Şimdi Ara

Realme Buds Classic kablolu kulaklık tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme Buds Classic kablolu kulaklık tanıtıldı



    Son dönemde geliştirdiği tam kablosuz kulaklık ürünleri ile satış rekorları kıran Realme; geleneksel kulaklık türünden vazgeçmeyenleri de unutmuyor. Realme Buds Classic kablolu alternatif arayanlara hitap ediyor.



    Realme Buds Classic özellikleri ve fiyatı



    Realme Buds Classic fiyatına göre tatmin edici özelliklerle donatılmış kablolu bir kulaklık modeli. 14.2mm dinamik sürücü yanında nano kompozit materyalden üretilmiş diyafram derin bass ve berrak sesler üretebiliyor.



    Ayrıca Bkz.iQOO 5 serisi tanıtıldı: Snapdragon 865, 50MP kamera, LPDDR5 RAM



    Kulaklığın kontrol modülü üzerinde çağrı alma ve müzik kontrolü için tek bir tuş yer alıyor. Modülde HD ses yakalayabilen bir mikrofon da mevcut. Ayrıca kablonun karışmaması için sarı renkte bir organizer de eklenmiş.



    Yarım kulak içi olarak tanımlanan Realme Buds Classic böylece kulağa daha iyi oturabiliyor. Realme Buds Classic için 5$ gibi oldukça uygun bir fiyat etiketi belirlenmiş.



     



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/08/18/realme-buds-classic-earphones-with-half-in-ear-design-launched-for-rs-399-5/







  • Bence güzel bir ürün olmuş fiyat noktasında özellikle. Ofis içi sürekli telefon görüşmelerine dayanmayan kıytırık samsung kulaklıklardan sonra tercih edilebilir TR ye kısa sürede gelseydi 40 50 TL ye alırdık

  • klasik olması iyi... kulağa füze tipi kulaklık tkamaktan iyi nerede 90lı yılların kulaklıkları? 20yıldır aiwa kullanıyorum. Devlet gidip aiwadan kulaklık patentini alıp klasik kulaklık yapsa ne güzel olur..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.