Bildirim
Ortak sınavlardan bıkanlar gelin içerii
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir dahaki pazartesi 3 tane sınavım , salı günüde 2 tane sınavım var benim ki daha kötü sayılır sanırsam
pazartesi günü: edebiyat, ingilizce, tarih
salı günü: coğrafya ve biyoloji
-
Pazartesi 2, Salı 1 tane ortak sınavım var.
Sonra zaten okulum bitiyo. Nerde mi okuyorum. BKZ: imzam. -
Bugun Geo we tarihten Olduk.. Geo'dan 90 aldım 5 gelmesini garantileştirdim.Tarihten g*tu zor kurtardık 70 aldık .O da 4 gelicek..
Ortak Sınavlardan nefret ediyorum..Ama bazen iyi oluyo soruları alıyorum -
siz bi üniversiteyi kazanın final zamanlarında görürüm ben sizin telaşınızı -
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Bugun Geo we tarihten Olduk.. Geo'dan 90 aldım 5 gelmesini garantileştirdim.Tarihten g*tu zor kurtardık 70 aldık .O da 4 gelicek..
Ortak Sınavlardan nefret ediyorum..Ama bazen iyi oluyo soruları alıyorum
Okulumda bi ortak sınav sorularını ben hazırladım. Hemde yakın zamanda giriyoruz. Mesela Pazartesi gibi bir tarihte -
bugun dilbilimden olduk. yarın tarih war.. hergün 1 sınav ayın 4une kadarmı nee? walla havalar sıcak sınavlar bunaltıo ben çalısmıyom ama olsun. yinede insn sıkılıyo işte... -
süper moral pompaladın
bizim ayın 11 inde büyük gezimiz olucak o günü bekliyorum...istanbul--edirne--çanakkale--bursa şehirlerini gezicezzz
quote:
Orjinalden alıntı: DrynhwyL
siz bi üniversiteyi kazanın final zamanlarında görürüm ben sizin telaşınızı
-
bizimda bu aralar sınavlarımız yoğun asıl bombayı 8 hazirana koydular.matematik sınavı trigonometri -
bizim son 2 sınavda trigonometriden 2. sini iyi bi şekilde atlattım çok boş hatalar yüzünden 70 75 civarı bişiy alıcam ama 3. sınavda zor olucak dedi hocamız ne de olsa ORTAK sınav -
Yarın bitiyor yazılılarım darısı başınıza -
Haftaya belli olucak benim işimde..
Gene ortalama ile geçicem herhalde. -
Yazılı notlarıyla alakam bıle yok. Son yazılım Salı günü işte. Sonra sadece beceri sınavı için okula gidecem. -
sinirden hiçbiyerimi hissetmez oldum lanet geometriden hiçbişiy anlamıorum -
Ah liseli gençlik..
Tek sorununuz bu olsun bee.
Hayat size ne oyunlar hazırlıyo bi bilseniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X