uv boyada çeşit istiyosanız tamer ticaret var ulusta orda herçeşit her renk boya var en süperide ışık olmadan parlayan boya gerçek uv boya yanı ama sprey değil!
mesela floresan kalemlerdeki mavi renk parlamıyor evet (az önce alıp geldim ama parlamadı) ama şu ürüne bakarsan ;http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2322 ki ben bundan bulup egzost fan yapacağım bunun gibi boyalar da vardır... eğer bulamazsam sarı veya yeşil yaparım mecburen
@mc.kork sana güveniyorum hocam bulucaz inşallah mavi uv boya
buluşma konusunda da kızılayda biryer güzel olur bence...ulaşım da sıkıntı olmaz mesela sakarya caddesinde 7 gayet güzel bence buluşma için. oturma salonu,internet cafe,yemek vs herşey var kat kat.
mado die degiştirdik mado ilk buluşma için gayet ii bi yer bence internet cafeye falan gerek yok dagılmayalım ama belki ilerleyen saatlerde bi cs atarız
boyayada yarın bakıcam senin için merak etme ben oradan inanılmaz boya alıyorum adam illaki bulur bize
süper olcak ürünleri bulmak zor oluyor ama şimdi alacağım uv mavi 120mm fan (ledsiz),uv mavi sata kablo,uv mavi boya,siyah mat kaliteli boya,uv mavi kablo toplama satma,psu kit kaldı valla kasa ile beraber 400 e yaklaşıyo battık battık
ben sanırım koştaşta metre işi satılan siyak kablo toplama kitleri görmüştüm.fazla pahalı diillerdi ve farklı çaplarda wardı.genel amaç olarak dışardaki kaploları toparlamak olsada ince olanlar kasa içinde kullanılabilir.mtsi 1-2tl ye gelen bi fiatları wardı sanırım