Şimdi Ara

Microsoft, TikTok'u satın almak istediğini resmen doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, TikTok'u satın almak istediğini resmen doğruladı



    Microsoft, Pazar günü yaptığı açıklamada, ABD'de video paylaşım uygulaması TikTok'u satın almak için ByteDance ile görüşmeler yaptığını ve görüşmeleri 15 Eylül'e kadar sonuçlandırmayı planladığını doğruladı.



    Ayrıca Bkz.Google Chrome artık kayıtlı şifreleri düzenlemeye izin verecek



    Microsoft'un açıklaması , şirketin TikTok'u satın almak istediği haberlerli medyada yer aldıktan iki gün sonra geldi. Bu raporlar ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra ABD Başkanı Trump, bu fikre karşı çıktığını ve ABD'de uygulamanın yasaklanması için harekete geçeceğini söylemişti. Microsoft da icrosoft CEO'su Satya Nadella ve Trump arasındaki bir görüşmenin ardından, TikTok'un ABD kolunun satın alımını tamamlamak için görüşmelere hazır olduğunu duyurdu.



    Microsoft, TikTok'u satın almak istediğini resmen doğruladı



    15 Eylül'e kadar tamamlanması hedefleniyor



    Microsoft, ByteDance ile birkaç hafta süresince görüşmelere devam edecek ve her halükarda bu satın alma görüşmeleri, olumlu ya da olumsuz en geç 15 Eylül 2020'de tamamlayacak. İki şirket, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da TikTok hizmetinin satın alınmasını içeren, Microsoft'un bu pazarlarda TikTok'a sahip olmasını ve bu pazarlarda faaliyet göstermesini sağlayan bir anlaşma üzerinde görüşecekler.



    Microsoft'un, diğer Amerikalı yatırımcıları bu satın alma işlemine katılmaları konusunda teşvik edeceği de sızan bilgiler arasında. Tüm bunlara ek olarak Microsoft, TikTok'un Amerikalı kullanıcılarının tüm özel verilerinin ABD'ye aktarılmasını ve ABD'de kalmasını sağlayacak. Bu tür veriler şu anda ABD dışında depolanıp yedekleniyor, ancak Microsoft satın almayı tamamlarsa bu veriler aktarıldıktan sonra ülke dışındaki sunuculardan silinecek.



    Kaynak:https://blogs.microsoft.com/blog/2020/08/02/microsoft-to-continue-discussions-on-potential-tiktok-purchase-in-the-united-states/







  • Microsoft alıyorsa neşelenin, sonunda TikTok tan kurtuluyoruz =)

  • bende trump tiktoku neden yasaklio diodum bide cinli markalarin devlet destekli olmasindan yakinirlar serefsizler

  • aynı haber 2 satır farkla 2 haber aşşagıda var tık almak için bu kadarda olmaz

  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Microsoft ürünlerini çok seviyorum ve eğer dijital alanda aradığım servisi bir çok marka veriyorsa ve içlerinde Microsoft varsa onu tercih etmekten yanayım. Ancak gerçekten güldürdü bu yorum, eline geçenlerin çoğunu kurutuyor adamlar. :D

  • Amerika (temsili)


    Microsoft, TikTok'u satın almak istediğini resmen doğruladı
  • Mixer 2 fiyaskosu geliyor.

  • Şaşırdık mı, hayır. Zengin şirketlerin yaptığı bi strtateji zaten bu. Mahallede iki dükkan olsun biri çok popüler ve zengin çok parası var ve diğer dükkan ona rakip olarak büyüyor. O da gider parayı önüne koyar sen şu dükkanı bana devret ve ikile der. İkilimezsem ne olur der diğeri. Belindeki silahı gösterir, yasaklarım aslanım der:)))) O da peki, ortak olalım der anlaşırlar. İleride ortağını öldürüp dükkana el koyan yine aynı kişi olacaktır. Çünkü silahı var.

  • Microsoft satın alırsa, önce bir güncelleme yaparak uygulamayı Mükemmelleştirir. Sonra bir güncelleme daha yapıp uygulamanın ağzına S*çar. 1 yıl sonra da kapatır. Herkes Mutlu olur.

  • 100 milyar dolar piyasa değeri olan bir uygulama şaka gibi çok hızlı büyüdü.

    TikTok en dandik şirkete geçse bile bitmez sebebi şu yerine gelecek uygulama yok.


    TikTok'tan önce bu tarz uygulamalar vardı ama o kadar tutmadılar gerek arayüz vs derken sessiz sedasız piyasadan düştüler ama insanlar TikTok'a aşırı sarılmış durumda bakmayın Türkiye'de olan paylaşımlara yurt dışında bu uygulamayı çok güzel eğlenceli kullananlar var harika kareografiler yapanlar falan var arama yapmadan gezinirken görmüştüm.


    Ülkemizde uygulama tam çöplük ergenlerin aşk acısı çekip dedikodu yaptığı saçma sapan bir yer.

  • Windows 10 Tiktok Edition çok yakında!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.