Şimdi Ara

PS5 DualSense kullanıcı davranışını izleyebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PS5 DualSense kullanıcı davranışını izleyebilecek



    Geçmiş yıllarda sadece oyunu kontrol etmek için kullandığımız oyun kontrolcüleri bugün çok çok ileriye gitmiş durumda. Oyunlardaki belirli senaryoları oyuncuya iletebilme özelliği de kazanan kontrolcüler şimdi de izleme yapabilecek.



    PS5 DualSense çok marifetli



    Sony tarafından başvurusu yapılan bir patente göre DualSense kontrolcüsü; oyuncunun kısa bir süre kullanım davranışlarını izleyerek kayıtlı olan profillerden ona ait olanını tahmin ederek giriş yapıyor. Böylece oyuncunun seçim yapmasına gerek kalmıyor.



    Ayrıca Bkz.Elephone en uygun fiyatlı kamera telefonunu duyurdu



    Tanımlamalara göre teknoloji şimdilik profil seçimi için kullanılacak ancak önemli bir potansiyeli olduğu açık. Sonraki dönemde oyuncunun durumuna göre sahneleri ayarlayabilen veya kontrolcüyü eline aldığını algılayabilen oyunlar şaşırtıcı olmayacaktır.



    Algılama teknolojisi sadece DualSense kontrolcüsü için geçerli değil. Kumandalar, klavyeler, PS Vita tarzı taşınabilir sistemler veya kulaklıklar da bu sisteme dahil edilebiliyor. Şimdilik bu teknolojinin ilk adayı DualSense kontrolcüsü.



    Kaynak:https://wccftech.com/playstation-5-dualsense-controller-new-patent-reveals-sensors-for-detecting-users-for-profiles/







  • Ağlayın xboxcılar inovasyon görün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun kontrolleri olarak Xbox analog kontrolleri konumlandırma olarak daha iyi
    yerde özellikle fps oyunlarda analog kontroller daha iyi kontrol ediliyor Sony analog kontrolleri yan yana koymaktan inat etmesi pek inavasyona yakışmıyor

  • google yapınca olay oluyordu ! :)

  • joven kullanıcısına yanıt
    Tamamen tercih ve alışkanlık meselesi. Ben alıştığım için Sony'nin analoglari daha rahat geliyor.
    Inovasyonla pek ilgisi yok dediğinizin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı da 1000 TL olur artık.

  • Ps3'den beri kontrolcüye özellikler ekleyip duruyorlar hatta Vita için bile kontrolde yeniliğe gittiler lakin hepsi çıkışta gelen birkaç özel oyun desteğini alıp; unutulup gitti...

    Bir de dahili batarya olması, ekstra bu özellikler derken hem daha masraflı hem de kullanım ömrü kısa ürünler ortaya çıkıyor.

    Ps4 kontrolcülerinin ise 5 oyunları ile kullanılmaması çok daha büyük eksi. Resmen oyuncuları sömürmek ve itelemek için yeni bir yol bulmuşlar gibi.

    Ps3 Sixaxis, Ps4 Touchpad, Vita'daki olayın adını bilmiyorum.. derken yalan olup gitti. Bu da bu kervana şüphesiz katılacak. Hangi multiplatform oyun yapımcısı bu detaylarla uğraşacak ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dogukan Aydin<br /><br />Hideo Kojima, onceki PS konsollarinda MGS serisi ile yaptigi müthis duvar yikma tekniklerini kullanabilirdi. Gorunen o ki PS5 bu konuda muthis imkanlar sunacak DualSense ile birlikte. Ancak seride hakki olmadigindan, su an ben de diger arkadaslara katiliyorum. Muhtemelen PS Exclusive oyunlarinin birkacina Sony, studyoyu zorlayarak interaktif hale getirtecek bu ozellikleri, fakat birkac oyun disinda yine sönük kalacak ve unutulacaktir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.