p2p programlarında indirdiğiniz dosyaları paylaşın.... hem daha iyi performans alırsınız hemde her aradığınız dosyayı bulursunuz.... şimdi dc++ öğreniyorum süpermiş....
valla arkadaşlar ikidir aynı şeyi yapıorum bilmiyorum bi sakıncası varmı ama tek tek mesaj yazmak zor gelio ... yine toplu yazıcam...
cemoka > 15 gün demişlerdi ya sana o yüzden sordum kaç gün oldu ( kaç gün kaldı yani ) diye... ve abi sendeki bu rom orginalse herkese yedekte bulundurmak üzere vermek lazım onu ... bana bi şekilde ulaştırısan açıcaam yere onuda koyarız böylece herkes ulaşabilmiş olur ne dersin?
hancengiz > sendeki 2002 imagei de çok önemli kardeş ... en stable 2002 olduğu belirtiliyor , kaç gündür onu arıom valla onuda atalım siteye millet faydalansın 3-4 gün gittiği söylenior şarjın onunla...2003 için SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img yi kurarsın zaten iki tane var piyasada bunun içinde herşey var GSM fix + dil desteği (ingilizce için)... upgrade işlemini speed step ve fatihx anlatmıştı onlara göre yap bi sorun çıkmaz...forced charge cihazı dolu gösterdikten sonrada şarj etmeye yarıo deniyor ama ben denedim şarj yine dolu dedi normal sürede ve daha fazla şarj etmedi (sanırım)...downgrade için gerekli img i cemoka gönderirse herkes gibi benim vericeem linkten alabileceksin , şu an bende de yok .... Ve asıl önemli konu ; Arkadaş sen bu işlerden anlıosan şu yunanlı adamın yaptığı gibi türkçe T9 işini halledelim seninle vatana millete bi katkımız olsun... irtibata geçelim bu konu için ok?
MAVER2614 > kardeş forumu araştır linkler bulacaksın oraladan bi sürü şey indirebilirsin resim ve mms programları ise cd içinde var... yakında bi sürü programı indirebileceğiniz bir site bölümü açıcam inşallah arkadaşlarında katkısı ile...
UzayMaymunu ve dostc > ClearVue isimli programla tüm Office dosyalarını ve acrobat dosyalarını açabilirsiniz... bulması zor diil arayın bulursunuz bulamazsanız biraz sabredin şu program işlerini halledicez inşallah yakında ...10 defa olmadı bu arada
fataltın > telefonu alalı ne kadar oldu ? 5-10 günde kendine geliomuş pil... benim 6. günüm giderek düzelio... senin gibiydi durum bugün 2-3 saat program kurdum ayar yaptım hep elimdeydi (USB takmadım hiç ) kronometre tutuom 11 saat oldu son 1-1,5 saattir aralıksız mp3 dinliorum pil % 58 de ... bide şööle bi durum var 1 saat önce baktığımda % 51 e düşmüştü ama şimdi daha yüksek üstelik sürekli mp3 dinledim bu arada *#**372# den pil durumuna da baktım iki durumda da orada da artış görünüo ... havadanmı şarj oluo ne sagem ha ... bu iyi haber deneyelim bakalım... infrared ve mms sorunu yokki sendeki sorun ne?
KUZAH > pil sanırım zamanla daha iyi oluo ama sen şunun cevabını ver kendin 1 bilemedin 2 günlük şarj seni kesermi ... 4 günden fazlasını ise zaten unut... ama ben şahsen sürekli heryerde bilgisayar başındayım usb den de her zaman şarj edebilirim şu sıralar tutuom kendimi takmıom ama soora hep takılı durucak zaten : ) yeni pile hardreset te atsan bi işe yaramıo bu arada sürekli full charge full decharge yapmak lazım en az ilk 1 hafta
negative > hocam yok arkadaş officexp word formatını dio .. o kurulu olan wordpad doc unu açar office inkini açmaz onun için clearvue gibi bişi kurmak lazım
ppmor > kurulum irdadan olmaz .... olamas öyle bir risk alınırmı ya ya bağlantı koparsa araya bişi girerse olmazzz olamazzzzzzzz
Tugrul_karan > outlook kur (express diil tabiiki) senkronize et outlooktan düzenle yine senkronize et işlem tamam ... tabii bundan önce contact ları sim hafızasından tele at ... .bunun için forumdan önceki sayfayı oku ... OUTLOOK yok diosun kur sende yaw ... o olmadan iş zor ..
İmzanız kural dışı. Nesi kural dışı yaw onu yazsanıza ... üçtür aynı şey bıktırdınız yani... belliki herkes bıkmış, kimsede imza kalmamış ... ne kaprisli adamlarsınız yaw...bıktım artık ... Yok imza mimza ..
Ben kulaklık olayını yine bu telefon gibi yıllar önce 600 küsürlerden 200 milyona düşen mp3 çalarlı nokia 5510 un aparatıyla çözdüm. Küçük girişi normal kulaklık girişine çeviriyo, bilgisayarın hoparlörlerine bilem bağladım ses süper. Bu arada 5510 ani düşüş yaptığında , millet kıllanmıştı yine ulan kesin bi bityeniği var diye ama o zamanda aldığıma pişman olmadım şimdide.
ya bu bi ara bende de 5510 vardı hatta dediğin küçültücü kablosu elimdeydi ama kaybettim, sonra n-gage'den de çıkmıştı ama onu verdim, ya bu kabloları izmirde nerde bulabiliriz? ya da satılırmı bu küçültücü kablolar, ya şimdi sony kulaklıkla cihazdan müzik dinneme kyfide var tabi;;?
imdakkk > sürekli chale 12 saat zor gibi zira hem GPRS kullanıcan hem ekran aydınlatması hep açık kalıcak 12 saat mp3 dinlemek gibi bişii... o kadar chatleşiceksen pc den yap güzel kardeşim telefonun tuşlarına da parmaklarınada yazık yani
İmzanız kural dışı. Nesi kural dışı yaw onu yazsanıza ... üçtür aynı şey bıktırdınız yani... belliki herkes bıkmış, kimsede imza kalmamış ... ne kaprisli adamlarsınız yaw...bıktım artık ... Yok imza mimza ..
Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)
1- Telefonu kapatın 2- Varsa sd yada mmc kartı çıkartın. 3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!) 4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın. 5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin). 6- Telefonun yeniden açılmasını bekleyin yaklaşık 5-7 dakika. 7- Telefonu tekrar kapatıp 1 saat kadar orjinal şarj aletiyle yine şarj edin. 8- Madde 4 deki işlemi 3 kere tekrarlayın. 9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.
Abi yanlış anladın mp3 dinliipte arada nete girdiğimde anlamında söyledim..devamlı değil zate turkcelle kucak oluruz:)
quote:
Orjinalden alıntı: d_net
imdakkk > sürekli chale 12 saat zor gibi zira hem GPRS kullanıcan hem ekran aydınlatması hep açık kalıcak 12 saat mp3 dinlemek gibi bişii... o kadar chatleşiceksen pc den yap güzel kardeşim telefonun tuşlarına da parmaklarınada yazık yani
sonunda estore'ye sipariş verdim. (tekrar sağol error kardeş) ama kaç günde geleceği belli midir? ben sitede bununla ilgili bi ayrıntı göremedim. bilen birisi yazarsa sevinirim. ona göre evde bekleyecem.
upgrade için :SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img downgrade için:BEN6-0630-012.img kullanabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: hancengiz
ben .net ile smartphone sdk kullanamak için bu cihazı aldım. sanırım bu yüzden 2003 kurmak zorundayım(bildigim kadarıyla 2002 de .net çalışmıyor) hangi 2003 sürümünü kurmalı? tam olarak dosya adı verebilirmisiniz? elim de bir kaç dosya var. mümkünse tecrübelerinize dayanarak tavsiyede bulununuz. Forced charge nedir? nereden nasıl yapılır? açıklarsanız sevinirim? upgrade yapmadan önce nelere dikkat etmeli? ayrıca downgrade yapmak istersem img nerede bulabilirim?
Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)
1- Telefonu kapatın 2- Varsa sd yada mmc kartı çıkartın. 3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!) 4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın. 5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin). 6- Telefonun yeniden açılmasını bekleyin yaklaşık 5-7 dakika. 7- Telefonu tekrar kapatıp 1 saat kadar orjinal şarj aletiyle yine şarj edin. 8- Madde 4 deki işlemi 3 kere tekrarlayın. 9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.
deneyen varmı arkadaslar,flashlamaktan sıkıldım telefonu aynı ayarları tekrar tekrar yapmak zor oluyo,deneyen varsa sonucu yazıversin,yoksa 2002 ye downgrade yapıcam,cunku dayanacak sabrım kalmadı,telefonu neredeyse sarjdan alamıyorum,yanımda aku falan mı bulundursam nede olsa bataryasıda yok piyasada
benimde dayanacak gucum kalmadi artik aksam force charge ve hard reset yaptim sonuçlarini bekliyorum sizinlede paylasirim oda olmasa su son teknigi deniycem oda olmazsa 2 gun sonra servise giderim flashlamaktan biktim artik.
quote:
Orjinalden alıntı: HeaDHunteR
quote:
Orjinalden alıntı: do9uz
deneyen varmı arkadaslar,flashlamaktan sıkıldım telefonu aynı ayarları tekrar tekrar yapmak zor oluyo,deneyen varsa sonucu yazıversin,yoksa 2002 ye downgrade yapıcam,cunku dayanacak sabrım kalmadı,telefonu neredeyse sarjdan alamıyorum,yanımda aku falan mı bulundursam nede olsa bataryasıda yok piyasada
arkadaşlar şu am elimde hem motorolanın tek kulaklıklı orjinal kulaklığı ve 8310 kulaklığı mevcut yalnız ikisinin girişleri farklı bunu fark etmişsinizdir bundan önce yazan arkadaşlar güzel yazmışlar ama atladıkları yerler var 8310 kulaklığı cihaz sabitken dinlenebiliyor hareket halinde (yürürken, otobüste...) dinlemek tam bir eziyet nedenmi jakı tam yerine takmadığımız için tam oturmuyor ve en ufak hareket sonucunda temas sorunu ve sesde gidip gelme yaşanıyor bunu göz ardı etmeyin haaaa virde ben olmazsa piyasadan mini jak alıp 8310 jakını değiştireceğim onunla ama bağlantı şekline bilen varsa söylerse iyi olur benim amacım hem mikrofonu kullanmak hemde iki kulaklıkla müzik dinlemek evet arkadaşlar haydi postları bekliyorum
birde bazi arkadaslar pillerinin kalan ömrünü %'lik olarak söylüyorlar ama tel.in neresinde %'lik olarak gösteriyor ayrica benim bil power managementda hiç %100 dolu gözükmüyor force chargeda yapt1m yinede full olmadi hep 1 mm bosluk kaliyor.
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU YAZILANLARIN TÜMÜNÜ OKUDUM VE ALMAYA KARAR VERDİM TELFON 2 3 GÜN İÇİNDE ELİMDE OLUR TELEFONU ALDIĞIM ZAMAN YAPMAM GEREKENLERİ KISACA ANLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BURASI BAYA KARIŞIK YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
bu mpx200 ile ilgili memnuniyetsizlikler mi başladı nedir?
arkadaşım ben memnun değilim teli dün sabah şarjdan çıkardım kullandım konuştum falan daha %90 daha var sterero olarak bangır bangır mp3 diliyorum alet hızlı sd cart le süper çalışıyor sandisk bide diyorum ultra olarak mı alsam
msn ile online oluyorm başka 2 tane şarj aletim varher yerde telefonu şarj ediyorm.... şimdilik memnuniyetsizliğim bunlr....
orjinal mpx200 batarya bulabilen hala yokmu arkadaslar ,yani heryerde batarya omrunu uzatmak icin farklı seyler yazıyo,ama hic birinin bi *oka yaradıgı yok ,bu telefon pili tuketmiyor,direk hortumluyor,onun icin bosuna tekrar tekrar flash falan atmayın ,ya daha oncede konustugumuz gibi hep beraber dısardan getirtelim,veya arayıpta sagda solda bulan arklar bilgilendirsinler
arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim piyasada bulunan mono girişli tüm mini jack'li kulaklıklar çalıştıracaktır bence eğer elinde standart mini jack girişli kulaklık olan varsa deneyip sonucu yazarsa sevinirim yoksa ben 8310 kulaklığı üzerinde modifikasyona gidicem
ya şu batarya problemini hala anlamadım bence sorun başka bişi çünkü;
ben de 2003 yüklü ki speed-step in söylediği dosyalar, ve prosedür ile şu an normal kullanımile, yalnız hiç mp3 dinlemedim hafıza kartım da yok, şu an 2 gün 3 saat oldu tam. daha da gider. tam bitince size yazarım. tek yaptığım. tamamen boşalmasını bekliyorum ve şarj cihazı ile tam dolduruyorum. ama bilinçli değil yani bu uzatır demiyorum.
ya şu batarya problemini hala anlamadım bence sorun başka bişi çünkü;
ben de 2003 yüklü ki speed-step in söylediği dosyalar, ve prosedür ile şu an normal kullanımile, yalnız hiç mp3 dinlemedim hafıza kartım da yok, şu an 2 gün 3 saat oldu tam. daha da gider. tam bitince size yazarım. tek yaptığım. tamamen boşalmasını bekliyorum ve şarj cihazı ile tam dolduruyorum. ama bilinçli değil yani bu uzatır demiyorum.
iyide,"aman birsey yapmayayımda sarjım uzun gitsin" olayı cok sacma bence....dedigim gibi 2.pil almak isteyen arkadaslar varsa ben kendi adıma hepsiburada.com'a istek mesajı gonderdim,eger bunların sayısı artarsa ses getirir,sonra isteyen alır...
sagem kulakligi yazicioglunda denemistim jack tam uyuyor ve ses stereo fiyat 5 ytl. fakat ses kalitesi ne kadar iyi bilemem. onun yerine cevirici aldim stereo kulakligi tel.inkine uygun hale getiriyor kaliteli bir kulaklik ile kullanabilmek icin. dönüstürücü jack ise 1 ytl.
quote:
Orjinalden alıntı: tanak
birisi sagem in kulaklığı oluyor falan dedi bi konuda ama. nerde hatırlamıyom.
evet arkadaslar,hemen cevap vermisler,en kısa zamanda stoklarımızda olacaktır,demisler,bence yinede isteyen herkes gondersin,en fazla 2 dakikanınızı alır,benim gonderdigim soru metni soyle:
"merhabalar....bende hepsiburada.com sayesinde mpx200 sahibi olmus cok sayıda kisiden biriyim .acıkcası telefonda batarya omrunun kısa olması gibi bir sorun var,tabikide urunun kendisinden kaynaklanan bi durum bu,yani bu cihaza ikinci bir batarya şart,ve benim uye oldugum bircok forumda bu konu uzerinde duruluyor,cok ciddi bir alıcı kitlesi var .sonucta benim sizden istegimde bunun orjinal bataryasını getirmeniz.Tesekkurler...."
isteyen istedigi gibi yazar tabikide,onemli olan gondermek,
Selamlar telefonun normal hazıfasında oyun kuracak kadar yer kalamdıgı icin oyunu sd karta kurmak istiyorum ama yeterli alan olmadıgı soyluyor sd kart bos durumda Worms World Party for Smartphone nun exe dosyasını calistiyiroum activesync ile dosya işlemlerine baslıyor telefonda yeterli hazıfa olmadıgı soyluyor sd karta nasıl kuracagim acaba
Ayırca telefona 2003 kurdum onu dısında hicbirsey kurmadım hafızasının boyle dolu olması normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullhunter -- 7 Aralık 2004, 12:42:12 >
wm2003, 2002 ye göre romda daha fazla yer kaplıyor. Oyun meselesine gelince direk karta atıp orda çalıştırmayı dene...
quote:
Orjinalden alıntı: Skullhunter
Selamlar telefonun normal hazıfasında oyun kuracak kadar yer kalamdıgı icin oyunu sd karta kurmak istiyorum ama yeterli alan olmadıgı soyluyor sd kart bos durumda Worms World Party for Smartphone nun exe dosyasını calistiyiroum activesync ile dosya işlemlerine baslıyor telefonda yeterli hazıfa olmadıgı soyluyor sd karta nasıl kuracagim acaba
Ayırca telefona 2003 kurdum onu dısında hicbirsey kurmadım hafızasının boyle dolu olması normal mi?
bu arada cok onemli birsey kesfettim beyler pil olayında,ancak tabikide yanılmıs olabirim.....
bu 2003 un yazılımsal hatası olabilir,yani servicepack falan varmı bilmiyorum bunun icin ,veya betaplayer'da bug var,yani demek istedigim ,teli full sarj ettiniz,ve 5-10 dk kadar avi falan seyrettiniz,sonra programı kapatıp teli standby konumunda beklettiniz,ne yaparsanız yapın o pil en fazla 8 icinde bitiyor,yani betaplayer pili inanılmaz bi dercede tuketiyor veya kapattıktan sonra bile background da calısmaya devam ediyor,task manager bu konuda yetersiz kalıyor olabilir.bu gun hic birsey seyretmeden ve dinlemeden kullanıyorum,sadece 5 dak.gorusme yaptım,birde 10dak.kadar worms oynadım,aleti sarjdan sabah 7:30 da almıstım,ve suan pilin durumu %90!walla benim icin inanılmaz bi rakam,cunku dun aynı pil bu saatlerde mızmızlanmaya baslamıstı bile,bunu pil sorunu olan diger arkadaslarda deneyebilirlermi lutfen.....
dikkat et kesin ipsm klasörünün altında bir şey yüklemişsindir ilk önce onları sil eğer program kurduysan onlarıda sil ondan sonra ilk baştan tüm programları sd carda kur benimde ilk sd card yükleme yaparken başıma gelmişti okey olmazsa haber ver bakalım bir çaresine
Beyler şu telefon bana gelsin gelir gelmez bataryayı kaptığım gibi tahtakaledeki toptancıları tek tek dolaşıcağım inşallah bulurum
"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
nnnever kardeş dediğin garanti ne demek istedin ??? celltrade diyorsan onu fatura tarihindan en geç 3 gün içerisinde activve etmen lazımdı eğer etmediysen istersen bir telefon et ayrıca cihazın benim hatırladığım kadarıyla genel bir motorola garantisi altında olduğunu biliyorum eğer başka garanti diyorsan biraz açsana
2003 kullanmak için çok mücadele verdim ama sonunda savaşmayı bırakıyorum. Bu akşam 2002'ye döneceğim. Döneceğim versiyon BEN6-0630-012.img (Motorola mpx200 generic olarak da biliniyor)
Sevgiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 7 Aralık 2004, 13:12:24 >