kulaklık0 satan yer falan mı buldum demek istedin çözemedim
" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler." "Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ... Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
arkadaşlar artık mpx200 kulaksız devri bitti bilgi için mesqaj gnderin:)
Anlayabilen var mı?
tabiki hayır
" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler." "Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ... Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
Arkadaş yazmış, gitmiş. Ne demek istediğini anlatamadan
Bu arada WM 6.1 çıkmış MPx200 için. İngilizce
Nasıl bi telefonmuş demekten alıkoyamıyor insan kendini...
kesinlikle katılıyorum. 4 yıldır kullanıyorum telefonumu tık demedi hayatta ne atarım ne satarım. Ama wm 6 cihazı kasar gibime geliyor stabil olmaz bence sonuçta baba yorgun ama bellide olmaz yani upgrade edip denemk lazım. bende wm 2003 yüklü gayet stabil ve dvd keyfi harika O bir efsane ..
I LOVE MPX200 EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR ; MPX220
ben yeni 2.el aldim, 2003 super moto 2 diye bir işletim sistemi var, ona geçeyim diyorum, ama nerden nasil bulurum dosyalari? mpx.gen.tr sitesine üye olayim dedim ama hata veriyor site surekli, dosyalari gonderebilecek arkadas var mı? ya da bir link?
Üylik girişinde bazen sorun olabiliyor. Denemekte yarar var sürekli. Eğer girişimlerin başarısız olursa buraya yaz. Ben de SuperMoto2 ROM'u mevcut. Uygun bir yere upload ederim ve yüklersin. Benim MPx'i en iyi çalıştıran ROM
kullanamazsın kardeşim sadece cep telefonunda kontör varsa yada faturalıysa kısacası bakiyenin yettiği kadar gsm operatörü tarafından sağlanan interneti kullanabiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: MaSaFeL
kimse cevap vermedi o yüzden tekrar soruyorum çükü aramada sonuç bulamadım: mpx200 ün dahili modemini adsl hattıma modem olarak kullanabilir miyim?
kullanamazsın kardeşim sadece cep telefonunda kontör varsa yada faturalıysa kısacası bakiyenin yettiği kadar gsm operatörü tarafından sağlanan interneti kullanabiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: MaSaFeL
kimse cevap vermedi o yüzden tekrar soruyorum çükü aramada sonuç bulamadım: mpx200 ün dahili modemini adsl hattıma modem olarak kullanabilir miyim?
Uygun fiyatlı ve ihtiyac kadarlık bir internet paketi de alınabilir seçenek olarak.
El Fuego MpX200 Wm6.1 i merak ediyorsan mpx.gen.tr ye girmeni tavsiye ederim bende mpx200 kulanıcısıyım.Ve telefonumda 6.1 yüklü
English V1
Chinese Rom
Russian Rom
Tahminen V3Rc3 sürümüne kadar yükseltilecek.6.1 Romunda Slide Theme Yani kayan tema Mp 10.3 albüm kapak resmi gösterebilme ve resimleri arkaplanda oynatabilme vs vs bir sürü sıradışı özellik var E-mail Wireless Managerda cabası şuanki English V1 romunda bazı Eksiklikler var ama onlarıda programları yükleyip kullanabiliyoruz.Ekran görüntülerinin tamamı Mpx200dendir.Jeyo Mobile sağolsun
Kim demiş avrupa insanı medeni? Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni! 3 Kıta yı yöneten Ataların mı gericiydi? ***Mehmet Akif Ersoy***