Şimdi Ara

Spiritfarer için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı; Epic Games Store ve Stadia Sürümleri Doğrulandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Thunder Lotus Games, Spiritfarer için üçüncü oynanış teaser fragmanını yayınladı ve oyunun Epic Games Store ile Stadia'ya da geleceğini doğruladı.

    Ölüm konulu yönetim oyunu Spiritfarer bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Mirosoft Store, Steam, GOG & Epic Games Store) için çıkacak. Konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e de dahil olacak.
     
    Oyun hakkında:
     

    Spiritfarer, ölüm konulu bir yönetim oyunudur. Ölüleri gemiyle taşıma görevinde bir gemi yaparak dünyayı keşfet, ruh arkadaşlarınla ilgilen, onlara mistik sularda rehberlik et ve onları son olarak öbür dünyaya gönder. Arkanda ne bırakacaksın?

    Ölüleri gemiyle taşıyan bir Spiritfarer olan Stella olarak oynuyorsun. Dünyayı keşfetmek için bir gemi yap, ardından ruhlarla arkadaş olup ilgilen ve son olarak onları öbür dünyaya gönder.
     
    Gemini yap ve mistik sularda ilerleyerek fantastik ve yaratıcı bir dünyayı keşfet. Gemine geliştirme sağlamak ve yolcularına hediyeler vermek için kaynak ara ve topla.
     
    Çiftçilik yap, maden kaz, balık tut, hasat yap, pişir, ör ve üret! Hassas bir biçimde tasarlanan platform seviyelerde koşarak, zıplayarak ve süzülerek ilerle. İki oyunculu eşli modda kedi Daffodil olarak maceraya katıl.
     
    Ruh yolcularınla rahatlatıcı ve güzel zaman geçir, unutulmaz anılar biriktir ve son olarak sevgili arkadaşlarına veda etmeyi öğren. 

     
    Oynanış teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.