Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Pil ömrünü Uzatma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: Pil ömrünü Uzatma Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oliter

7 Aralık 2004, 12:32:26  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu dosyaları çekiyorum
gereksiz olanları söyleyin çekmeyeyim....
word excel bende istiyorum....

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

p2p programlarında indirdiğiniz dosyaları paylaşın....
hem daha iyi performans alırsınız hemde her aradığınız dosyayı bulursunuz....
şimdi dc++ öğreniyorum süpermiş....
d_net

7 Aralık 2004, 12:47:15  

valla arkadaşlar ikidir aynı şeyi yapıorum bilmiyorum bi sakıncası varmı ama tek tek mesaj yazmak zor gelio ...
yine toplu yazıcam...

cemoka > 15 gün demişlerdi ya sana o yüzden sordum kaç gün oldu ( kaç gün kaldı yani ) diye... ve abi sendeki bu rom orginalse herkese yedekte bulundurmak üzere vermek lazım onu ... bana bi şekilde ulaştırısan açıcaam yere onuda koyarız böylece herkes ulaşabilmiş olur ne dersin?

hancengiz > sendeki 2002 imagei de çok önemli kardeş ... en stable 2002 olduğu belirtiliyor , kaç gündür onu arıom valla onuda atalım siteye millet faydalansın 3-4 gün gittiği söylenior şarjın onunla...2003 için SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img yi kurarsın zaten iki tane var piyasada bunun içinde herşey var GSM fix + dil desteği (ingilizce için)... upgrade işlemini speed step ve fatihx anlatmıştı onlara göre yap bi sorun çıkmaz...forced charge cihazı dolu gösterdikten sonrada şarj etmeye yarıo deniyor ama ben denedim şarj yine dolu dedi normal sürede ve daha fazla şarj etmedi (sanırım)...downgrade için gerekli img i cemoka gönderirse herkes gibi benim vericeem linkten alabileceksin , şu an bende de yok .... Ve asıl önemli konu ; Arkadaş sen bu işlerden anlıosan şu yunanlı adamın yaptığı gibi türkçe T9 işini halledelim seninle vatana millete bi katkımız olsun... irtibata geçelim bu konu için ok?

MAVER2614 > kardeş forumu araştır linkler bulacaksın oraladan bi sürü şey indirebilirsin resim ve mms programları ise cd içinde var...
yakında bi sürü programı indirebileceğiniz bir site bölümü açıcam inşallah arkadaşlarında katkısı ile...

UzayMaymunu ve dostc > ClearVue isimli programla tüm Office dosyalarını ve acrobat dosyalarını açabilirsiniz... bulması zor diil arayın bulursunuz bulamazsanız biraz sabredin şu program işlerini halledicez inşallah yakında ...10 defa olmadı bu arada

fataltın > telefonu alalı ne kadar oldu ? 5-10 günde kendine geliomuş pil... benim 6. günüm giderek düzelio... senin gibiydi durum bugün 2-3 saat program kurdum ayar yaptım hep elimdeydi (USB takmadım hiç ) kronometre tutuom 11 saat oldu son 1-1,5 saattir aralıksız mp3 dinliorum pil % 58 de ... bide şööle bi durum var 1 saat önce baktığımda % 51 e düşmüştü ama şimdi daha yüksek üstelik sürekli mp3 dinledim bu arada *#**372# den pil durumuna da baktım iki durumda da orada da artış görünüo ... havadanmı şarj oluo ne sagem ha ... bu iyi haber deneyelim bakalım... infrared ve mms sorunu yokki sendeki sorun ne?

KUZAH > pil sanırım zamanla daha iyi oluo ama sen şunun cevabını ver kendin 1 bilemedin 2 günlük şarj seni kesermi ... 4 günden fazlasını ise zaten unut... ama ben şahsen sürekli heryerde bilgisayar başındayım usb den de her zaman şarj edebilirim şu sıralar tutuom kendimi takmıom ama soora hep takılı durucak zaten : ) yeni pile hardreset te atsan bi işe yaramıo bu arada sürekli full charge full decharge yapmak lazım en az ilk 1 hafta

negative > hocam yok arkadaş officexp word formatını dio .. o kurulu olan wordpad doc unu açar office inkini açmaz onun için clearvue gibi bişi kurmak lazım

ppmor > kurulum irdadan olmaz .... olamas öyle bir risk alınırmı ya ya bağlantı koparsa araya bişi girerse olmazzz olamazzzzzzzz

Tugrul_karan > outlook kur (express diil tabiiki) senkronize et outlooktan düzenle yine senkronize et işlem tamam ... tabii bundan önce contact ları sim hafızasından tele at ... .bunun için forumdan önceki sayfayı oku ... OUTLOOK yok diosun kur sende yaw ... o olmadan iş zor ..

İmzanız kural dışı.
Nesi kural dışı yaw onu yazsanıza ... üçtür aynı şey bıktırdınız yani... belliki herkes bıkmış, kimsede imza kalmamış ... ne kaprisli adamlarsınız yaw...bıktım artık ...
Yok imza mimza ..
imdaaakkk

7 Aralık 2004, 12:50:48  

Arkadaşlar bu teli 2002 verisyonunda kullansak mp3 dinlemek mirce felan takılmaya kalksak çok mu az gider pili yani 12 saat dayanmazmı sizce?

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Orod-Dain

7 Aralık 2004, 12:55:32  

bence ortak bi gmail açalım oraya önemli programları atalım. gerektiğinde hepimiz çekeriz. ya da mail grubu yapalım. o da olabilir. ne dersiniz.

dr. faustus

7 Aralık 2004, 12:59:38  

Ben kulaklık olayını yine bu telefon gibi yıllar önce 600 küsürlerden 200 milyona düşen mp3 çalarlı nokia 5510 un aparatıyla çözdüm. Küçük girişi normal kulaklık girişine çeviriyo, bilgisayarın hoparlörlerine bilem bağladım ses süper. Bu arada 5510 ani düşüş yaptığında , millet kıllanmıştı yine ulan kesin bi bityeniği var diye ama o zamanda aldığıma pişman olmadım şimdide.

^^^izmir^^^
bynedim

Sisteme Gözat

7 Aralık 2004, 1:02:57  

ya bu bi ara bende de 5510 vardı hatta dediğin küçültücü kablosu elimdeydi ama kaybettim, sonra n-gage'den de çıkmıştı ama onu verdim, ya bu kabloları izmirde nerde bulabiliriz? ya da satılırmı bu küçültücü kablolar, ya şimdi sony kulaklıkla cihazdan müzik dinneme kyfide var tabi;;?

..Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak..
d_net

7 Aralık 2004, 1:03:47  

imdakkk > sürekli chale 12 saat zor gibi zira hem GPRS kullanıcan hem ekran aydınlatması hep açık kalıcak 12 saat mp3 dinlemek gibi bişii... o kadar chatleşiceksen pc den yap güzel kardeşim telefonun tuşlarına da parmaklarınada yazık yani

İmzanız kural dışı.
Nesi kural dışı yaw onu yazsanıza ... üçtür aynı şey bıktırdınız yani... belliki herkes bıkmış, kimsede imza kalmamış ... ne kaprisli adamlarsınız yaw...bıktım artık ...
Yok imza mimza ..
dr. faustus

7 Aralık 2004, 1:07:22  

Walla bence bi çankaya dersanesinin arkasına bak. Ben telefonu ordan almıştım ve ne arasam oralarda bulabiliyom genelde.

^^^izmir^^^
do9uz

7 Aralık 2004, 1:14:21  

Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)

1- Telefonu kapatın
2- Varsa sd yada mmc kartı çıkartın.
3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!)
4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın.
5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin).
6- Telefonun yeniden açılmasını bekleyin yaklaşık 5-7 dakika.
7- Telefonu tekrar kapatıp 1 saat kadar orjinal şarj aletiyle yine şarj edin.
8- Madde 4 deki işlemi 3 kere tekrarlayın.
9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.

Telefonumdaki bazı ayarlar şöyle:
/Settings/Phone/Channels/ = enable channels seçili değil.
/Settings/Phone/Networks/ = Network selection Manual seçili.
/Settings/Beam/ = Recieving incoming beams seçili değil.
/Settings/Phone Settings = Preferred Band 900/1800 seçili (Turkcell şebekesi)

ayhan_ok

7 Aralık 2004, 1:14:35  

Arkadaşlar telefonunuza gelecek zararlardan sorumlu değilim

ben 2003 sevmedim diyorsanız size wm2002 linki dil dosyalarıda var içinde

http://www.topfiles.net/ebay/b___3991/MXFLG2.rar

tam tersi ise ben wm2002 beğenmiyorum dersenizde wm2003 linki

http://www.topfiles.net/ebay/mpx200/2003333/MX2004.rar

2002 denendi gayet güzel ama 2003 denenmedi

ben 2002 öneriyorum

Ama belirteyim ki linkteki wm2002 versiyonunda ispanyolca dil yok garanti olayında problem yaratabilir dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_ok -- 7 Aralık 2004, 1:22:28 >

imdaaakkk

7 Aralık 2004, 1:14:39  

Abi yanlış anladın mp3 dinliipte arada nete girdiğimde anlamında söyledim..devamlı değil zate turkcelle kucak oluruz:)
quote:

Orjinalden alıntı: d_net

imdakkk > sürekli chale 12 saat zor gibi zira hem GPRS kullanıcan hem ekran aydınlatması hep açık kalıcak 12 saat mp3 dinlemek gibi bişii... o kadar chatleşiceksen pc den yap güzel kardeşim telefonun tuşlarına da parmaklarınada yazık yani

imdaaakkk

7 Aralık 2004, 1:18:03  

Ayhan hocam 2002 niye yükleyelim zaten gelmiyormuki telin üstünde eğer öyle ise yandık geçekten ben yüklü geliyor sanıyordum..:(
quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_ok

ben 2002 öneriyorum

ayhan_ok

7 Aralık 2004, 1:26:59  

yok yüklü geliyor wm2002 ama wm2003 upgrade i yapıldıktan sonra pil problem olabiliyor hemen bitiyor şarj bu problemlerden sıkılırsan wm2003 ten wm2002'ye geriye dönülmesi için bu link

Orod-Dain

7 Aralık 2004, 1:27:35  

sonunda estore'ye sipariş verdim. (tekrar sağol error kardeş) ama kaç günde geleceği belli midir? ben sitede bununla ilgili bi ayrıntı göremedim. bilen birisi yazarsa sevinirim. ona göre evde bekleyecem.

kelkitli

7 Aralık 2004, 1:30:15  

estore bana 3 günde yollamıştı başka bi ürünü.

Motorola MPX200 Yahoo e-group oluşturdum arkadaşlar. Soruları sorun, elinizdeki programları KULLANIMLARINI ve KURULUMLARINI yüzeysel de olsa anlatarak ekleyip gönderin. Paylaşalım işte...
Mail adresi mpx200tr@yahoogroups.com
web adresi http://groups.yahoo.com/group/mpx200tr/

DİYARBAKIR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
KISA DÖNEM ER
cembo

7 Aralık 2004, 2:56:23  

quote:

ben 2002 öneriyorum

Ama belirteyim ki linkteki wm2002 versiyonunda ispanyolca dil yok garanti olayında problem yaratabilir dikkat!

2002 rar dosyası şifre istiyor
kelkitli

7 Aralık 2004, 4:27:01  

quote:

Orjinalden alıntı: cembo

quote:

ben 2002 öneriyorum

2002 rar dosyası şifre istiyor

linki veren arkadaş yazmamış ama sağ olsun aynı linkleri hepsiburada ürün yorumunda veren arkadaş yazmış.
şifre: download14

DİYARBAKIR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
KISA DÖNEM ER
pmmor

7 Aralık 2004, 9:02:01  

kelkitli arkadaşın oluşturduğu yahoogroups'a elimizdeki dosyaları atalım ben bi kaçtane attım...

samsung cihaz almayın alanlarıda uyarın servisleri tüketiciyi dolandırıyor.
ayhan_ok

7 Aralık 2004, 9:12:23  

Haklısın unutmuşum şifreyi
saolasın

fataltin

7 Aralık 2004, 9:24:22  

upgrade için :SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img
downgrade için:BEN6-0630-012.img
kullanabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: hancengiz

ben .net ile smartphone sdk kullanamak için bu cihazı aldım. sanırım bu yüzden 2003 kurmak zorundayım(bildigim kadarıyla 2002 de .net çalışmıyor)
hangi 2003 sürümünü kurmalı? tam olarak dosya adı verebilirmisiniz? elim de bir kaç dosya var. mümkünse tecrübelerinize dayanarak tavsiyede bulununuz.
Forced charge nedir? nereden nasıl yapılır? açıklarsanız sevinirim?
upgrade yapmadan önce nelere dikkat etmeli?
ayrıca downgrade yapmak istersem img nerede bulabilirim?

elimdeki imgler
SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img
BEN6-0630-012.img
SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img

cevapları bekliyorum.

oghuz

7 Aralık 2004, 9:40:54  

Gprs'in G'sinden kurtulmanın pratik bir yolu:

Flight modu açın (şebeke ve G gidecek)
Flight modu kapatın (şebeke gelecek)
HeaDHunteR

7 Aralık 2004, 10:03:26  

quote:

Orjinalden alıntı: do9uz

Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)

1- Telefonu kapatın
3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!)
4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın.
5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin).
9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.

deneyen varmı arkadaslar,flashlamaktan sıkıldım telefonu aynı ayarları tekrar tekrar yapmak zor oluyo,deneyen varsa sonucu yazıversin,yoksa 2002 ye downgrade yapıcam,cunku dayanacak sabrım kalmadı,telefonu neredeyse sarjdan alamıyorum,yanımda aku falan mı bulundursam nede olsa bataryasıda yok piyasada

fataltin

7 Aralık 2004, 10:16:21  

benimde dayanacak gucum kalmadi artik aksam force charge ve hard reset yaptim sonuçlarini bekliyorum sizinlede paylasirim oda olmasa su son teknigi deniycem oda olmazsa 2 gun sonra servise giderim flashlamaktan biktim artik.
quote:

Orjinalden alıntı: HeaDHunteR

quote:

Orjinalden alıntı: do9uz

1- Telefonu kapatın

deneyen varmı arkadaslar,flashlamaktan sıkıldım telefonu aynı ayarları tekrar tekrar yapmak zor oluyo,deneyen varsa sonucu yazıversin,yoksa 2002 ye downgrade yapıcam,cunku dayanacak sabrım kalmadı,telefonu neredeyse sarjdan alamıyorum,yanımda aku falan mı bulundursam nede olsa bataryasıda yok piyasada

delirotti

7 Aralık 2004, 10:16:27  

arkadaşlar şu am elimde hem motorolanın tek kulaklıklı orjinal kulaklığı ve 8310 kulaklığı mevcut yalnız ikisinin girişleri farklı bunu fark etmişsinizdir bundan önce yazan arkadaşlar güzel yazmışlar ama atladıkları yerler var 8310 kulaklığı cihaz sabitken dinlenebiliyor hareket halinde (yürürken, otobüste...) dinlemek tam bir eziyet nedenmi jakı tam yerine takmadığımız için tam oturmuyor ve en ufak hareket sonucunda temas sorunu ve sesde gidip gelme yaşanıyor bunu göz ardı etmeyin haaaa virde ben olmazsa piyasadan mini jak alıp 8310 jakını değiştireceğim onunla ama bağlantı şekline bilen varsa söylerse iyi olur benim amacım hem mikrofonu kullanmak hemde iki kulaklıkla müzik dinlemek evet arkadaşlar haydi postları bekliyorum

fataltin

7 Aralık 2004, 10:20:52  

yaw ben hala 2003'de mms ve infraredi bulamadim nasil bulacagimi tarif edebilirmisiniz?

fataltin

7 Aralık 2004, 10:29:22  

birde bazi arkadaslar pillerinin kalan ömrünü %'lik olarak söylüyorlar ama tel.in neresinde %'lik olarak gösteriyor ayrica benim bil power managementda hiç %100 dolu gözükmüyor force chargeda yapt1m yinede full olmadi hep 1 mm bosluk kaliyor.

BlackRobe

7 Aralık 2004, 10:43:28  

bu mpx200 ile ilgili memnuniyetsizlikler mi başladı nedir?
TCK244

7 Aralık 2004, 10:47:36  

Arkadaşar bu SD/MMC kartları telefon açıkken takıp çıkarabiliyomuyuz?
Yoksa telefonu kapatıp öyle takıp ya da çıkarıp tekrar açmamız gerekir?

EuRoBoY

Sisteme Gözat

7 Aralık 2004, 10:52:14  

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU YAZILANLARIN TÜMÜNÜ OKUDUM VE ALMAYA KARAR VERDİM TELFON 2 3 GÜN İÇİNDE ELİMDE OLUR
TELEFONU ALDIĞIM ZAMAN YAPMAM GEREKENLERİ KISACA ANLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BURASI BAYA KARIŞIK
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

tanak

Sisteme Gözat

7 Aralık 2004, 10:56:01  

sanırım eject komutu vereceksin önce.

Real Power is Your Soul.

(Panasonic Lumix DMC FX07,Creative MuVo N200 1GB,Motorola ROKR E2,AMD Athlon X2 4000+)
oliter

7 Aralık 2004, 11:00:51  

quote:

Orjinalden alıntı: BlackRobe

bu mpx200 ile ilgili memnuniyetsizlikler mi başladı nedir?

arkadaşım ben memnun değilim
teli dün sabah şarjdan çıkardım kullandım konuştum falan daha %90 daha var
sterero olarak bangır bangır mp3 diliyorum
alet hızlı sd cart le süper çalışıyor sandisk bide diyorum ultra olarak mı alsam

msn ile online oluyorm
başka 2 tane şarj aletim varher yerde telefonu şarj ediyorm....
şimdilik memnuniyetsizliğim bunlr....

p2p programlarında indirdiğiniz dosyaları paylaşın....
hem daha iyi performans alırsınız hemde her aradığınız dosyayı bulursunuz....
şimdi dc++ öğreniyorum süpermiş....
mehmet81

7 Aralık 2004, 11:02:22  

arrkadaşlar pilden dolayı hiç servise giden oldumu?
Ne gibi bir cvp verecekler merak ediyorumda

tanak

Sisteme Gözat

7 Aralık 2004, 11:03:04  

çok memnuniyetsizmişin sen ya

Real Power is Your Soul.

(Panasonic Lumix DMC FX07,Creative MuVo N200 1GB,Motorola ROKR E2,AMD Athlon X2 4000+)
mehmet81

7 Aralık 2004, 11:04:59  

2002 versiyonunda açıp kapamak lazım ama 2003te açıp kapamaya gerek yok...

ayhan_ok

7 Aralık 2004, 11:08:21  

Arkadaşlar wav ve avi dosya türlerini programlarla nasıl ilişkilendiririz beta player vs.birde wav dosyalarını nasıl zil sesi yapacağız yardım lütfennnn

HeaDHunteR

7 Aralık 2004, 11:18:27  

quote:

Orjinalden alıntı: TCK244

Arkadaşar bu SD/MMC kartları telefon açıkken takıp çıkarabiliyomuyuz?
Yoksa telefonu kapatıp öyle takıp ya da çıkarıp tekrar açmamız gerekir?

cıkarırsın ama taktıgında tanımaz,illaki kapatıp acman lazım (bir windows klasigi 2nd edition )

delirotti

7 Aralık 2004, 11:23:57  

waw dosyalarını windows dizinine attığın zaman zil sesi olarak seçebiliyorsun

beta playerı biraz kurcalarsan görürsün
beta player>seçenek>ayarlar>seçenekler>birlikte aç

okey orada bir sürür ayar daha bulabilirsin haa bu arada 12 band ekolayzırda var

arkadaşlar şu kulaklık konusund hiç yanıt yok galiba kimsenin bu bilgiye ihtiyacı yok veya sorunu halletti ses çıkarmıyor ha

ayhan_ok

7 Aralık 2004, 11:36:43  

quote:

Orjinalden alıntı: delirotti

waw dosyalarını windows dizinine attığın zaman zil sesi olarak seçebiliyorsun

beta playerı biraz kurcalarsan görürsün
beta player>seçenek>ayarlar>seçenekler>birlikte aç

okey orada bir sürür ayar daha bulabilirsin haa bu arada 12 band ekolayzırda var

arkadaşlar şu kulaklık konusund hiç yanıt yok galiba kimsenin bu bilgiye ihtiyacı yok veya sorunu halletti ses çıkarmıyor ha

Sağolasın çok işime yaradı

tanak

Sisteme Gözat

7 Aralık 2004, 11:37:04  

birisi sagem in kulaklığı oluyor falan dedi bi konuda ama. nerde hatırlamıyom.

Real Power is Your Soul.

HeaDHunteR

7 Aralık 2004, 11:45:30  

orjinal mpx200 batarya bulabilen hala yokmu arkadaslar ,yani heryerde batarya omrunu uzatmak icin farklı seyler yazıyo,ama hic birinin bi *oka yaradıgı yok ,bu telefon pili tuketmiyor,direk hortumluyor,onun icin bosuna tekrar tekrar flash falan atmayın ,ya daha oncede konustugumuz gibi hep beraber dısardan getirtelim,veya arayıpta sagda solda bulan arklar bilgilendirsinler

delirotti

7 Aralık 2004, 11:49:28  

arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim piyasada bulunan mono girişli tüm mini jack'li kulaklıklar çalıştıracaktır bence eğer elinde standart mini jack girişli kulaklık olan varsa deneyip sonucu yazarsa sevinirim yoksa ben 8310 kulaklığı üzerinde modifikasyona gidicem

gkolukisa

7 Aralık 2004, 24:02:35  

ya şu batarya problemini hala anlamadım bence sorun başka bişi çünkü;

ben de 2003 yüklü ki speed-step in söylediği dosyalar, ve prosedür ile şu an normal kullanımile, yalnız hiç mp3 dinlemedim hafıza kartım da yok, şu an 2 gün 3 saat oldu tam. daha da gider. tam bitince size yazarım. tek yaptığım. tamamen boşalmasını bekliyorum ve şarj cihazı ile tam dolduruyorum. ama bilinçli değil yani bu uzatır demiyorum.

Epox 8RDA+, Athlon Xp 1700+@2400mhz, Powercolor 9600xt(540x380),Q910 (19''), SK-7, MOTOROLO MPX200(win 2003)
fataltin

7 Aralık 2004, 24:20:51  

servise ben gittim daha yeni 15 gün olsun ondan sonra getirin dedi. pil ancak kivama geliyor dediler bekliyoruz bakali birkac gun kaldi.
quote:

Orjinalden alıntı: mehmet81

arrkadaşlar pilden dolayı hiç servise giden oldumu?
Ne gibi bir cvp verecekler merak ediyorumda

HeaDHunteR

7 Aralık 2004, 24:22:06  

quote:

Orjinalden alıntı: gkolukisa

ya şu batarya problemini hala anlamadım bence sorun başka bişi çünkü;

ben de 2003 yüklü ki speed-step in söylediği dosyalar, ve prosedür ile şu an normal kullanımile, yalnız hiç mp3 dinlemedim hafıza kartım da yok, şu an 2 gün 3 saat oldu tam. daha da gider. tam bitince size yazarım. tek yaptığım. tamamen boşalmasını bekliyorum ve şarj cihazı ile tam dolduruyorum. ama bilinçli değil yani bu uzatır demiyorum.

iyide,"aman birsey yapmayayımda sarjım uzun gitsin" olayı cok sacma bence....dedigim gibi 2.pil almak isteyen arkadaslar varsa ben kendi adıma hepsiburada.com'a istek mesajı gonderdim,eger bunların sayısı artarsa ses getirir,sonra isteyen alır...

yedek pil almayı dusunen arkadaslar varsa lutfen hepsiburada.com'a istekte bulunsunlar lutfen

delirotti

7 Aralık 2004, 24:25:51  

örnek bir format gönderde bizde copy paste gönderelim çünkü bende teli hepsi buradan aldım yani büyük bir ihtimal ile etkili olur

fataltin

7 Aralık 2004, 24:38:01  

sagem kulakligi yazicioglunda denemistim jack tam uyuyor ve ses stereo fiyat 5 ytl. fakat ses kalitesi ne kadar iyi bilemem. onun yerine cevirici aldim stereo kulakligi tel.inkine uygun hale getiriyor kaliteli bir kulaklik ile kullanabilmek icin. dönüstürücü jack ise 1 ytl.
quote:

Orjinalden alıntı: tanak

birisi sagem in kulaklığı oluyor falan dedi bi konuda ama. nerde hatırlamıyom.

HeaDHunteR

7 Aralık 2004, 24:40:10  

evet arkadaslar,hemen cevap vermisler,en kısa zamanda stoklarımızda olacaktır,demisler,bence yinede isteyen herkes gondersin,en fazla 2 dakikanınızı alır,benim gonderdigim soru metni soyle:

"merhabalar....bende hepsiburada.com sayesinde mpx200 sahibi olmus cok sayıda kisiden biriyim .acıkcası telefonda batarya omrunun kısa olması gibi bir sorun var,tabikide urunun kendisinden kaynaklanan bi durum bu,yani bu cihaza ikinci bir batarya şart,ve benim uye oldugum bircok forumda bu konu uzerinde duruluyor,cok ciddi bir alıcı kitlesi var .sonucta benim sizden istegimde bunun orjinal bataryasını getirmeniz.Tesekkurler...."

isteyen istedigi gibi yazar tabikide,onemli olan gondermek,

Skullhunter

7 Aralık 2004, 24:40:43  

Selamlar telefonun normal hazıfasında oyun kuracak kadar yer kalamdıgı icin oyunu sd karta kurmak istiyorum ama yeterli alan olmadıgı soyluyor sd kart bos durumda
Worms World Party for Smartphone nun exe dosyasını calistiyiroum activesync ile dosya işlemlerine baslıyor telefonda yeterli hazıfa olmadıgı soyluyor sd karta nasıl kuracagim acaba

Ayırca telefona 2003 kurdum onu dısında hicbirsey kurmadım hafızasının boyle dolu olması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullhunter -- 7 Aralık 2004, 12:42:12 >

nneverr

7 Aralık 2004, 24:47:12  

delirotti kardeş ben de hepsiburada dan aldım.yaw biz garanti için bişey yapıyoz mu.ben aldığım gibi kullanıyom valla. sonra bişey olursa patlamasın.

mehmet81

7 Aralık 2004, 24:47:25  

wm2003, 2002 ye göre romda daha fazla yer kaplıyor. Oyun meselesine gelince direk karta atıp orda çalıştırmayı dene...
quote:

Orjinalden alıntı: Skullhunter

Selamlar telefonun normal hazıfasında oyun kuracak kadar yer kalamdıgı icin oyunu sd karta kurmak istiyorum ama yeterli alan olmadıgı soyluyor sd kart bos durumda
Worms World Party for Smartphone nun exe dosyasını calistiyiroum activesync ile dosya işlemlerine baslıyor telefonda yeterli hazıfa olmadıgı soyluyor sd karta nasıl kuracagim acaba

Ayırca telefona 2003 kurdum onu dısında hicbirsey kurmadım hafızasının boyle dolu olması normal mi?

fataltin

7 Aralık 2004, 24:50:38  

512 mb mmc rs kart ariyorum telefon icin fakat hicbiryerde bulamadim sandisk tercihimdir. nerede bulabilecegimi bilen varmi?
ve fiyati?

HeaDHunteR

7 Aralık 2004, 24:54:54  

bu arada cok onemli birsey kesfettim beyler pil olayında,ancak tabikide yanılmıs olabirim.....

bu 2003 un yazılımsal hatası olabilir,yani servicepack falan varmı bilmiyorum bunun icin ,veya betaplayer'da bug var,yani demek istedigim ,teli full sarj ettiniz,ve 5-10 dk kadar avi falan seyrettiniz,sonra programı kapatıp teli standby konumunda beklettiniz,ne yaparsanız yapın o pil en fazla 8 icinde bitiyor,yani betaplayer pili inanılmaz bi dercede tuketiyor veya kapattıktan sonra bile background da calısmaya devam ediyor,task manager bu konuda yetersiz kalıyor olabilir.bu gun hic birsey seyretmeden ve dinlemeden kullanıyorum,sadece 5 dak.gorusme yaptım,birde 10dak.kadar worms oynadım,aleti sarjdan sabah 7:30 da almıstım,ve suan pilin durumu %90!walla benim icin inanılmaz bi rakam,cunku dun aynı pil bu saatlerde mızmızlanmaya baslamıstı bile,bunu pil sorunu olan diger arkadaslarda deneyebilirlermi lutfen.....

delirotti

7 Aralık 2004, 24:55:57  

dikkat et kesin ipsm klasörünün altında bir şey yüklemişsindir ilk önce onları sil eğer program kurduysan onlarıda sil ondan sonra ilk baştan tüm programları sd carda kur benimde ilk sd card yükleme yaparken başıma gelmişti okey olmazsa haber ver bakalım bir çaresine

mehmet81

7 Aralık 2004, 24:58:40  

istanbul için kadıköy yazıcıoğlu işhanı ve çevresindeki dükkanları araştır....
bide şu linke bi göz at www.hepsiburda.com /Sandisk
quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

512 mb mmc rs kart ariyorum telefon icin fakat hicbiryerde bulamadim sandisk tercihimdir. nerede bulabilecegimi bilen varmi?
ve fiyati?

Dr_MoBiLe

7 Aralık 2004, 24:59:16  

Beyler şu telefon bana gelsin gelir gelmez bataryayı kaptığım gibi tahtakaledeki toptancıları tek tek dolaşıcağım inşallah bulurum

"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
delirotti

7 Aralık 2004, 13:00:46  

nnnever kardeş dediğin garanti ne demek istedin ??? celltrade diyorsan onu fatura tarihindan en geç 3 gün içerisinde activve etmen lazımdı eğer etmediysen istersen bir telefon et ayrıca cihazın benim hatırladığım kadarıyla genel bir motorola garantisi altında olduğunu biliyorum eğer başka garanti diyorsan biraz açsana

fataltin

7 Aralık 2004, 13:02:20  

yazicioglundaki tüm dükkanlara baktim RS yok.
quote:

Orjinalden alıntı: mehmet81

istanbul için kadıköy yazıcıoğlu işhanı ve çevresindeki dükkanları araştır....
bide şu linke bi göz at www.hepsiburda.com /Sandisk
quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

ve fiyati?

nneverr

7 Aralık 2004, 13:10:02  

skullhunter ben de aynı sorundan müzdaribim...kafayı yiyecem zaten..

blumx

7 Aralık 2004, 13:12:05  

Bu adreste WM2002 firmware'lerinin incelemeleri var. Ayrıca hangi dilde olduklarıda yazıyor.

http://www.haosmultimedia.com/mpx200/

Bahsi geçen tüm firmware'leri

http://www.mpxzone.com adresinde bulabilirsiniz.

2003 kullanmak için çok mücadele verdim ama sonunda savaşmayı bırakıyorum. Bu akşam 2002'ye döneceğim. Döneceğim versiyon BEN6-0630-012.img (Motorola mpx200 generic olarak da biliniyor)

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 7 Aralık 2004, 13:12:24 >

delirotti

7 Aralık 2004, 13:15:15  

nnever kardeş yukarı dediğim şeyleri yapıp bir daha denedinmi

Sayfa:   <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: Pil ömrünü Uzatma Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Fight Night Round 4
Kelebek gibi uçup, arı gibi sokuyoruz.
GIGABYTE SUMO 5115
Gigabyte'dan oyun severlere kasa!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç