arkadaslar bulusunca illa yapacak birisi cıkar... ziwro kardes dedigin gibi yaparız ama buradaki 1. amac ankaradaki insanlara ulasmak o sekilde pek bi organizasyon olacagına inanmıyorum bu sekilde eger il öbekleri seklinde bi bölüm acarsanız daha ii olacagına inanıyorum.. mesela projeler/sergi/ip ucları ve ince noktalar/ il öbekleri seklide yapılır ise cok daha mantıklı olur... o sekilde herkes kendi sehirinde degisik organizasyonlar yapar onun dısındada genel bi baslık olur. bence böle olması en uygunudur
beyler kasayı boyamayı denedim ama olmadı şimdi eski haline gelmesi için sprey boyayı çıkarmak için daha doğrusu nasıl bi sıvı kullanmak lazım kasayı bu sıvının içine daldırıp çıkardığımda kasanın tertemiz olmasını nasıl sağlarım bilen duyan gören var mı?
arkadaslar bulusunca illa yapacak birisi cıkar... ziwro kardes dedigin gibi yaparız ama buradaki 1. amac ankaradaki insanlara ulasmak o sekilde pek bi organizasyon olacagına inanmıyorum bu sekilde eger il öbekleri seklinde bi bölüm acarsanız daha ii olacagına inanıyorum.. mesela projeler/sergi/ip ucları ve ince noktalar/ il öbekleri seklide yapılır ise cok daha mantıklı olur... o sekilde herkes kendi sehirinde degisik organizasyonlar yapar onun dısındada genel bi baslık olur. bence böle olması en uygunudur
İllere ayırmak söz konusu değil zaten çok mantıklı bir olayda olmaz. Eğer organizasyon yaparsanız konu ile bunu belirtirsiniz, bizde konu'yu üst'e alarak elimizden gelen desteği veririz.
Pc Modifikasyon Bölümünde yetki almak isteyenler bana özel mesaj yollarsa incelenip göreve alınabilirler.
|| Intel C2D E8400 @ 4.0Ghz @ TT BigTyphoon || Asus P5B DLX Bios 1237 || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 || || Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
slm millet ben geri geldim yaklaşık 1 yıl önce üye oldum ve 6 ay öncede banlanmıştım ve buda 6 aydan beri attığım ilk mesaj ben imzamı deyiştiricem sizde beni panoya ekleyin lütfen
İllere göre olması bencede daha mantıklı mesela bu topikte Ankara için olmasaydı ben katılmazdım sırf Ankara olduğu için katıldım...
+1 bencede mantıklı böylelikle kimin nereli olduğunu öğrenebiliriz mesela ben kendimi örnek veriyim ankaralı bağzı arkadaşları buldum ama çok zor hatta woxed'de hatırlıycaktır arkadaşla aynı okulda olmamıza ragmen birbirimizi tanımıyorduk msnden tesadüffen ankaralı olduğumuzu tesadüffen yakın yerlerde oturduğumuzu tesadüffen aynı okula ve hatta tesadüffen aynı binaya gittiyimizi öğrendim
biliyorum baya çok tesadüf kelimesi kullandım çünki illere ayrılmış olsaydı bunlar büyük bir ihtimalle tesadüf olmayacaktı.
cm stacker alıyorum beraber modlıycaz ha ona göre (tek psu lu model)
Hadi bakalım, bence bütün modlanmış CM Stacker'leri incele ondan sonra farklı bişiler düşün en basitinden yan pencerede daha orjinal bir kesim yapmayı planla...
ziwro kardes senin dediginin aksini yapmak istemem ama genel olunca kimse ilgilenmiyor sahsen bende bu sekilde ankaradakiler arasında sıkı bi bag olusacak öbür türlü ankara bulusması düzenlicez ankarada kimler var carttu curttu cok uzun hikaye hem bu sekilde ankarada yardıma ihtiyacı olanlar ankarada kim var nasıl yapılır ne bilim bu sekilde daha faydalı olacagına inanıyorum... hem modding bölümü hem ankara bölümü olması cok ii olur.. tabi ama son karar senin;)