Şimdi Ara

ESL One Cologne 2020 Avrupa Turnuvasında Finalin Adı: Heroic - Vitality

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
16
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         ESL organizasyonu tarafından bu yıl ilk kez koronavirüsü salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen "ESL One Cologne 2020" Avrupa Counter Strike Global Offensive turnuvasında Playoff karşılaşmaları tamamlandı. Büyük finale adını yazdıran takımlar Heroic ve Vitality oldu!
     
          Playoff'larda; Complexity ile Heroic, G2 Esports ile OG, Astralis ile Ninjas in Pyjamas, Sprout ile Vitality eşleşti. Heroic, çeyrek final rakibi Complexity takımı karşısında 2-0 galibiyet elde ederek yarı finalde OG takımını 2-1 mağlup etmiş G2 Esports ile karşı karşıya geldi. Yarı final karşılaşmanın sonucunda Heroic, 2-1 galibiyet elde etti ve büyük finale adını yazdırdı. Vitality, çeyrek finalde Sprout takımını 2-0 yenerek Astralis'i 2-0 mağlup etmiş Ninjas in Pyjamas ile yarı finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Vitality, NiP'i 2-0 mağlup ederek büyük finalde Heroic'in rakibi oldu. 
     
         ESL One Cologne 2020 Avrupa Heroic - Vitality, büyük final karşılaşması bugün saat 19:30'da 5 maçlık seri formatında oynanacak.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.