Şimdi Ara

Nokia 9.3 PureView seri üretime giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia 9.3 PureView seri üretime giriyor



    Son test aşamalarından geçen Nokia 9.3 PureView'un, Eylül ya da Ekim aylarında seri üretime gireceği bildiriliyor. Merakla beklenen akıllı telefonun teknik özellikleri ve çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Apple, 12 inçlik MacBook'u geri getirecek



    Nokia 9.3 PureView, alüminyum çerçeveli cam gövdeyle gelecek. Ayrıca cihazın QHD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.3 inç ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Akıllı telefon gücünü Snapdragon 865 işlemci ve 6/8 GB LPPDDR4X RAM kombinasyonundan alacak.



    Nokia 9.3 PureView seri üretime giriyor



    Başlangıç fiyatı da belli oldu



    Nokia 9.3 PureView 128 ve 256 GB dahil depolama seçenekleriyle sunulacak. Ayrıca yeni amiral gemisi Zeiss lensli ana kamera, 32 megapiksel selfie kamerası, 4.500 mAh pil ve ekran içi parmak izi tarayıcısı ile donatılacak.



    HMD Global akıllı telefonun lansmanını bu yılın dördüncü çeyreğinde gerçekleştirmeyi planlıyor. Cihazın 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu 799 dolara satılacak. Şirket yeni amiral gemisine ek olarak Nokia 6.3 ve Nokia 7.3 5G isimli iki farklı cihaz da çıkaracak.



    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/nokia-9-3-pureview-5g-launch-near_id126944







  • 20K mesajı olann birinin bunu yazması komik. Cihaz Android ile geliyor ne Instagram betası? Ayrıca tüketicileri aldatıp sözünde durmayan Microsoft’tu. Nokia’nın bir kusuru yok. Hatta Microsoft’un yapmadığı bildirim panelini bile Nokia kendisi yapıp telefonlara eklemişti. Şu an Nokia kadar düzenli güncelleme veren üretici sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.
  • O fiyatla zor

  • Lumia 1020 tarzında gelişmiş bir telefon yapsa iyi olur aslında. O kadar kamera var ama mercimek gibi flaş var.

  • Kamera ekran altında olacak diye söylentiler dolaşıyordu. Eğer söylendiği gibiyse ve bu tasarımla gelirse efsane olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün görseli gerçek değil. bakalım reelde nasıl birşey olacak?

  • zotacing kullanıcısına yanıt
    20K mesajı olann birinin bunu yazması komik. Cihaz Android ile geliyor ne Instagram betası? Ayrıca tüketicileri aldatıp sözünde durmayan Microsoft’tu. Nokia’nın bir kusuru yok. Hatta Microsoft’un yapmadığı bildirim panelini bile Nokia kendisi yapıp telefonlara eklemişti. Şu an Nokia kadar düzenli güncelleme veren üretici sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flaşı kamera havuzu içinde konumlandırsalardı şansı olabilirdi...

  • 9.2 yi pas geçip 9.3 ü çıkarması ilginç.Umarım sağlam cihaz olur çünkü beklenti büyük.Rakiplerinden farklı yenilikler getirmesi gerek nokianın.Nokia 8 Sirocco'ya android 10 verip aynı özellikli Nokia 8 Android 9 da bırakması hmd global i gözümde çok düşürdü.

  • Bize özel fiyatlandırma yapılsa yine almaya zorlanırız bu dönemde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.