Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG LE32S62B LCD TV

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SAMSUNG LE32S62B LCD TV Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hidolgoo

24 Mayıs 2007; 11:17:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı almayı düşünyorum lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var....

.MERT METİN.
{PeGaSuS}

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2007; 17:58:00 

Teknosada 1899luk bir ürün..Baya bakındım buna dün teknosada..3000:1 kontrast oranı 8ms falan oldukca güzel bir alet..

ancak http://www.istanbulbilisim.com.tr/lcd_content_detail.asp?content_id=470 bu lınk kafamı allak bullak eddı benımde..Tam teknosadan sizin baktıgınız modelı alacakken bi üst serısı 7000:1 olan 2hdmi cıkısına sahip olan versıon aklımı celdı..

Teknosada bu modelde 2249 fiyat etiketi ile satılmakta..

Bende karar aşamasındayım daha..Bakalım ne olucak sonumuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 24 Mayıs 2007; 17:59:09 >

hidolgoo

25 Mayıs 2007; 11:10:23 

haklısınız ama bilşmde yok samsung kalmamış...

.MERT METİN.
demirarca

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2007; 12:31:49 

ürün 3000:1 kontrast ,,6.4 milyar renk adedi,178 derece izleme açısı ve 8 ms tepki süresine sahip..
hdmı 1,2 sürüm,720p destek ,pc bağlantılı 1850 /15 ay fiyatı var duvar kiti hediyeli...

sonomo 2 serisi olarak geçiyor...
tavsiye ederim özelliklerine göre iyi bir fiyata sahip bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangerinthenight -- 25 Mayıs 2007; 12:32:41 >

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca
{PeGaSuS}

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2007; 16:10:29 

s6 ve s8 arasında kalmışdım bende..Tek farkları s8de bir hdmı fazla olması ve 7000:1 contrast oranı..

2sini yanyana gördüm ve direk s6ya atladım..aradakı fark cok cok az..kesınlıkle fazladan verıeln 300-400ytlye değmez

sampiyonlar

5 Haziran 2007; 23:46:27 

hayırlısıyla cumartesi günü LE32S62B alıyorum bende arkadaşlar. 300-400 fazla vermenin alemi yok bencede.. samsungun tipinide özelliklerinide baştan beri beğeniyorum. kullanınca bilgileri aktarırım

sampiyonlar
cmk

25 Haziran 2007; 13:34:49 

bende dün aldım ama daha eve gelmedi yarın gelecek allahın izniyle.. ama şimdi başka bi sıkıntı başladı
nası bi uydu alsam acaba

C.M.K

Pentax K10d
sserin

25 Haziran 2007; 14:05:25 

quote:

Orjinalden alıntı: cmk

bende dün aldım ama daha eve gelmedi yarın gelecek allahın izniyle.. ama şimdi başka bi sıkıntı başladı
nası bi uydu alsam acaba

LCD'de komponent(YUV) bağlantı girişi varsa, Next 2000CxSuper Plus'ı tavsiye ederim. USB'den yükleme ve dinleme imkanı da var. Ben gayet memnunum. Bu konuda Sİgnore'nin incelemesi de var.

1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
kırıkdiş

10 Şubat 2008; 22:31:00 

nedir bu komponent girişi.

Ey Türk gençliği, birinci vazifeni unutma!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SAMSUNG LE32S62B LCD TV Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)

Yeni mesajlar