Şimdi Ara

Nvidia, Twitter üzerinden bir geri sayım başlattı! Ampere kartlar, 31 Ağustos’ta duyurulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nvidia, Twitter üzerinden bir geri sayım başlattı! Ampere kartlar, 31 Ağustos’ta duyurulabilir



    Nvidia, Twitter üzerinden ultimate countdown (nihai geri sayım) başlığı altında bir paylaşımda bulundu. 21 gün ve 21 yıl ifadelerinin bulunduğu paylaşımla akıllara ilk gelen, şirketin yeni nesil ekran kartı mimarisini barındıracak Ampere kartları oldu.



    Ayrıca Bkz.Apple’a özel Core i9-10910 benchmark testinde ortaya çıktı



    Nvidia’nın Ampere kartları Eylül ayı içinde duyurabileceği söylentileri, donanım dünyasını zaten bir süredir meşgul etmekteydi. Ancak Turing mimarili RTX 2000 serisi kartların da Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescom döneminde yani ağustos (2018) ayının içinde duyurulduğu göz önünde bulundurulduğunda yeni mimarili kartların da aynı dönemde duyurulmasını beklemek yanlış olmayabilir. Bu sebeple 31 Ağustos’a denk gelen 21 sayısı, Ampere kartlar için bir geri sayım olarak düşünülebilir.



    Nvidia, Twitter üzerinden bir geri sayım başlattı! Ampere kartlar, 31 Ağustos’ta duyurulabilir



    21 yıl ibaresi ise Nvidia’nın ilk GPU’yu yani GeForce 256’yı piyasaya sürdüğü yıla gönderme yapıyormuş gibi duruyor olabilir. Şirketin oldukça iddialı olacağını ifade ettiği Ampere serisi kartların önemini vurgulamak için ilk GPU’yu anması ise bu anlamda değerli görünüyor.



    Sekiz saniye süren duyuru videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.






    Kaynak:https://www.pcgamer.com/nvidia-ampere-ultimate-countdown/







  • Şu konsollar olmasa PC ile oyunlardaki teknolojik her türlü özellik ve grafiksel gelişmeler uçacak ancak konsolları olabildiğince ucuz yaptıklarından her şey yavaş yavaş gelişiyor.

  • Piyasa canlansın bakalım , hayde bireeeeeeeee .......

  • fiyatlar can yakacak canNvidia, Twitter üzerinden bir geri sayım başlattı! Ampere kartlar, 31 Ağustos’ta duyurulabilir 

  • Konsollar çıksa bile en azından 2 yıl sonra AAA oyunları görebileceğiz. Bu yüzden ekran kartınızı yenilemek için en az 2 yıl beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ha; param çok, sana kardeşim diyebilirsiniz ama bende 1080 Ti var ve 2 yıl daha değiştirmeyi düşünmüyorum. 20xx serisi bir kartta alabilirdim ama zaten 2 yıl sonra Pro serisi gelecek diye düşünüyorum ve emin olun şuan bahsedilen kartlar çıksa bile onları da Ti ya da Super olanları çıkacaktır!
    Tavsiyem 20xx serisi üzerinde kart almamanız! 980Ti bile şuan herkese her oyunda yeter!

  • En son Gtx 980'li sistem toplamıştım ondan sonra bir daha sistem toplayamadım kur yüzünden. Gerçekti hayal oldu.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    Solediginiz tabiki dogru ve mantikli ama haha, insanlara 2 yil bekle denirmi yahu Nvidia, Twitter üzerinden bir geri sayım başlattı! Ampere kartlar, 31 Ağustos’ta duyurulabilir 


    4xxx serisini bekle diye takiliyor insanlar redditte birbiirine evet ama insan hayatinda 2 yil okadar uzun bir sureki. belkide yokuz 2 sene sonra.


    ha son olarak, dediginiz gibi, hep daha iyisi gelecektir....

  • 21 Yıl 21 günü ilk gefore ekran kartı çıkış günü 31 Ağustos 1999'na eklersen 21 Eylül 2020 yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 10 Ağustos 2020; 20:2:59 >
  • AMD kartlar gelirse güzel olur.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    1080ti 2080 den iyi kart. her işini görür. bende 3 serisi çıksın 1080ti fiyatı düşsün diye bekliyorum, 1060 ı 1080ti ile güncelleyecem.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty3535123

    1080ti 2080 den iyi kart. her işini görür. bende 3 serisi çıksın 1080ti fiyatı düşsün diye bekliyorum, 1060 ı 1080ti ile güncelleyecem.

    Aynen kart olarak çok iyi ama doğru driver'ı kurmanız şartıyla ; güncel driver yüklememek lazım her kart serisi çıktığında diğerini kötüleştirirler bu firmalar! Şuan 387,92 sürümünü kullanıyorum ben mesela en verimli driver bu tüm 10xx serisi için!

  • Her nesilde olduğu gibi xx60, xx50 olan kartlar ile ilgileniyorum.

  • Şu dlss olayı gelişirse oyunculuk çağ atlayacak

  • Gkn89 kullanıcısına yanıt

    Benim bildigim NVIDIA, AMD kartını bekler, hakikaten çok yaklaşmışlarsa performansta DLSS 3.0 ı patlatır. ha yoksa rafa koyar, bir başka bahara artık.Nvidia, Twitter üzerinden bir geri sayım başlattı! Ampere kartlar, 31 Ağustos’ta duyurulabilir 

  • Çıkana kadar dolar 8 tl olmasa bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    980ti var bende harbiden de cayır cayır her oyunu oynuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Islemcinin bile 5000tl oldugu bu donemde bu kartlarin fiyatlarini hayal edin.

  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Yasınız kac bılemem ama 2 yıl beklenınce ınsanın oyun oynayacak hevesı kacıyor cunku baska baska konulara yoneliyor ınsanlar. hayatı kacırmamak lazım ben ders yapıcam sınava hazırlanıcam proje gelıstırıcem askere gıdıcem ıs bulucam calısıcam derken bahsı gececek katları alacak param var ama oynamaya hevesım kalmadı ustelık oyunlar okadar zorlastıkı eskısıne nazaran beceremıyorum full easyde bıle zar zor oynuyorum. keske eskıden herkes gıbı okulu dersı asıp oyun oynasaydım sımdı daha usta olurdum oyunlarda ama o zmanda o oyuncu kartlarını alacak param olmazdı ıc gecırırdım suanda elımdekı gorece eskımıs 1070 ti ile proje cızım vs ısler ıle ugrasıyorum oyunda cok keyıf vermıyor cunku oyunu oynadıgında soyle oynadım boyle oynadım dıye paylasacak adam bıle yok etrafımda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.