Şimdi Ara

Razer fare modelleri için kavrama matlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer fare modelleri için kavrama matlarını duyurdu



    Oyuncu veya gündelik kullanıcı olarak farenizi yoğun bir şekilde kullanıyorsanız; terleme problemi nedeniyle rahatsızlık hissini yaşamışsınızdır. Özellikle hassasiyet gereken oyunlarda terli avucunuzla fareyi kavrayamamanız sorun oluşturabiliyor.



    Razer fare kavrama matları



    Oyuncular fare ekipmanı ararken terleme konusunda da çözüm üretmiş modelleri tercih ediyor ancak böyle bir modeliniz yoksa Razer’ın yeni fare kavrama matları imdadınıza yetişiyor. Firma 10 fare modeline bu matları sunmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Elephone en uygun fiyatlı kamera telefonunu duyurdu



    Fare matları 0.5mm kalınlığında ve alt yüzeyi yapışkan. Sağ ve sol tuşlar için birer mat, avuç içi için alt ve üstte birer mat veya sağ veya sol kenarlarda birer mat olmak üzere toplam 4 mat sunuluyor.



    Hali hazırda Razer DeathAdder Essential, Razer DeathAdder Elite, Razer DeathAdder V2, Razer Viper, Razer Viper Ultimate, Razer Basilisk X HyperSpeed, Razer Basilisk V2, Razer Basilisk Ultimate, Razer Viper Mini ve Razer DeathAdder V2 Mini için matlar mevcut ve 13.5$ civarında fiyat etiketine sahip.



     








  • Gamer Edition'u bekleyeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • - banyo için ıslak zemin kaydırmaz bantı(şeffaf) alıp kesip fareye yapıştırın. aynı işi görür.
    - ps4 xbox oyun kolu içinde merdiven kaydırmaz bantı(siyah/beyaz/sarıfosforlu) yuvarlak kesip analog kola yapıştırın. diğer silikon başlıklar kısa süre sonra bir işe yaramıyor. özellikle fifa pes oynarken silikon başlık yağlandımı, analog kontrolcü sürekli parmaktan kayıp duruyor.
    - mekanik klavyelerde sesi azaltmak içinde sanayiden küçük silikon o-ring alıp klavye tuşlarına geçirin plastik sesini ve vurma şiddetinden oluşan geri tepmeyi azaltır.
    - farenin skatesleri(kaydırakları) eskidimi, yada skatesleri korumak için altına teflon bant yapıştırabilirsiniz. son derece kaygandır ama denemedim.

    ucuza çözümler. para cebinizde kalsın.

  • Hayatımda gördüğüm en gereksiz en saçma ürün. Rgbli tuvalet kağıtlığı bile daha mantıklı olur otantik bir otam sunardı en azından lavaboda tuvalette disko ortamı yaşatırdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.