Şimdi Ara

WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı



    Herhangi bir süre kısıtı olmadan 50 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı sunan Messenger Rooms özelliği, iOS için WhatsApp uygulamasına entegre edildi. Daha önce Instagram ve WhatsApp Web'e eklenen bu özellik, WhatsApp'ın iOS uygulamasına gelen son güncellemeyle birlikte, artık iPhone'larda da kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Google aramalarında çıkmanızı sağlayacak Google kişi kartları özelliği duyuruldu



    COVID-19 pandemisi sebebiyle grup görüşmelerine artan ihtiyaç üzerine grup çağrıları için olan 4 kişilik katılımcı sınırını 8'e çıkaran WhatsApp, oda entegrasyonuyla birlikte bu sayıyı dolaylı olarak da olsa 50 kişiye yükseltmiş oldu. 



    WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı



    WhatsApp üzerinden oda nasıl oluşturulur?




    1. Görüşme yapmak istediğiniz kişi/grubun sohbet sayfasını açın ve mesaj alanının solunda yer alan "+" simgesine tıklayın. Ardından açılan menünün en üstünde yer alan oda seçeneğine dokunun.

    2. Karşınıza çıkan bilgilendirme penceresinden "Messenger'a geç" seçeneğine tıklayın.

    3. Messenger uygulamasına yönlendirildikten sonra karşınıza çıkan ekrandan odanın adını belirleyebileceğiniz oda aktivitesi kısmından kendinize uygun olanı belirleyin ve ardından oda oluştur butonuna tıklayın.

    4. Odanız hazır. Artık tek yapmanız gereken, diğer kişilerin odaya katılabilmesini sağlamak için oda bağlantısını WhatsApp'ta paylaşmalısınız. Bunun için sayfanın altındaki "WhatsApp'ta bağlantı gönder" butonuna tıklamalısınız.



    4 aşamalı kurulum adımlarının ardından görüşme yapmak istediğiniz kişilere, oda bağlantısını içeren şu mesaj gönderiliyor:



    Görüntülü sohbet etmek için bu Messenger odasına katıl (hesaba gerek yoktur):https://www.messenger.com/unsupportedbrowser



    Diğer kişilerin bu davet bağlantısını kullanarak odaya katılabilmesi için odayı oluşturan kişinin odada olması gerekiyor. Aksi halde birisi katılmak istediğinde, oda sahibine Messenger üzerinden arama gidiyor ve oda sahibi aramayı kabul edene kadar katılımcılar odaya erişim sağlayamıyor.



    WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı



    Görüşmeye katılabilmek için Facebook hesabınızın olması gerekmiyor



    Messenger odası üzerinden görüşme yapabilmek için herhangi bir şekilde Facebook ya da Messenger hesabınızın olmasına gerek yok. Görüşmeye oda sahibinin paylaşmış olduğu davet linkine tıklayıp herhangi bir tarayıcı üzerinden katılabilmek mümkün. 



    Aynı durum odayı oluşturacak kişi için geçerli değil. Zira Messenger'da oda oluşturabilmek için oturum sahibinin bir Facebook hesabının olması lazım. Çünkü oda başlatabilmek için Messenger'a giriş yapılması gerekiyor. Haliyle bunun için de odayı oluşturacak kişinin bir Facebook hesabının olması mecburi.



    WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı



    Daha renkli görüşmeler için sanal arka plan desteği



    Görüşmeleri renklendirmek isteyenler için çeşitli AR efektleri sunulan odalarda, 360 derece sanal arka planlar da bulunuyor. Ancak bu özelliklerden istifade edebilmek için Facebook Messenger uygulamasının yüklü olması gerekiyor. 






  • WhatsApp'ın her işe el atıp tekel olması bir yandan kötü gibi görünse de hep öne çıktığı kullanım kolaylığını sunarsa video konferans özelliği gelmesi iyi olabilir.



    Pandemi sürecinde deli gibi kullanılmasına rağmen gerizekalı bir arayüzü olan Zoom'dan kurtulmuş oluruz.

  • Şu saatten sonra gelse ne gelmese ne

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • he he !
    laf dinleyen bi adam bulsan ne ala !
    50 kişi işi gücü yok seni dinleyecek !

    ama bu parti gençlik kolları çalışmaları yapanların işine yarar.

  • rehberimizde konuşacak 50 kişi yok ki WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı WhatsApp'a 50 kişiye kadar görüntülü konuşma özelliği getiren oda entegrasyonu tamamlandı 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.