Şimdi Ara

Monster Hunter World: Iceborne'un Son Güncellemesi Fatalis'i Ekleyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Capcom, Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin beşinci ve aynı zamanda son içerik güncellemesinin 1 Ekim TSİ 03:00'da tüm platformlar için yayınlanacağını duyurdu.

    Güncelleme Fatalis'i avlanabilir canavar olarak ekleyecek. Ejderhayı mağlup etmeyi başaran oyuncular Fatalis temalı zırh, silah ve giysi ile ödüllendirilecek.
     
    Güncelleme ayrıca sınırlı süreli etkinlik görevi Arch-tempered Velkhana, ne tür bir silah kullanıyor olursanız olun Clutch Claw'dan tam anlamıyla faydalanmanıza imkan sağlayacak yeni bir yetenek, yeni katmanlı zırh ve daha fazlasını ekleyecek.
     
    Bir sonraki sezonluk etkinlik Cadılar Bayramı temalı The Autumn Harvest Fright Fest 16 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. 

    Fatalis Fragmanı:
     

    Geliştirici Günlüğü:
     








  • Şu oyun bir türlü arzu ettiğim rakama düşmedi maalesef. Düşmedikçede oyundan git gide uzaklaştım ve artık sadece burada haberi çıkınca aklıma geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 700 saat oynadım ve farkettim ki oyunu oynarken sadece eğlenmiyormuşum. Aynı zamanda hatıra biriktiriyormuşum. Geliştirici günlüğünün sonundaki 5 dklık derleme oyunda geçirdiğim 700 saati gözlerimin önünden geçirdi. Ağladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.