlarda Serdar Ortaç, Zeynep Bastık ve Müslüm Gürses gibi sanatçılar ve Filozofun Yolu, İş Hayatı, Baba Olmak gibi podcastler gösteriliyor.



    Spotify’ın yeni TV reklamı Türkiye’yle birlikte 16 farklı ülkede gösterilecek. Platformun dünya genelinde 300 milyon kullanıcısı bulunuyor.








  • Demek ki halka yayılmayı reklam verecek kadar ciddiye alıyorlar.
    Ülkemiz bu netflix, spotify işine benim tahminimden daha çabuk entegre oldu. Bu iyi mi kötü mü yorum sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteliyse kimse kaçırmaz. Öyle de oluyor. Yıllardır kullanıyoruz. Apple Music bile baş edemiyor Spotify ile. Fizy zaten çöp. Deezer belki. Ama ses kalitesi + arşiv olarak en iyisi Spotify.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceleri premium kullanırdım ama artık fiyatı fazla gelmeye başladı. İnsan parasının değerinin pul olduğunu görünce maalesef 10 TL bile büyük para gelmeye başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 12 Eylül 2020; 14:34:49 >
  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi mi ahahahaha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ses kalitesi hmm..

  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Her gün kullandığım için parasının hakkını sonuna kadar verdiğini düşünüyorum.

    320kbit ses kalitesi yetersiz diyenler TIDAL'a göz atabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer halkın geneline yayılacaklar ise şu markalarını daha anlaşılabilir ve kolay yapmaları gerek. Bakın Tiktok mesela, anneanneniz bile söyleyebilir veya yazabilir. Ama Spotify, Netflix, Xiaomi gibi gibi markalar telaffuzu zor ve hemen okunamadığı için ezberi zor ve belirli bir kuşağa yabancı kalıyor. 1000 kişiden sadece 10 kişi doğru telaffuz edip bir kerede yanlış yazmadan yazıp söyleyebilir. Tıpkı Arnold Schwarzenegger ismini hala kimsenin telaffuz edip yazamaması gibi. Dua etsin ki aktör dünyasında Arnold isimli başka bir star çıkmadı da Arnold denilince sadece onu bildik :))

  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Ben 6 aydır Tidal kullanıyorum. Tamam ses kalitesi gerçekten fark ediyor. Ama mobil uygulaması gerçekten sorunlu. Sürekli hatalar çıkıyor. Ayrıca herkese açık çalma listeleri yok. Haftalık keşif gibi öneri sistemi yok. Biraz sıkıldım artık başka bir platforma geçiş yapmayı düşünüyorum şahsen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Psychotechnic kullanıcısına yanıt
    Ben Apple Music'i de denedim fakat Android uygulamaları aşırı kalitesizdi. Bana göre Spotify verdiği hizmette başarılı fiyatına göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle başarılı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abonelik ücretin de indirim yapsınlar reklama gerek kalmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    quote:

    Ama ses kalitesi + arşiv olarak en iyisi Spotify.

    XD

  • Yt Music, sonsuz içeriğiyle en efsanesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    halk ne yapıcağını bilmiyor ki önüne ne çıkarsa onu yiyor.spotfydan tidala geötim bence ses kalitesi ve kullanım olarak daha iyi ve fiyatı neredeyse yarısı kadar,her ay 18 tl az para değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Only S.C. 💗

  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt

    Masaüstü aplikasyonu bile yok :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify candır gerisi heyecandır. Ses kalitesi daha yüksek diye 1-2 ay Tidal kullandım ama uygulaması iğrenç ve uygulama gelitiricileri geri dönüşleri ciddiye alıp herhangi bir geliştirme yapmıyorlar sonra dayanamayıp Spotify'a geri döndüm. (Apple Music ve YT Premium da kullandım)

  • Her ne olursa olsun, Spotify daki kütüphane ve erişilebilirlik hiçbirinde maalesef yok. Hem pc hem mobil hem ps4 de ortak şekilde kullanabiliyorum.

    YouTube premium aldıktan sonra Music uygulamasına mı geçsem dedim ama her yerde olmadığı için onu da elemek zorunda kaldım.

  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Orjinal kayıpsız kaynaktan çıkarılmış 320 kbit/sn kalite olarak oldukça iyidir. Ayrıca yetersiz diyen arkadaşlar TIDAL da kullansalar farkı anlayamazlar. Ancak üzerinde DAC bulunan modelleri kullananlar iyi bir kulaklıkla asıl farkı anlayabilirler. MP3 formatının kalitesiz sanılmasının sebebi yaygın olmasından ve çoğu kalitesiz olarak kaydedilmiş bir sürü ses kaynağının her yerde çalınabilmesi için MP3’e dönüştürülmesindendir. Kaynak kalitesizse format ne yapsın? Sonra MP3 kalitesiz diyorlar. Bakıyorsun 5 dakikalık şarkıya boyutu 4.7 MB. Oysa orjinal kayıpsız kaynaktan çıkarılmış 320 kbit/sn MP3 dosyası yaklaşık 11.7 MB boyutunda olur. Tam 2.5 kat daha yüksek dosya boyutuna sahiptir. Çoğu kör testte kayıpsız dosya ile 320 kbit/sn farkını anlayamıyorsun. Tabi bu durum 16-bit kayıpsız dosyalarla yapılan karşılaştırmalar için geçerli. 24-bit Hi-Res kayıtları kastetmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.