Orjinalden alıntı: bekirtufana Derken filmi sevmedim ve diğer filmlere dönmek istedim. Menüye basıyorum dönmüyor, durdup basıyorum, film gösterirken basıyorum yok...Kumanda üzerindeki bir sürü tuşa sırayla bastım bir türlü klasörlere dönemedim...
anladığım kadarıyla içinde birden fazla divx filmlerin olduğu bir dvdden bahsediyorsun. filmi bitirmek için iki kere stop düğmesine basman gerek. izlemekte olduğun filmin klasörüne dönersin. ardından sol ok ile üst klasöre geçebilirsin. menü ve title tuşları dvd filmlerde işe yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 19 Mart 2008; 11:46:25 >
Orjinalden alıntı: bekirtufana Derken filmi sevmedim ve diğer filmlere dönmek istedim. Menüye basıyorum dönmüyor, durdup basıyorum, film gösterirken basıyorum yok...Kumanda üzerindeki bir sürü tuşa sırayla bastım bir türlü klasörlere dönemedim...
anladığım kadarıyla içinde birden fazla divx filmlerin olduğu bir dvdden bahsediyorsun. filmi bitirmek için iki kere stop düğmesine basman gerek. izlemekte olduğun filmin klasörüne dönersin. ardından sol ok ile üst klasöre geçebilirsin. menü ve title tuşları dvd filmlerde işe yarıyor.
Evet, 6 tane...4 tanesi alt yazılarıyla beraber ayrı klasörde 2 tanesi de açıkta. Nero ile "Veri diski yarat" seçeneği ile yani "DATA" disk olarak kayıt etmiştim.
villatürk öncelikle çok güzel bir iş yaptığını söylemek istiyorum ve teşekkür ediyorum. Fakat ; ben alt yazının altyazının yarısından fazlasının ekranın altında gözükmesinden ( ki onunda birşekilde çözümü var fakat bu seferde renklerde katlanılmaz bir bozulma oluyor ) rahatsız olduğum için resmi firewarei tekrar yüklemek istiyorum sitede bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
villatürk öncelikle çok güzel bir iş yaptığını söylemek istiyorum ve teşekkür ediyorum. Fakat ; ben alt yazının altyazının yarısından fazlasının ekranın altında gözükmesinden ( ki onunda birşekilde çözümü var fakat bu seferde renklerde katlanılmaz bir bozulma oluyor ) rahatsız olduğum için resmi firewarei tekrar yüklemek istiyorum sitede bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Dostum resmi firmwari denemeden önce benim yaptığım yazılımdayken ana menüye gir ve altyazı seçeneklerinden Yunanca yı seç,sorunun halolacaktır...
"Büyük olmak için hiç kimseye dalkavukluk etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalısacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın, önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyecegine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "BÜYÜKSÜN" derlerse bunu söyleyenlere güleceksin!...
Dostum resmi firmwari denemeden önce benim yaptığım yazılımdayken ana menüye gir ve altyazı seçeneklerinden Yunanca yı seç,sorunun halolacaktır...
şu anda sorunum tamamen halloldu sanırsam çok teşekkürler villatürk
cevap için saol. sony marka hdd kameram mpg olarak kayıt yapıyor. onları oynatabilirmi diye tereddüt etmekteyimde ondan sordum....eminsin değilmi hemen alıcam da
cevap için saol. sony marka hdd kameram mpg olarak kayıt yapıyor. onları oynatabilirmi diye tereddüt etmekteyimde ondan sordum....eminsin değilmi hemen alıcam da
ama birşey eklemek istiyorum sony'nın kaydı nasıl gerçekleştirdiğini bilmiyorum yani çözünürlük önemli.hd kayıt yapıyorsa yüksek çözünürlükte philips 5160 onu açmaz.philips 5980 destekliyor ayrıca bir konu daha sony'de çekilen coğu kayıt her dvd playerde oynatılamıyor kendi sony'm olmadıgı için nedeni acıkca bilmiyorum.sen yine de araştır derim ben.
villaturk'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yazılım sayesinde hoş bi görünüme kavuştum. Ama birşeyi de sormak istiyorum. Ben Lost izlerken karşılaştım, 1 satır çok uzun kalıyor ve sonu okunmuyor. Keşke uzun satırlarda bir alt satıra geçse. Acaba bununla ilgili bir ayar mevcut mu? Merak ettim...
slm arkadaslar. bu cihaza baglamak uzere tasinabilir disk alacam fakat tereddut ediyorum ya okumazsa diye. abimin mikrobox markali 120 gb lik usb diskini taktim fakat okumadi. zaten tek birim olarak ve fat32 seklinde bicimlendirmeme olanak vermiyor. 32GB lik partisyonlara ayirinca fat32 oluyor ancak yine de okumuyor. daha once denedigim smartdisk markali 160GB lik hdd nin 4 partisyonunu da sorunsuz okumustu. acaba 3.5" lik philips Hdd leri okur mu bu cihaz? hangi diskleri okudugu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa cok memnun olurum.
slm arkadaslar. bu cihaza baglamak uzere tasinabilir disk alacam fakat tereddut ediyorum ya okumazsa diye. abimin mikrobox markali 120 gb lik usb diskini taktim fakat okumadi. zaten tek birim olarak ve fat32 seklinde bicimlendirmeme olanak vermiyor. 32GB lik partisyonlara ayirinca fat32 oluyor ancak yine de okumuyor. daha once denedigim smartdisk markali 160GB lik hdd nin 4 partisyonunu da sorunsuz okumustu. acaba 3.5" lik philips Hdd leri okur mu bu cihaz? hangi diskleri okudugu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa cok memnun olurum.
hocam 2.5luk 40 gb hdd em vardı fat32 olarak canavar gibi kullandim.. sonrasında 40 lık yetmeyince gecen ay biraz istemeyerek 3.5 seagate freeagent pro aldım.. istemeyerek diyorum cunku benim icimde WD wardı ancak o an icin stoklarda bulamayınca bende karar vermisken donmeyeyim dedim ve seagate pro 500 luk aldım.. pro yu secmemdeki tek neden de uzerinde dokunmatik acma kapama olmasıydı cunku film bittikten sonra 3.5 luk cihazın adaptorunu her seferde cıkartmak tam anlamıyla ölüm.. cihazı aldım eve getirdim kurdum ve birde ne görim seagate bi harika acma kapama kullamaya hic gerek yok dvd yi acınca seagate de acılıyor.. dvd ye kapatınca kendi de kapanıyor.. bence mukemmel bi ozellikti. ne data aktarımı ne esata hepsi bi yana bu ozellik cok hosuma gitmisti su anda da kullanıyorum hicbisorun yok tavsiyede ederim..
hepsiburada da sıkıntı var yanaşmayın. benden söylemesi. üretimi farklı. mtk yok. ayrıca satış sonrası servisi çok kötü..
hepsiburada dan aldım çin malı yazıyor o konuda haklısın fakat cihaz mtk chipsetli o yüzden sorun olmuyor ve fw yazılım güncellemesi rahatlıkla yapılıyor. Ayrıca yazılımdan sonra daha bir kullanışlı oluyor gayet yeterli memnun kaldığım bir ürün alacak olan kararsın arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim tam bir fiyat/performans ürünü.