Şimdi Ara

Rocket League Oynaması Ücretsiz Olduktan Sonra PS Plus ve Nintendo Switch Online Gerektirmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Rocket League Eylül ayının ortasında oynaması ücretsiz olacak ve geliştirici Psyonix oyunun oynaması ücretsiz olmasıyla birlikte gelecek bazı değişiklikleri paylaştı.

    Oyunu online olarak oynamak için PlayStation 4'te PlayStation Plus ve Switch'te Nintendo Switch Online üyeliği gerekmeyecek.

    Xbox One tarafından ise Xbox Live Gold üyeliği hâlâ gerekecek.
     
    Oyunun oynaması ücretsiz olmasıyla Steam sürümü indirilebilir olmayacak ve yeni oyuncular PC'de oyuna sadece Epic Games Store üzerinden erişebilecek. Eğer oyunun Steam sürümüne sahipseniz veya oynaması ücretsiz olmadan önce alırsanız Steam'den oynamaya devam edebileceksiniz ve Steam'e güncelleme desteği devam edecek. 
     
    Ayrıca yeni oyuncular için eğitim bölümü, yeni rekabetçi rank Supersonic Legend, yeni hızlı sohbet mesajları ve daha fazlası yolda. Rekabetçi sezonlar, Rocket Pass'ler ve turnuvalar da artık aynı programı takip edecek. Tüm detayları Psyonix'in web sitesi üzerinde bulabilirsiniz.








  • Oyunları multiplayer oynamak için ücretli üyelik sistemi olması kadar saçma bir şey yok. Konsol almamak için bir sebep daha.
  • Ben bu oyunda trex gol sevinci bide jursdicc park jipini nasıl alırım bilmiyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.