arkadaşlar deniyen oldumu acaba...?pc de kullandığım creative 4.1 sistemi aynen pc ye bağladığım gibi samsung r-81 LCD ye bağlasam olurmu..?esas amacım bu zaten.. şu anda sony a/v receiver samsung lcd ye bağlı.. ps3 kullanıyorum..ama receivere bağlı olan philips hoplardan verim alamıyorum..bende creative sistemi nasıl kullanabilirim diye düşünüyorum..creativede sanırım amfi wooferin içinde..aynen pc ye bağladığım gibi..jacklar ile bu sistemi samsung lcd ye bağlasam olurmu..?ses kartı yok ama..nasıl netice alırım...? teşekkürler..
upp...
arkadaşlar deniyen oldumu acaba...?pc de kullandığım creative 4.1 sistemi aynen pc ye bağladığım gibi samsung r-81 LCD ye bağlasam olurmu..?esas amacım bu zaten.. şu anda sony a/v receiver samsung lcd ye bağlı.. ps3 kullanıyorum..ama receivere bağlı olan philips hoplardan verim alamıyorum..bende creative sistemi nasıl kullanabilirim diye düşünüyorum..creativede sanırım amfi wooferin içinde..aynen pc ye bağladığım gibi..jacklar ile bu sistemi samsung lcd ye bağlasam olurmu..?ses kartı yok ama..nasıl netice alırım...? teşekkürler..
upp...
baglarsın ama streo ses alırsın
ama dolby gıbı bır ses efektı alamazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_WeB -- 30 Mart 2008; 23:06:40 >
dolby ses almamız için önerebileceğin bir çözüm yolu varmı? quote arkadaş... teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: The_WeB
quote:
Orjinalden alıntı: ganeja
quote:
Orjinalden alıntı: ganeja
quote şu cihazı iyice tanımlarmısın bu cihaz hangi eksiği tamamlamış oluyor çok ilginç geldi bana hiç aklıma böyle bir cihaz kullanmak gelmediydi benim sorunum pc bağladığımda 5.1 ses almamış olmam,bu sorunu giderecekmi avcaba? birde hdmi giriş ve çıkışı yok bu iyi değil herhalde beni lütfen bilgilendirirmisin teşekkür ederim
quote şu cihazı iyice tanımlarmısın bu cihaz hangi eksiği tamamlamış oluyor çok ilginç geldi bana hiç aklıma böyle bir cihaz kullanmak gelmediydi benim sorunum pc bağladığımda 5.1 ses almamış olmam,bu sorunu giderecekmi avcaba? birde hdmi giriş ve çıkışı yok bu iyi değil herhalde beni lütfen bilgilendirirmisin teşekkür ederim
bu cihaz analog ses sitemlerını dıjıtal e cevırıyor
ayrıyetten, 2 optık cıkıs verıyor, daha dogal daha berrak ses almana yardımcı oluyor
bu sete 5.1 analog takıp, ustelık her kolonu farklı bıle alsan tek tek ayarlıyıp guzel bır ses alabılıyorsun
bu su ıse yarıycak,tek optık kabloyla dırek dvd player a yada pc ye takabılrsın,
ses kartında hardware dolby dıjıtal olmasa bıle,bu alet sayesınde dırek dolby dıjıtal ses alabılıyorsun
cogu av recevier anfı lerde HDMI olmaz, cunku ıhtıyac olmaz, dırek optik cıkıstan puruzsuz ses alırsınız
bu alet kısacası evdekı ses merkezı anlamına gelır,son ses de bıle dıstursyon duymazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_WeB -- 31 Mart 2008; 21:04:35 >
gerçek 5.1 değilmi, yani her bir kanal net olarak bağımsız ses veriyor (orijinal dvd deki gibi)
quote:
Orjinalden alıntı: bollu