Şimdi Ara

Netflix’e Splinter Cell animesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix’e Splinter Cell animesi geliyor



    Splinter Cell oyunlarının geliştiricisi Ubisoft, Netflix ile popüler serinin anime uyarlaması için bir anlaşmaya vardı. İlk etapta iki sezon ve toplamda 16 bölüm olarak hazırlanacak serinin senaryosu ve yapımcılığı, John Wick üçlemesinden tanıdığımız Derek Kolstad’a emanet edilecek.



    Splinter Cell serisinin ilk oyunu 2002 yılında piyasaya çıkmış, 2013 yılında yayınlanan Splinter Cell Blacklist ile birlikte Sam Fisher, bir daha hayranlarıyla bir araya gelememişti. Derek Kolstad’ın kaleminden çıkacak senaryo Splinter Cell hayranlarını ne kadar mutlu edecek bilinmez ancak toplamda 584 milyon dolar hasılat yapan John Wick üçlemesinin senaristinden kötü bir iş çıkmayacağını düşünmek yanlış olmayacaktır.



    Ayrıca Bkz.Bilim insanları, en az 100 milyon yaşında olan mikropları “uyandırdı”



    Hayranların da hatırlayacağı üzere Splinter Cell’in beyazperde yolculuğu 2005 yılının başlarında gündeme gelmiş, Tom Hardy’nin Sam Fisher rolüyle 2012 yılında sinemalara konuk olacağı dillendirilmişti. Ancak geçen süre zarfında olumlu bir gelişme yaşanmamış ve bizler, 2016 yılında yayınlanan bir başka popüler Ubisoft serisinden uyarlanan Assassin’s Creed filmini izlemiştik.



    Netflix’e Splinter Cell animesi geliyor



    Ne Ubisoft’un ne de Netflix’in ve Kolstad’ın açıklama yaptığı anime serisinin batılı tarz bir yapım olacağı biliniyor. Japon animelerinin çok daha başarılı olduğu bir alanda yarışacak Splinter Cell animesi bu anlamda Netflix için bir ilk değil. Zira çevrimiçi içerik platformunun 2017 yılında yayınlamaya başladığı Castlevania serisi, batılı tarz animelerin de başarılı olabileceğinin bir göstergesi olarak gösteriliyor.



    Bakalım Splinter Cell anime serisi, hayranları ne derece tatmin edecek. Gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.








  • “Derek Kolstad’ın kaleminden çıkacak senaryo Splinter Cell hayranlarını ne kadar mutlu edecek bilinmez ancak toplamda 584 milyon dolar hasılat yapan John Wick üçlemesinin senaristinden kötü bir iş çıkmayacağını düşünmek yanlış olmayacaktır.”

    Bence yanlış olacaktır. John Wick in senaryosu ne ki? Çakma saçma sapan bir senaryo... keanu reeves oynamasa izlenecek ne yanı var ki. Adam öyle bir ciddiyetle ve kendini kaptırarak oynuyor ki ne sanaryo versen güzel olacak.... adam Silah sahneleri için 6 ay poligonda emekli askerlerden ders almış.

    Gitti splinter cell...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anime demeyin zira avrupa tarzı çizimler olduğu için yine snime olmayacak. ama netfkix cartoon diye labse etmek yerine anime deyip kitlelere hitap ediyor..

  • En az oyunları kadar güzel olursa soluksuz izlenir. Ama oyunun yapısı animeden ya da diziden çok film olmaya daha uygun gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Ağustos 2020; 11:25:21 >
  • Ghost in the Shell gibi pert olur gibi görünüyor.

  • arkadaşlar doğa üstü güçleri olmayan normal hayattan esinlenmiş anime yok mu ?
    polisiye mafya spor ne varsa artık.
    Hangi animeye baksam birbirinin üzerine dünyaları atıyorlar :d

  • Şunu belirtmeden geçemedim ; çizimi olmayan şeye(mangası olmayan şeye) ne ironidir bilemem ama çizgi-film denir, anime değil! Ancak yine de oyununu ele alırsak batırmazlarsa izlenir! Oyunları güzel hikayelere sahip idi. Ancak çok fazla umut da beklememek lazım , bir çok oyunun animesi çıktı ama çok azı zevkle izlenebilir oldu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 1 Ağustos 2020; 20:23:34 >
  • Sanıyorum bu pandemi sürecinde en iyi yapılacak şey animasyon üretmektir. Çünkü oyunculuk ve sahne çekimleri çok fazla risk barındırırken ofis-stüdyoda hazırlanan animasyonlar daha steril çalışmayı kolaylaştırır. Bu arada bilmeyen veya izlemeyenler için Love, Death & Robots serisini muhakkak öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.