Giriş | |
|
|
|
8 Aralık 2004; 16:04:07
|
|
|
arkadaşlar sd kart ile mmc kart arasında fark nedir acaba.bu telefon için hangi kartı kullanmam gerek.en ii ve en uygun fiyata nerde alabilirim.256 mb düşünüyorum.marka model de yardım edin lütfen
|
|
8 Aralık 2004; 16:04:18
|
|
|
Normal olarak ilk şarjı ne kadar yapmak gerekir (fazlada yapınca bir zararı olmasın)
|
|
8 Aralık 2004; 16:05:35
|
|
|
ACİLLL !!!!! HARD RESET NASİL YAPILIYO ÖNCE MAVİ TUŞA SONRA AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASTIM AMA BİŞEY OLMUYO TELEFON TEKRAR AÇILIYO WİNDOWS ÇÖKTÜ TELEFONDA
|
|
8 Aralık 2004; 16:25:51
|
|
|
MERHABA ARKADAŞLAR. MPX200 CEP TELEFONUNDAN GPRS DE KALDIĞIMIZ SÜRECE NE KADARLIK VERİ AKTARIMI YAPTIĞIMIZI YANİ KAÇ KB LIK VERİ AKTARIMI OLDUĞUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ. TELEFONDA BUNU GÖSTEREN BİR YER VARMI TEŞEKKÜRLER..........
|
|
8 Aralık 2004; 16:47:24
|
|
|
USB kablosunu çek öyle dene. Master reset atarken USB veya Şarj kablosunun takılı olmaması gerekiyor. quote:
Orjinalden alıntı: EuRoBoY ACİLLL !!!!! HARD RESET NASİL YAPILIYO ÖNCE MAVİ TUŞA SONRA AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASTIM AMA BİŞEY OLMUYO TELEFON TEKRAR AÇILIYO WİNDOWS ÇÖKTÜ TELEFONDA
|
|
8 Aralık 2004; 17:04:36
|
|
|
windows 2003 te wav çalmıyor ! birde banka bağlantılarını nasıl yapıcaz ! nolur bu konu benim için çok önemli!, teşekkürler yardımlara şimdiden
|
|
8 Aralık 2004; 17:06:15
|
|
|
ya harbiden ne kadar şarjda bekletmemiz lazım 24 saat fazla değildir inşallah. neyse açar açmaz yapmam gereken bir şey var mı? ya bide yazmışsınızdır belki ama ben göremedim. bu aygıt midileri zil sesi olarak çalabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subuti -- 8 Aralık 2004, 17:28:07 >
|
|
8 Aralık 2004; 17:17:42
|
|
|
arkadaşlar farkındamısınız.Motorola sitesine girdiğinizde telfon ayar yüklemelerine bastığınızda başka bir menü çıkıoyr.Ben daha önceden ayarlarımı burdan yapmıştım.Şimdi değişmiş neden acaba bilen varmı.
|
|
8 Aralık 2004; 17:49:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tugi74 - SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz. Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır. Benim telefonumda bu seçenek checkli değilkende "Contacts" da SIM nolar geliyor..
|
|
8 Aralık 2004; 17:53:44
|
|
|
Arkadaşlar en uzun süre giden WM2002 sürümü BEN6-0630-012.img bu sürüm eMule, eDonkey, Overnet gibi programlarda Windows Mobile 2002 for Motorola MPX200 Generic ismi ile boy gösteriyor. Eğer bir ftp verirseniz oraya yükleyebilirim yaklaşık 27 MB Herkese selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 8 Aralık 2004, 17:54:04 >
|
|
8 Aralık 2004; 17:57:12
|
|
|
Bende check'i kaldırınca simdekiler gidiyor. quote:
Orjinalden alıntı: blumx quote:
Orjinalden alıntı: tugi74 - SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz. Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır. Benim telefonumda bu seçenek checkli değilkende "Contacts" da SIM nolar geliyor..
|
|
8 Aralık 2004; 18:03:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tugi74 - SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz. Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır. Tam da bunu arıyordum çok teşekkürler... Bu arada simemu yu görüntüleyebilmek veya hat geçişi için bir yöntem varmı?
|
|
|
|
|
8 Aralık 2004; 18:04:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tugi74 Bende check'i kaldırınca simdekiler gidiyor. quote:
Orjinalden alıntı: blumx quote:
Orjinalden alıntı: tugi74 - SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz. Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır. Benim telefonumda bu seçenek checkli değilkende "Contacts" da SIM nolar geliyor.. Oldukça ilginç... *#**364# + mavi tuş yaparak yazılımınızın versiyonu hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bendeki 0.630.012.63 Bir de şarjınız ne kadar dayanıyor ? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 8 Aralık 2004, 18:07:23 >
|
|
8 Aralık 2004; 18:08:36
|
|
|
evet arkadaşlar biraz ayarlarıyla oynadıktan sonra battery izlenimlerim.sabah şarzdan çıkardığımda(10:00) %95 ti...telefon şu ana kadar hep açık 20 dakika kadar mp3 dinledim ve 15-20 dakika arası telefon görüşmesi yaptım, mesaj çektim falan filan...ve şu an pil %84...2003 yuklediğimden beri ilk kez bugün yüzüm güldü valla...yaşasın mpx200...
|
|
|
8 Aralık 2004; 18:13:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: dnesgi kelkitli kardeş acaba bu verdiğin airfagev sitesindeki hangi programlar 2002 için kullanılır. hangisi bizim işimize yarar.hangisini yükleyim.nasıl yükleyim pc den mi telefondan mı Arkadaşlar, Elinizdeki programları açıklamalarıyla beraber mpx200tr@gmail.com adresine gönderirseniz yakında hepsini açıklamalı olarak sunacam sizlere.
|
|
|
8 Aralık 2004; 19:09:02
|
|
|
Arkadaşlar, Hepimizin az çok bilgisi oldu Mpx200 konusunda. Bu akşam (ve verim alırsak birkaç akşam) saat 22:00'de http://groups.yahoo.com/group/mpx200tr/chat adresinden "chat" yaparak tüm bilgilerimizi paylaşacağız. Maillerle 1 günde alabileceğimiz cevapları anlık alabileceğiz. Ayrıca size kafamdaki güzel bir fikirden bahsedeceğim. Beklerim.
|
|