arkadaşlar birinci buluşmaya gelemedim işim nedeniyle ama 2.ye gelmek isterim ayrıca benim bi cm stacker boyama girişimim oldu ama başarız bi şekilde gerçekleşti daha fazla vakit ayırıp düzeltemedim bana bu konuda yardımcı olacak var mı?
arkadaslar allahtan bi engel cıkmaz ise yarın kasa yapımına baslıyorum haftaya bu güne kadar sürem var sonra gidiyorum kazakistana pazar günü bi işim olmazsa bulusalım cünki alısverise ihtiyacım var bu hafta paso dolasabilirim numaralarınızı pm lerseniz gitmeden önce arayabilirim
beyler anlaşılan 2. buluşma yine yalan oldu buluşma tarihini kısa tuttuğumuz için kimse görmedi busefer 1 hafta önceden haber vermiş olalım haftaya haftasonu birgün nasıl olur ?
volkancım ankaradaki üyelerin bazıları forumu bıraktı bazıları tatilde bazılarınında işi var bu iş pek saglıklı olmaz... ancak 3-4 kişi bulusuruz bu sıralar oda telefonla falan pazartesi sabahtan gidecem konya sokaga plana göre istersen beraber gidelim öleden sonrada kasamı yapacam insallah woxedle sasutayıda cagırırız.. numarası olan baska biri varsa onlarıda cagıralım baslıgı takip edenler içinde gelişmeleri haberdar edicem
Pazartesi olabilir gelebilirim ama benim hurdalığada gitmem lazım onu nasıl yapıcaz, ayrıca bu hurdacılar sitesine nerden nasıl gidilir bilen var mı???
ben hafta sonu olmak şartıyla kaçırmam haftaya dremel için bi posta caddesine gidicem suat abi kusura bakma seni dinlemedim gittim dbk aldım hiç kullanmadım ama hiçte hoşuma gitmedi napalım bizdeki parayla anca o alınıyo hani derlerya bir musubet bin nasihat ... iyade edip dremel yada skıll lere bakıcam onların fiyatlarıda ortalama 100 lira gibi bişiydi