Şimdi Ara

300 Hz ekranlı Predator Triton 500 Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 300 Hz ekranlı Predator Triton 500 Türkiye’de



    Acer’ın Predator Triton 500 dizüstü bilgisayar modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Predator Triton 500, 20 bin 369 TL fiyat etiketine sahip.



    Predator Triton 500, 2020 Nisan ayında yenilenmişti. 10. nesil Intel işlemci, 300 Hz yenileme hızına sahip ekran ve daha iyi bir soğutma teknolojisine kavuştu.



    Güçlü donanımına rağmen ince ve hafif yapıda tasarıma sahip olması, Predator Triton 500’ün en önemli özelliği olarak gösterilebilir. 17,9 mm kalınlığa ve 2,1 kg ağırlığa sahip. Acer’ın Vortex Flow isimli soğutma teknolojisi sayesinde ince gövdeye rağmen serin çalıştığı iddia ediliyor. Bilgisayarda üç adet fan bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Mi 10T ve Pro detaylanıyor



    Predator Triton 500’ün diğer önemli özelliği ise ekranı. Nvidia G-SYNC destekli 300 Hz yenileme hızına sahip ekran kullanılıyor. Oyunları yüksek FPS ile oynamayı tercih eden kullanıcılar hedeflendiği için ekran çözünürlüğü 2K yerine 1080p olarak tercih edilmiş. Yüksek görüntü kalitesi istiyorsanız başka modele yönelmeniz gerekebilir.



    300 Hz ekranlı Predator Triton 500 Türkiye’de



    Bilgisayarda 10. Nesil Intel Core i7-10750H işlemci ve RTX 2080 Super Max-Q ekran kartı bulunuyor. Bu donanım sayesinde rekabetçi oyunlarda 300 FPS’i rahatlıkla yakalayabilir ve ekranın 300 Hz teknolojisinden faydalanabilirsiniz. 32 GB DDR4 bellek ve 1 TB NVMe RAID 0 SSD depolama bulunuyor. Ayrıca Wi-Fi için AX1650i, LAN bağlantı için E3100G kontrolcüsüne yer verilmiş.



    HDMI 2.0, Mini DisplayPort (mDP) veya USB-C Thunderbolt 3 bağlantı noktalarını kullanarak Triton 500’e birkaç ekstra monitör takılabiliyor. RGB aydınlatmalı klavyeye sahip. Predator Triton 500, 20.369 TL’lik fiyatıyla satışa sunuldu.









  • Bak canım kardeşim artık anlatmaktan yıldım ben siz yılmadınız. Kardeşim şimdi sen o masaüstü bilgisayarını alıp biyere götürebiliyor musun , sırt çantana alıp dolaşabiliyormusun canım kardeşim ? Eğer evde kullanacaksan seyahat etmeyeceksen ve taşınabilirlik senin için sorun değilse zaten masaüstü kullanıyor insanlar. Bu fiyata masaüstü toplarsın diyenler gerçekten artık baydı. Biraz beyin kullanımını artırın rica ediyorum !
  • abi bu fiyatlar nedir ya? geçen gün 2005 palio 1.3multijet aldım hemde 1000tl daha ucuza



  • Şu video bu cihazların neden alınmaması gerektiğini göstermek için yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışı fiyatı 2500 dolar

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt
    Bak canım kardeşim artık anlatmaktan yıldım ben siz yılmadınız. Kardeşim şimdi sen o masaüstü bilgisayarını alıp biyere götürebiliyor musun , sırt çantana alıp dolaşabiliyormusun canım kardeşim ? Eğer evde kullanacaksan seyahat etmeyeceksen ve taşınabilirlik senin için sorun değilse zaten masaüstü kullanıyor insanlar. Bu fiyata masaüstü toplarsın diyenler gerçekten artık baydı. Biraz beyin kullanımını artırın rica ediyorum !

  • Canım kardeşim laptop alınmasına bir şey demiyorum. Mevcut piyasadaki max-q rezaletini göstermek istedim. Bu gösterilen laptopta sözde RTX 2080 Super MAX-Q var ama gerçek masaüstü ekran kartı ile arasındaki performans farkını biliyor musunuz?

    300 Hz ekranlı Predator Triton 500 Türkiye’de

    Bu cihazda hani RTX 2080 Super vardı? Masaüstü Rtx 2060 seviyesinde. O zaman bu sözde "RTX 2080" bulunan cihaza 20 bin TL vermek yazık değil mi? Bu basbayağı sahtekarlık. 1xxx serisinde bu fark olayı sözde gitti deniliyordu. Şu an neredeyse aynı yere gelmeye başladık.


    Bunun yerine daha düşük seviyeli kartlar almak çok daha mantıklı. Çünkü ekran kartlarının seviyesi düştükçe masaüstü kartı ile aralarındaki performans farkı da düşüyor. Kaldı ki bundan düşük seviyedeki kartlar (2060 hadi 2070 de olsun.) da güçsüz değil.


    Ekran kartının seviyesi yükseldikçe hem fiyatı katlanıyor hem de performans farkı benchmarklarda görüldüğü gibi gittikçe artıyor. Bu sahtekarlığa dur demenin vakti. Laptoplardaki ekran kartlarının fiyatları düşürülmeli. Bu cihazın ederi 20 bin TL falan değil. Buna razı iseniz sıkıntı yok tabi.


    Edit: Benchmarklarda i9 75W kullanılmış. Bu 20 bin TL'lik "gaming" laptopta 45W'lık İ7 10750H var. O yüzden performansınız RTX 2060 seviyesinde olacak.


    Edit:Üst yorumun 6 beğeni alması forumun seviyesini gösterdi bana. Cahil,para harcamasını bilmeyen insanlarla doluymuş meğer. Şu alete 20 bin değil 30 bin yazmaları lazımmış üstünde rtx 2080 var diye. 300 Hz ekranlı Predator Triton 500 Türkiye’de  Gene alırlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 28 Ağustos 2020; 7:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2080Super ve 1080p 300HZ ekran ile alınası çünkü çoğu oyunda orta ayarlarda 120 fps üstünü görebilirsiniz. Böylece oyundan alınan keyif artar.

  • Crt tüplü monitörleri yâdediyorum oyun oynamanın keyif verici ekranlarıydı şimdileri bu ekranlar sadece multiplayer saçmalıklarında fps kovalamak için üretiliyor başka bir işe yaramıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    Yurt dışı fiyatı 2500 dolar
    Fiyat normal, tax free olarak TR'ye getirsek bile gümrük vergisiyle beraber; tr fiyatı aynı oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel de nereden alacağız? Hiçbir sitede yok.

  • şunu 500 Hz falan yapın yaW ! :)
    nasıl olsa alamayacağız ya ! :D

    gaz bulununca bu kadar
    petrol bulununca hayal edemeyeceğin kadar :D

  • benım monıtorum 144 hz fakat kac oyunda 144 alıyorum onu kendı ıcımde sorgulamam gerekıyor

  • Masaüstü 2060 ile mobile 2080 super max q aynı demiş birisi. Nasıl aynı olabiliyor?<br /><br />Mobile 2060 ile desktop arasında %16 mı ne ortalama fark var.<br /><br />2080 super max q bu kadar kötü olamaz. Bakındım 2080 max q ile 2060 desktop karşılaştırması bulamadım. Bulan varsa paylaşsın görelim.<br /><br /><br /><br />2060 desktop ile karşılaştırması burada,<br /><br />https://youtu.be/Y_ZnEoOQwp4<br /><br /><br /><br /><br /><br />Ayrıca ek olarak söylemek gerekirse hayatım boyunca masaüstü bilgisayar kullandım. Sadece son dört senedir laptop kullanıyorum. O da yurtdışına taşınmam sebebiyle artık yanımda taşıyabileceğim bir şey olsun istedim. İlk hp gaming 15 laptop almıştım. 6. Nesil i7 ve gtx 960 vardı onda. Bi süre tekrar wowa gireyim dedim, gerçekten eziyetti. Zaten sonrasında fan sorunları, pilin durduk yere şişmesi vs derken bilgisayarı değiştirmeye karar verdim.<br /><br />Sonra helios 300 aldım 2060 versiyonu.<br /><br />Kıyaslama yapmak gerekirse yine wow üzerinden deneme yaptım bütün grafikler maksimumda gerçekten çok sağlam fps alabiliyor bilgisayar. Eskiden gaming laptoplar gerçekten işlevsizdi. Çok fark vardı desktop ile arasında. Gördüğüm kadarıyla bu fark kapanmış baya.<br /><br />Bu arada ekran kartı ciddi ısınıyor. Güçlü tamam ama bilgisayarın sağ kısmı, ekran kartının olduğu yer baya sıcak. <br /><br />Sıcaklık ortalamasına falan baktım sorun mu var diye, bütün 2060lar benzer sıcaklık veriyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.