Şimdi Ara

SAMSUNG 32-37-40 R81B İNCELEME FOTOGRAFLAR EKLENDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.068
Cevap
2
Favori
87.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size sıcak sıcak cekilmis 37r81b fotolar. televizyonum nihayet bugün geldi. daha sonra detaylı yazarım simdilik bir iki foto koyuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 27 Mart 2008; 10:26:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: digidoktor

kuikkuik bugün ben Ankara Ankamall da uydu görüntülerine baktım powertürk açıktı ancak çok fazla yumuşatıyor ve insan yüzleri neredeyse %50 orannda buğulanıyor ve bozuluyordu. uydu alıcıları hangi markaydı bilmiyorum ama gerçekten görüntü gerçek görüntüden uzaktı. Sen bu resimleri kaç metreden çektin söylediğim hatalar sendede varmı?

sayın digidoktor ben resimleri yaklasık 2,5 3 metreden cektim yani koltukta oturup izledigim mesafe. tv de sinema modu var. o dediginiz gibi insan yüzlerini yumusatıyor ama ozellikle gece izlenmesi tavsiye ediliyor o modun. magaza icinde ise dinamik mod uygulanması tavsiye ediliyor. ha birde uyduda tüm kanallar aynı kalite degil. powertürk görüntüsübiraz daha kötü ana kanallara göre.

• quote]Orjinalden alıntı: Hunter_one

Orjinalden alıntı: kuikkuik

size sıcak sıcak cekilmis 37r81b fotolar. televizyonum nihayet bugün geldi. daha sonra detaylı yazarım simdilik bir iki foto koyuyorum..

Bu görüntüler dijital uydumu digitürk mü? Bağlantı kablosu olarak ne kullandınız?

görüntüler uydudan . baglantı scart to scart kablo
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@kuikkuik demek sonunda kavuştun altine hayırlı ugurlu olsun beklediğine değimiş sanırım keza çok güzel görüntüler yollamışsın,

bende arkadaşımızlarımızın sorduklarını cevaplamanı bekliyorum kablo nedir, uydu nedir, tipi nedir, mesafe nedir, mümkünse odayı yandan bir çeksene

tesekkür ederim eozen sevgilimle kavustuk sonunda, ( esim duymasın ha ) birazdan cekecem fotoların devamını eklerim dostum.
  • dostum hayırlı olsun öncelikle fotolarını bekliyorum birdekablo olarak standart bir scart to scart kablomu kullandın yoksa altın kaplama bir kablomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

dostum hayırlı olsun öncelikle fotolarını bekliyorum birdekablo olarak standart bir scart to scart kablomu kullandın yoksa altın kaplama bir kablomu?

sagol dostum. kablo standart tabiri caizse dandik bir kablo ( 2,5 ytl )
  • ben toshiba 32c3000 düşünüyorum sebep fiyat/performans iyi olması. zaten bütçeyi sona dayadık
    bu kabloyla bile görüntü böyle ise kaliteli bir kabloyla hama marka altın uçlu scart to scart bir kabloyla görüntünün harika olacağına eminim. sana şöyle bir soru sorim görüntüde crt tv yi arıyormusun kalite farkı çokmu var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @kuikkuik dostum valla dandik mandik o kablo ile bile süper gözüküyor kanallar, ben uydudaki kanalların 16:9 böyle yayık ekranı kaplar halde olacagını bilmiyordum süper güzel bir görüntü var allah nazardan saklasın inşallah güzle günlerde kullan.

Ancak dediğim gibi sakıncası yoksa yengede izin verirse şu oturma mesafeni görebileceğimiz şekilde odayı bolca bir resimlesen diyorum
  • Hayırlı olsun Mersinli arkadaşım. Uzun uğraşlardan sonra 37R81 aldığına sevindim. Oldukça iyi bir model. Movie plus ve Wide Color Enhancer en önemli artıları. Bunların ne sağladığına daha önce değinmiştik. Tek kumanda ile ev sinema sistemine de HDMI'den kumanda edebilirsin. Uygun duvar aparatı alırsan, Auto-Wall Mount özelliğini de kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

ben toshiba 32c3000 düşünüyorum sebep fiyat/performans iyi olması. zaten bütçeyi sona dayadık
    bu kabloyla bile görüntü böyle ise kaliteli bir kabloyla hama marka altın uçlu scart to scart bir kabloyla görüntünün harika olacağına eminim. sana şöyle bir soru sorim görüntüde crt tv yi arıyormusun kalite farkı çokmu var?

tnakresss arkadasım; bende son ana kadar 37c3000 istiyordum ama dedigim gibi son kararımı bu tv den yana kullandım. bu scartla görüntü iyi sayılır evet ama altın uclu scart ın öyle aman aman bir görüntü performans farkı yaratacagına inanmıyorum dogrusu. sonucta kablo icindeki teller aynı altın olmadıktan sonra pek bisey farketmez kanımca. altın kaplama oksitlenme ve korozyon acısından faydalı olabilir diye düsünüyorum. görüntüde crt den daha iyi demek dogru olmaz ama ona yakın kötü asla degil onu belirteyim. izlemem mesafesi cok önemli.

•  SAMSUNG 32-37-40 R81B İNCELEME FOTOGRAFLAR EKLENDİ.

eozen bu foto senin icin iyi dileklerin icinde tesekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 25 Mayıs 2007; 22:10:35 >

• güle güle kullan şık tasarım
  • birkac divx fotosu ekliyorum. Arkadaslar bilgisayar tv ye 5 metrelik vga to vga kabloyla baglı bilginize. hdmı kablom yok zaten olsada dvı to hdmı olur zira ekran kartının hdmı cıkıs yok. Bs playerle oynatılan divx görüntüleridir. özellikle bazı sahneleri karanlık yerlerde cektim bi fikir verir umarım size. yanlız sunuda söylemeliyim gercek görüntü cok daha güzel.

Hannıbal rising filminden..

• Panın Labirenti filminden..

• perfume filminden..

• quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Hayırlı olsun Mersinli arkadaşım. Uzun uğraşlardan sonra 37R81 aldığına sevindim. Oldukça iyi bir model. Movie plus ve Wide Color Enhancer en önemli artıları. Bunların ne sağladığına daha önce değinmiştik. Tek kumanda ile ev sinema sistemine de HDMI'den kumanda edebilirsin. Uygun duvar aparatı alırsan, Auto-Wall Mount özelliğini de kullanabilirsin.

tesekkür ederim dostum aldık sonunda karın agrısıda bitti. evet anynet denen sey senin dediklerini yapıyor tek kumanda olayı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cineos

güle güle kullan şık tasarım

tesekkür ederim cineos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 25 Mayıs 2007; 22:09:35 >
  • buda arka görüntü . tv nin sol tarafında da rca ,kulaklık ve bir adet hdmı girisi mevcut

• kuikkuik kardeş fotoğrafları görünce şeytan kanıma giriyor ulen git diyor yarın ANKAMALL daki teknomix samsung bayisine 40m87 al diyor
  • 40M87 harika
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.