Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DH ANKARA Modding club

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: DH ANKARA Modding club Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CmrHun

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2007; 10:55:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

buluşma için 8 hazirandan sonra uygun olabilirim... haftasonu olursa daha bi güzel olur

ama aklıma şu da takılıyor buluşup ne yapıcaz

gt40_ditroit
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Mayıs 2007; 11:36:34 

önce buluşalımda sonra karar veririz ben 2 hazirandan sonra ful boş sayılırım (en azından şimdilik bir planım yok)
Ziw®o

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2007; 11:53:52 

Gönüllü birisi varsa "» D H » p C - m O d D i N g » c L u B »" en bastan yaratalım. Bu şekilde yarı konulara ayrılmak iyi değil.

|| Intel C2D E8400 @ 4.0Ghz @ TT BigTyphoon || Asus P5B DLX Bios 1237 || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||
|| Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
mc.kork

31 Mayıs 2007; 14:17:32 

arkadaslar bulusunca illa yapacak birisi cıkar... ziwro kardes dedigin gibi yaparız ama buradaki 1. amac ankaradaki insanlara ulasmak o sekilde pek bi organizasyon olacagına inanmıyorum bu sekilde eger il öbekleri seklinde bi bölüm acarsanız daha ii olacagına inanıyorum..
mesela
projeler/sergi/ip ucları ve ince noktalar/ il öbekleri seklide yapılır ise cok daha mantıklı olur... o sekilde herkes kendi sehirinde degisik organizasyonlar yapar onun dısındada genel bi baslık olur. bence böle olması en uygunudur

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
BLUE MAnN

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2007; 21:09:30 

beyler kasayı boyamayı denedim ama olmadı şimdi eski haline gelmesi için sprey boyayı çıkarmak için daha doğrusu nasıl bi sıvı kullanmak lazım kasayı bu sıvının içine daldırıp çıkardığımda kasanın tertemiz olmasını nasıl sağlarım bilen duyan gören var mı?

..: SİSTEMİM :..
..: SIVI SOĞUTMA SİSTEMİM :..

Ziw®o

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2007; 22:30:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

arkadaslar bulusunca illa yapacak birisi cıkar... ziwro kardes dedigin gibi yaparız ama buradaki 1. amac ankaradaki insanlara ulasmak o sekilde pek bi organizasyon olacagına inanmıyorum bu sekilde eger il öbekleri seklinde bi bölüm acarsanız daha ii olacagına inanıyorum..
mesela
projeler/sergi/ip ucları ve ince noktalar/ il öbekleri seklide yapılır ise cok daha mantıklı olur... o sekilde herkes kendi sehirinde degisik organizasyonlar yapar onun dısındada genel bi baslık olur. bence böle olması en uygunudur

İllere ayırmak söz konusu değil zaten çok mantıklı bir olayda olmaz. Eğer organizasyon yaparsanız konu ile bunu belirtirsiniz, bizde konu'yu üst'e alarak elimizden gelen desteği veririz.

Pc Modifikasyon Bölümünde yetki almak isteyenler bana özel mesaj yollarsa incelenip göreve alınabilirler.

|| Intel C2D E8400 @ 4.0Ghz @ TT BigTyphoon || Asus P5B DLX Bios 1237 || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 ||
|| Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||
|| Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
volkov_19

1 Haziran 2007; 0:48:25 

slm millet ben geri geldim yaklaşık 1 yıl önce üye oldum ve 6 ay öncede banlanmıştım ve buda 6 aydan beri attığım ilk mesaj ben imzamı deyiştiricem sizde beni panoya ekleyin lütfen

sasuta

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 0:54:46 

İllere göre olması bencede daha mantıklı mesela bu topikte Ankara için olmasaydı ben katılmazdım sırf Ankara olduğu için katıldım...

gt40_ditroit
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Haziran 2007; 1:11:39 

quote:

Orjinalden alıntı: sasuta

İllere göre olması bencede daha mantıklı mesela bu topikte Ankara için olmasaydı ben katılmazdım sırf Ankara olduğu için katıldım...

+1 bencede mantıklı böylelikle kimin nereli olduğunu öğrenebiliriz mesela ben kendimi örnek veriyim ankaralı bağzı arkadaşları buldum ama çok zor hatta woxed'de hatırlıycaktır arkadaşla aynı okulda olmamıza ragmen birbirimizi tanımıyorduk msnden tesadüffen ankaralı olduğumuzu tesadüffen yakın yerlerde oturduğumuzu tesadüffen aynı okula ve hatta tesadüffen aynı binaya gittiyimizi öğrendim

biliyorum baya çok tesadüf kelimesi kullandım çünki illere ayrılmış olsaydı bunlar büyük bir ihtimalle tesadüf olmayacaktı.
er_yigit

1 Haziran 2007; 1:27:25 

selam herkese merhabalar :D bende katılmak istiorummmmmm

ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİHAYLA BEYAZI AYIRAMAZKİ

HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ

Extinet_DeviL

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 1:40:46 

Arkadaşlar ayın 11'den itibaren bende boşum finallerim 8'inde bitiyor ondan sonra katılabilirim güz€l çalışmalar bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Zaman kalmadı,sayım başladı uzun bir ömür yalan...
CmrHun

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 8:17:41 

cm stacker alıyorum beraber modlıycaz ha ona göre (tek psu lu model)

sasuta

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 9:50:37 

quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

cm stacker alıyorum beraber modlıycaz ha ona göre (tek psu lu model)

Hadi bakalım, bence bütün modlanmış CM Stacker'leri incele ondan sonra farklı bişiler düşün en basitinden yan pencerede daha orjinal bir kesim yapmayı planla...

mc.kork

1 Haziran 2007; 11:11:58 

ziwro kardes senin dediginin aksini yapmak istemem ama genel olunca kimse ilgilenmiyor sahsen bende bu sekilde ankaradakiler arasında sıkı bi bag olusacak öbür türlü ankara bulusması düzenlicez ankarada kimler var carttu curttu cok uzun hikaye hem bu sekilde ankarada yardıma ihtiyacı olanlar ankarada kim var nasıl yapılır ne bilim bu sekilde daha faydalı olacagına inanıyorum... hem modding bölümü hem ankara bölümü olması cok ii olur.. tabi ama son karar senin;)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mc.kork

1 Haziran 2007; 11:13:58 

cmrhun ilk bulusma senin evinde o zaman herkes malzemelerini kapsın cmrhun a gidiyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 1 Haziran 2007; 11:15:11 >

CmrHun

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 11:55:26