Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 37R81B İNCELEME FOTOLAR EKLENDİ.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: 37R81B İNCELEME FOTOLAR EKLENDİ. Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Heavy1

22 Haziran 2007; 14:42:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kuikkuik dostum,

bak linkteki arkadaş senin sayende 32R81 almış, primi hak ediyorsun, bir konuş samsung bayiliği falan al ne biliim yap birşeyler dostum

TV: SAMSUNG 42Q91 - DVD: SAMSUNG P365 - Ses Sistemi: LOGITECH Z-5400 Digital 5+1 – UYDU: Next YE 2000 CX Super Plus (Turksat-Astra 19-Hotbird-EutelsatW3)
Laptop: MSI MegaBook M673 AMD Turion64 X2 Mobile 1.6GHz 1,5 GB Ram 100GB HD, 256MB GeForce Go7400 DVI çıkışlı
Müzik Ekipmanları: BC RICH NJ Series, FENDER Squier Strat, Behringer VINTAGER AC112 Amfi, Behringer V-Amp2, Line6 POD XT prosesör, Behringer FCB1010 Midi Foot Controller
Araç: HONDA Jazz 1.4 ES CVT (2007)
bozkan38

22 Haziran 2007; 21:41:36 

arkadaşlar bende bu forum sayesinde az daha samsung lcd alacaktım ancak sikayetimvar.com u ziyaret edince fikrimi degistirdim.okuduklarıma göre servis konusunda çok zayıfmış.ayrıca trabzonda bayi olarak görünen yere gittiğimde şok oldum.bir pasajın en alt katında yani bodrumda ve kataloktan seçmemi ve getireceklerini söyleyen bir yerdi.samsung kalitesini biliyorum ancak servis ve bayi ağı konusunda çok gerilerde bence.

kuikkuik

23 Haziran 2007; 8:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

kuikkuik dostum,

bak linkteki arkadaş senin sayende 32R81 almış, primi hak ediyorsun, bir konuş samsung bayiliği falan al ne biliim yap birşeyler dostum

Valla senin yüzünden adamlara gidip " verin kardesim primimi yoksa tv nizi karalarım bitane satamazsınız diyecem"

Valla dedigim gibi benim amacım almayı düsünenlere birazcıkta ola yardımcı olabilmek. bak eozen bile 32 den vazgecti 37 alıyor sonra bana dua edecek iyiki 32 almadım diye

bu arada r serini kullanan arkadaslar.. Lütfen sizde fotograflarınızı paylasın burada ve olumlu olumsuz fikirlerinizi, deneyimlerinizi yazın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 23 Haziran 2007; 8:54:43 >

sen hep benimsin!!!
atokgozlu

24 Haziran 2007; 2:37:30 

bekliyoruz tabi resimleri özellile XBOX resimleri varsa bize çok yardımcı olur. en azından sizerin resimleri ile teselli buluruz.

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
eozen81

Sisteme Gözat

25 Haziran 2007; 7:44:30 

quote:

Orjinalden alıntı: kuikkuik
bu arada r serini kullanan arkadaslar.. Lütfen sizde fotograflarınızı paylasın burada ve olumlu olumsuz fikirlerinizi, deneyimlerinizi yazın..

Ah ben bir alabilsem D-Smartla ve Voxline DVD933 ile olan baglantılarla sizi fotograf manyagı yapıcam ama

COWON A2 30 GB PORTABLE MEDIA PLAYER (PMP) Incelemesi
SAMSUNG 37R81B LCD TV Görüntülerim ve Genel Inceleme, Yorumlar
LOGITECH HARMONY 520 EVRENSEL KUMANDA INCELEMESİ
KENWOOD KRF-V6090D AVR ve ONKYO HTP 103E 6.1 Ev Sinema Sistemi İncelemesi
PHILIPS PHILISHAVE HQ 7782 TRAS MAKINASI Incelemesi
kuikkuik

25 Haziran 2007; 8:55:43 

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: kuikkuik

Ah ben bir alabilsem D-Smartla ve Voxline DVD933 ile olan baglantılarla sizi fotograf manyagı yapıcam ama

hadi hadi az kaldı ama 5 günün kaldı, sonra senindir Bekliyoruz bizi foto manyagı yap eozen

sen hep benimsin!!!
balbasaur

25 Haziran 2007; 9:45:01 

selamlar,
Ben de hala araştırıyor karar veremiyorum.Geçen hafta teknosa da bana 32R81B ile 32S81B arasında çok önemli bir fark olmadığını söylediler.Sadece kontrast farkı için 300YTL fark var dediler.(Ben r serisinde movie plus var dedim ama pek sallamadılar.) Bana önerdikleri PHILIPS 32PFL7332/10du.Kasası ve ekranı samsungdan kat kat dayanıklı dedi.Samsung parlak olduğu içi kasası yansıma yapar göz alır dedi.1.1 piksel varmış (ne demek anlamadım.)
USB girişi var ve biz yanlış yazdık 4000:1 diye ama global sitede 6000:1 dedi.renk sayısı da 28 milyarmış.Ama burada okudum pc için VGA girişi yokmuş.

Samsungun renk sayısı 6.4milyar ve 1.1 pixel yok diye biliyorum doğru mudur?

Bir de dünkü sabahta vatan computerde kampanya gördüm.Toshiba LCD alana desktop veriyolardı.Onu da arastırınca iyice kafam karıştı.32C3000PG veya 37C3000PG de hem fiyat hem de performans olarak iyiler diye okudum bu forumdan.Sizlerden de fikir alabilir miyim?20güne evlenecem millet hala araştırıyon mu diye dalga geçiyo

tnakresss

25 Haziran 2007; 10:12:37 

dostum ben 32c3000 pg modelini vatan bilgisayardan aldım. tv den son derece memnunum. fiyat/performan oranı gayet güzel ama durumun varsa tabi r81b dahada iyi olucaktır. ancak aradaki fiyat farkı gerçekten yüksek. 32c3000 ile kablo tv den maç yayınınada baktım gölgelenme yada herhangi bir olumsuz görüntü gözüme takılmadı. gayet performanslı bir cihaz.

XBOX 360 NTSC-J VERSİYON - LOGİTECH Z5500 - TOSHİBA 32''C3000 PG - TOSHİBA HD-EP30 HDDVD PLAYER

AMD AM2 X2 4800-ECZ 780G-250GB SEAGATE NCQ 16MB SATA2-2*1 GB DDR2 800 MHZ. -ASUS DVD WRİTER

eozen81

Sisteme Gözat

25 Haziran 2007; 10:37:44 

quote:

Orjinalden alıntı: balbasaur

selamlar,
Ben de hala araştırıyor karar veremiyorum.Geçen hafta teknosa da bana 32R81B ile 32S81B arasında çok önemli bir fark olmadığını söylediler.Sadece kontrast farkı için 300YTL fark var dediler.(Ben r serisinde movie plus var dedim ama pek sallamadılar.) Bana önerdikleri PHILIPS 32PFL7332/10du.Kasası ve ekranı samsungdan kat kat dayanıklı dedi.Samsung parlak olduğu içi kasası yansıma yapar göz alır dedi.1.1 piksel varmış (ne demek anlamadım.)
USB girişi var ve biz yanlış yazdık 4000:1 diye ama global sitede 6000:1 dedi.renk sayısı da 28 milyarmış.Ama burada okudum pc için VGA girişi yokmuş.

Samsungun renk sayısı 6.4milyar ve 1.1 pixel yok diye biliyorum doğru mudur?

Bir de dünkü sabahta vatan computerde kampanya gördüm.Toshiba LCD alana desktop veriyolardı.Onu da arastırınca iyice kafam karıştı.32C3000PG veya 37C3000PG de hem fiyat hem de performans olarak iyiler diye okudum bu forumdan.Sizlerden de fikir alabilir miyim?20güne evlenecem millet hala araştırıyon mu diye dalga geçiyo

O dalga geçenleri boşver sen, bende kısmetse 20 güne evleniyorum ve araştırmasam da halen almadım tv yi, ama tercihim net ya 32 ya da 37R81B modeli, S81B serisi ile olan farkına gelirsek, kontrast + Movie Plus + Wide Color Enhancer özellikleri S serisinde yok ve ben R ile S serisi dahil tüm samsung ve diğer cihazları yanyana izledim ve arkadaşlarıma izlettirdim bariz bir fark var R81B serisinde o açıdan zaten pahalı. hatta şu farkı bile buldum 32R81B deki görüntü 37R81B'ye göre çok daha net ve keskin

Bu arada Movie Plus + Wide Color Enhancer özellikleri nedir diye soracaktır gene birileri gene yazalım

*Movie Plus: Filmler saniyede 25,30 görüntü ile çekilmekte iken, geleneksel TV ler saniyede daha fazla görüntü gosterebilmektedir. Aralarındaki bu farkı kapatabilmek için, üretici firmalar her iki görüntü arasına aynı resmi 2 veya 3 kez tekrarlayarak koyar ve bu da görüntüde titremeye neden olur. Samsung Movie Plus teknolojisini kullanarak, aynı görüntüyü TV ye aktarmayıp, hareketli görüntünün bir sonraki konumunu tahmin ederek, ona uygun resim yaratır ve yerleştirir. Bu sayede ozellikle hareketli görüntülerde karşılaşılan titreme problemi bu sıradışı teknoloji sayesinde ortadan kaldırılmış olur.

*Wide Color Enhancer: Bu özel teknoloji, renkleri TV’nin geniş kapsamlı renk gamıyla göstererek, gerçeğe en yakın renklerin elde edilmesini sağlar. Okyanusun, mavinin her tonunu barındıran sularından tutun, baharda ağaç yapraklarının çok değişik tonlarına kadar gerçek renklerin ekrana yansımasını sağlar.

balbasaur

25 Haziran 2007; 11:17:30 

eozen şimdiden tebrikler sana...
peki 32PFL7332 (28milyar) ile le32r81byi (6.4 milyar) karşılaştırdın mı?Renk sayısı anormal farklı.Bir de kasası philipsin daha iyi diyorlar.EU standartlarına göre üretilmiş.Ama samsung uzak doğu standartları dediler.(Teknosada)

Bir de 1:1 pixel samsungda var mıdır?

tnakresss selam hayırlı olsun ne zaman aldın?Orda hediye desktop kampanyası varmış dün gazetede görmüştüm. sana da sen deya özellik biliyor musun?Sonyde bravia,philips de pxel plus, panasonic de viera ,lg'de XD engine var.Toshiba da benzer bişiy var mıdır?Renk sayısı nedir?PC bağlantısı var mıdır? 1.1 pixel var mı gerçi hala öğrenemedim ama iyi bişiy heralde :)

eozen81

Sisteme Gözat

25 Haziran 2007; 11:47:26 

@balbasaur bende tebrik ederim arkadaşım kusura bakma dalgınlıgımıza geldi kutlamadık, allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim.

neyse gelelim asıl mevzumuza, sana şöyle özetleyeyim, ben LCD dedin mi (Monitör TV vs..) Samsung dan şaşmayanlardanım, daha önce Samsung 794 MB monitör kullandım, LCD ye geçtim 206 BW aldım, şimdi LCD alacagım ve tv konusunda da en az problemin oldugu, gerek estetik gerekse özellik bakımından cezbedici ama en önemlisi o kadar tv nin arasından görüntüsüne baktıgımda "aha budur "dedirten Samsung u tercih edeceğim,

Bu tercihlerimde R81B alanların yorumları, ekran görüntüleri de ayrıca vesile olmuştur, o açıdan tekrar tekrar burdan @kuikkuik'e teşekkürleri bir borç bilirim.

1:1 Pixel Samsung'da varmış demişsin, açıkçası bilgim yok. Ancak şöyle söyleyeim, TEKNOSA'da 2 farklı dükkan gezdim, dedimki birader bakın benim izleme mesafem ortalama 230-250 32 mi alayım 37'mi, biri dediki abi 37 gözünü yorar diğeri dediki abi 32 küçük gelir gözün bir zaman sonra alışır 37 al. Yani diyeceğim o ki TEKNOSA dediğiniz kurum standart, herkesin güvenebileceği profesyonel görüş ve öneri alabileceğiniz bir mekan değil (genel olarak)

ben o açıdan kimseye danışmıyorum direk kullanıcı yorumlarına, resimlerine bakıyorum ve gidiyorum magazaya notunu aldıgım tv leri inceliyorum, bu ineclemelerim yaklaşık 2 aydır devam etti ve bu 2 ay içerisinde fiyat / performans olarak R81B serisini benim açımdan geçen bir ürün bulamadıgımdan bu ürüne karar kıldım,

Saygılar

waraxe

25 Haziran 2007; 12:35:25 

Arkadaşlar Vatanbilgisayarda'ki toshiba lcd tv ve desktop pc kampanyası tam olarak nedir ? Sitede rastlayamadım..