tel.inasil yedekliyoruz bilen varmi etrafta smartphone backup diye bir program var fakat kullanmayi beceremedim. daha basit baska program bilen varmi? benim tel.inde pil ömrü 8 saat gidiyor 2003 yukledikten sonra bu hale geldi maalesef. servise gittim 15 gün kullanin batery kendine gelecektir 15 gun sonra getirin dediler ama daha falza tahammül edemiyorum.
arkadaşlar, bu telefonun çin malı yan sanayi mikrofonlu kulaklığı izmir çankyada 3 milyona (pazarlıkla 2ye veriyolar) alabilirsiniz. ama ses kalitesi düşük. teneke gibi ses veriyor. ayrıca izmirde bilgisayar çarşısının altındaki motorola servisinin dediğine göre orjinal kulaklık bu hafta içinde gelecek ve fiyatı 18ytl olacakmış. ama az sayıda geleceği için çok çabuk bitebilir. çünkü e398 ve v600 le aynı kulaklığı kullanıyor. dolayısıyla talipleri sadece mpx200cüler değil. izmirli arkadaşlar için motorola servisinin telefonunu veriyorum; 4255551 setfon ayrıca yan sanayi yedek pil ile ilgili çalışmalarım sürüyor. haber alırsam size iletirim
tel.inasil yedekliyoruz bilen varmi etrafta smartphone backup diye bir program var fakat kullanmayi beceremedim. daha basit baska program bilen varmi? benim tel.inde pil ömrü 8 saat gidiyor 2003 yukledikten sonra bu hale geldi maalesef. servise gittim 15 gün kullanin batery kendine gelecektir 15 gun sonra getirin dediler ama daha falza tahammül edemiyorum.
Nasi yani 2003 yüklüyken servise gittin ve garanti dahilinde baktılar mı telefona?
Merhaba. Bu siteden programı indirebiliyoruz. Ama nasıl sığıyor SD karta bir film. Ayrıca birşey daha sorucam. Yahoo da mailime bakamıyorum. Explorer düşük versiyon diyor. Bunun yüksek versiyonu nerden bulunur bilen var mı?
Turkcell 2003 gprs bağlanti sorunu yasiyorum hello moto_2 yükledim ayarlari yaptiğim halde gprs işareti ciktiği halde internet bağlantiniz yok diyor yardim olucaklardan sonsuz teşekkür
Şu anda kaç tane 2003 sürümü var? (Generic,HelloMoto....)? GsmFix, Gprs fix ne zaman ve hangi sürümlerle gerekiyor ve neden gerekiyor? Farklı 2003 sürümlerini yükleyenlerde pil ömrü nasıl oldu... Sonuç olarak hangi sürümü yüklesek daha iyi olur? Turkcell GPRS kullandığımız da göz önüne alınırsa? Bu arada daha önce bir arkadaş şunu yazmış ne dersiniz? "MPX200 ve 2003 ROM için MMS Desteği Windows Mobile2003 için MMS client http://www.jataayusoft.com/DcMMSC.htm VOQ telefonlar bunu kullanıyor" Başka bir arkadaş da şu linki vermiş türkçe desteğiyle ilgili olarak: Windows Mobile 2003 Türkçe Emülasyonu Türkçe desteği ekler Link http://download.microsoft.com/downl...e%20-%20TRK.msi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theos -- 6 Aralık 2004, 15:46:54 >
vlla arkadaşlar bende biyerde okudum bu tel de bi sorun olmuş ve tel satıştan kaldırılmış fln diye aman ha arkadaşlarımızın canı yansın istemeyiz yani yenisini mpx220 yi beklemek daha uygun olur bence