Hyundai Sitesinden; YAZ SERVİS KAMPANYASINDA YÜZDE 25 İNDİRİM
Kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, geniş kapsamlı ve uzun süreli servis kampanyalarına devam ediyor. Tüketiciye sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da üstün hizmetler sunan Hyundai, “2007 Yaz Servis Kampanyası” dahilinde tüm araçlarını yaz bakımı için Türkiye çapındaki yetkili servislerine bekliyor.
Hyundai’nin, 28 Mayıs – 23 Haziran 2007 tarihleri arasında geçerli olacak servis kampanyası dahilinde tüm periyodik bakım parçalarıyla birlikte debriyaj, fren ve klima sistemi bakımında koşulsuz yüzde 25 indirim uygulanıyor. Ayrıca tüm bakım işçiliklerinde de yüzde 25 indirim, Hyundai kullanıcılarına özel olarak sunuluyor. Bunun dışında Hyundai Yetkili Servisleri’ne gelen tüm Hyundai araçlara 20 kontrol noktasından oluşan ücretsiz check-up yapılırken tampon rötüşü, klima-akü kontrolü ve dış yıkama hizmetlerinden de ücret alınmıyor.
Ücretsiz check-up’ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, silecek, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılırken ücretsiz boya kontrolünde de tamponlarda oluşan çizikler giderilecek.
Yaz Servis Kampanyası’nın sunduğu avantajlar bu kadarla da kalmıyor. Kampanya dahilinde bakım yaptıran Hyundai kullanıcılarına çeşitli hediyeler ve cazip indirimler de veriliyor. “2007 Yaz Servis Kampanyası” dahilinde bakım için Hyundai Yetkili Servisleri’ne gelenlere ücretsiz olarak futbol topu ve güneş kremi hediye edilirken yağ ve yağ filtresi değişimlerinde de cazip fiyatlar sunuluyor.
Hyundai bu avantajlı kampanyadan tüm müşterilerinin yararlanmaları için araç sahiplerini tüm Türkiye genelinde 50’den fazla ilde faaliyet gösteren 94 adet Hyundai Yetkili Servisi’ne bekliyor.
Kendilerine en yakın yetkili servisi öğrenmek isteyen tüketiciler, Bayiler/Servisler başlığı altından bilgilere ulaşabilirler.
hyundai tarihinde bir ilk herhal
normalde yazın yapmazlardı ama daha fazla baskıya dayanamadılar herhal
hatta kış bakımını bile nerdeyse kış çıkmasına yakın yaparlardı
evet hyundai de baskılara dayanamamış ve yapmış ama iyide olmuş....
2004 dizel accent sahibiyim.arabanın 60.000 bakımı geldi. dün adıyaman yaşar servise uğradım.60.000 bakımında tüm kayışların bilyaların ve yağların değiştiğini söylediler ve 850 ytl fiyat çektiler.indirimden sonra da 640 a düşer dediler. yuhhh dedim ya. bu bakımı yakın zamanda yaptıran var mı? yaptıran varsa kaça ve hangi serviste yaptırdı. bu ne biçim yerli araç yaa güya parçası falan da ucuzdu battıkkk
aracın garanti dışındaysa servis dışında yaptırmanı tavsiye ederim zira o rakamlar acayip yüksek..
az önce servis bakımını yaptırdım 22222 km de 192 ytl tuttu polen filtreleri hariç
2004 dizel accent sahibiyim.arabanın 60.000 bakımı geldi. dün adıyaman yaşar servise uğradım.60.000 bakımında tüm kayışların bilyaların ve yağların değiştiğini söylediler ve 850 ytl fiyat çektiler.indirimden sonra da 640 a düşer dediler. yuhhh dedim ya. bu bakımı yakın zamanda yaptıran var mı? yaptıran varsa kaça ve hangi serviste yaptırdı. bu ne biçim yerli araç yaa güya parçası falan da ucuzdu battıkkk
Fiyat anormal. Bence de yetkili servise gitmeye gerek yok. İşi bilen çok iyi özel servisler var. Oraları araştır.
bugün antepi aradım 600 ytl dediler bu fiyattan kampanya indirimi de yapacaklar bir de burdaki özel servislere soracam eğer pek bi fark çıkmazsa antepe yaptıracam artık.
yalnnız merak ettiğim şu servisler arası bu kadar fark neden kaynaklanıyor? bildiğim kadarıyla parça fiyatları sabit
bugün burdaki iki özel servisle konuştum.60.000 bakımı için birisi orjinal parça değil de kore malı parça kullanıyormuş triger setini de değiştirecek 200-250 ytl arası tutar dedi. bu vatandaş yetkili servis kapanınca kendisine özel servis açtı.
başka bi özel servis te 250-300 arası tutar dedi. durumu iyi olan parçaları değiştirmeyince masraf daha da düşer dedi bi tarafta 450-500 civarı yetkili servis diğer tarafta da 200-250 civarında özel servis
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
Arkadaşlar,Periyodik yıllık bakımı bugün ben de yaptırmış oldum.180 ytl (kredi kartı) ye cıktı. sıvı gres temizleme 7.5 polen filtresi(Acc03) 17 yag tapası contası .34 Yakıt filtresi 17.13 Yag filtresi 8.64 Rimula fx 10w-30 m.yag 5 lt 56.25 Hava filtresi 7.52 işcilik 1.6 saat 40 64 ERK plaza
yanlız bir şeyi unutmayın, hyundai servislerinde yapılan işler ve takılan parçalar 2 yıl garantili. bilgisayar kayıtlarına aynen geçiyor. eğer yapılan işlemde daha sonra bir arıza olursa dışarıda yapan kişiler garanti vermez.
kampanyadan 1.4 erayı 120 liraya bakım yaptırdım.. yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi,balata temizliği,hi-scanle check-up,boya rötuş.. bir de taksit yapıyolardı pek komiğime gitti..
Bu sene hyundai de hala Yaz servis kampanyası yapmadılar.. Normalde Mayısın son haftası başlardı.. Aracı bakıma götürecektim hala bekliyorum.. Bugüne kadar kampanyadan felam bi haber yok.. Varmı konuyla ilgili haberi olan?
vallahi ben bir servisi aramıştım haziran başı dedi diğeri ise haber yok demişti 10 gün önce .ben de 60 bin bakım yaptıracağım az para değil. ama kampanya yalan oldu galiba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme