Şimdi Ara

Sony yeni ses ürünlerini 6 Ağustos'ta tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony yeni ses ürünlerini 6 Ağustos'ta tanıtacak



    Sony Electronics, 6 Ağustos'ta yeni ses cihazlarını tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Şirket söz konusu konferansı #ListenWithSony etiketiyle duyurdu.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 serisi gecikecek: Resmi açıklama geldi



    Japon markanın etkinlik kapsamında WH-1000XM4 isimli yeni nesil amiral gemisi kablosuz kulaklığını sahneye çıkarması bekleniyor.



    Şirket WH-1000XM serisi kapsamındaki yeni ürünlerini genellikle Berlin'deki IFA fuarında sergiliyordu. Ancak bu yıl Covid-19 pandemisi planları bozdu.






    DSEE Extreme ve iki cihaza aynı anda bağlanma



    Daha önceki sızıntılara göre Sony WH-1000XM4'ün tasarımı hemen hemen aynı kalacak. Ancak yeni kulaklık "DSEE Extreme" isimli gelişmiş dijital ses geliştirme motoru ve iki cihaza aynı anda bağlanabilme özelliği ile gelecek.



    Sony yeni ses ürünlerini 6 Ağustos'ta tanıtacak



    Tüm bunlara ek olarak WH1000XM serisinin temel özelliklerinden biri olan aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisine de sahip olacağını belirtelim.








  • sesten önce o kulaklıgın malzeme kalitesini degiştirsin bir önceki seriyi kullanmış biri olarak söylüyorum elde iyi dursada bana malzeme kalitesi iyi gelmedi elimdeki bu iki kulaklık olunca malzemeye önem verir oldum bowers & wilkins px7 bang of olufsen h8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 2 Ağustos 2020; 21:1:24 >
  • WH-1000XM3 tüm rakiplerine fark atmışken yapılacak geliştirmelerle MX4'ün nasıl olacağını düşünemiyorum.

  • 1000 xm serisini Kendi sınıfındaki bütün kulaklıklar ile yan yana deneme şansım olmuştu açık ara malzeme kalitesi ve ses kalitesi olarak önde. Ha diğer markalar alınabilir mi yurt dışında olabilir insanlarda marka takıntısı olabilir yada kaliteli ses değilde tizleri önde yada bası önde olan yapay sesi bulunan kulaklıkları beğenebilir tabiki. artı gene aynı serideki kulaklıklar ile ki hepsi markaların en üst serileri oluyor zaten Türkiye ve dünyadaki satış fiyatı göz önüne alındığında ise yurt dışında sony e yakın fiyatlarda seyreden kulaklıkların türkiye de iki katı fiyatına satıldığını ve sony nin Türkiye de yurt dışı ile yakın fiyata satıldığını düşünecek olursak aynı özelliklerde olup aynı sınıfta ki kulaklıklar arasında sony den farklı marka kulaklık almak ne anlama gelir söylemeye dilim varmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.