Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeni Philips 5160/12 USB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Yeni Philips 5160/12 USB Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
silentozzy

19 Mart 2008; 11:46:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: bekirtufana
Derken filmi sevmedim ve diğer filmlere dönmek istedim. Menüye basıyorum dönmüyor, durdup basıyorum, film gösterirken basıyorum yok...Kumanda üzerindeki bir sürü tuşa sırayla bastım bir türlü klasörlere dönemedim...

anladığım kadarıyla içinde birden fazla divx filmlerin olduğu bir dvdden bahsediyorsun. filmi bitirmek için iki kere stop düğmesine basman gerek. izlemekte olduğun filmin klasörüne dönersin. ardından sol ok ile üst klasöre geçebilirsin. menü ve title tuşları dvd filmlerde işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 19 Mart 2008; 11:46:25 >

www.myspace.com/siluetweb
ONDERKAPLAN

19 Mart 2008; 13:24:35 

quote:

Orjinalden alıntı: texmo

gecen gun dts li dvd taktım cihaza ,dts secince tv den ses gelmedi,5,1 2,0 secince sorun yok..arkadaslar cihaz dts desteklemiyormu?

cihaz sadece dolby digital destekliyor dts desteği bulunmuyor

SAMSUNG D900İ
bekirtufana

19 Mart 2008; 16:15:24 

quote:

Orjinalden alıntı: silentozzy

quote:

Orjinalden alıntı: bekirtufana
Derken filmi sevmedim ve diğer filmlere dönmek istedim. Menüye basıyorum dönmüyor, durdup basıyorum, film gösterirken basıyorum yok...Kumanda üzerindeki bir sürü tuşa sırayla bastım bir türlü klasörlere dönemedim...

anladığım kadarıyla içinde birden fazla divx filmlerin olduğu bir dvdden bahsediyorsun. filmi bitirmek için iki kere stop düğmesine basman gerek. izlemekte olduğun filmin klasörüne dönersin. ardından sol ok ile üst klasöre geçebilirsin. menü ve title tuşları dvd filmlerde işe yarıyor.

Evet, 6 tane...4 tanesi alt yazılarıyla beraber ayrı klasörde 2 tanesi de açıkta. Nero ile "Veri diski yarat" seçeneği ile yani "DATA" disk olarak kayıt etmiştim.

Akşam bir deneyeyim. Çok teşekkürler...

mertgutav

20 Mart 2008; 1:21:30 

villatürk öncelikle çok güzel bir iş yaptığını söylemek istiyorum ve teşekkür ediyorum.
Fakat ; ben alt yazının altyazının yarısından fazlasının ekranın altında gözükmesinden ( ki onunda birşekilde çözümü var fakat bu seferde renklerde katlanılmaz bir bozulma oluyor ) rahatsız olduğum için resmi firewarei tekrar yüklemek istiyorum sitede bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Loading..
villaturk

20 Mart 2008; 8:32:08 

quote:

Orjinalden alıntı: mertgutav

villatürk öncelikle çok güzel bir iş yaptığını söylemek istiyorum ve teşekkür ediyorum.
Fakat ; ben alt yazının altyazının yarısından fazlasının ekranın altında gözükmesinden ( ki onunda birşekilde çözümü var fakat bu seferde renklerde katlanılmaz bir bozulma oluyor ) rahatsız olduğum için resmi firewarei tekrar yüklemek istiyorum sitede bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Dostum resmi firmwari denemeden önce benim yaptığım yazılımdayken ana menüye gir ve altyazı seçeneklerinden Yunanca yı seç,sorunun halolacaktır...

"Büyük olmak için hiç kimseye dalkavukluk etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalısacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın, önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyecegine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "BÜYÜKSÜN" derlerse bunu söyleyenlere güleceksin!...

Mustafa Kemal ATATÜRK
mertgutav

22 Mart 2008; 19:03:02 

quote:

Orjinalden alıntı: villaturk

quote:

Orjinalden alıntı: mertgutav

Dostum resmi firmwari denemeden önce benim yaptığım yazılımdayken ana menüye gir ve altyazı seçeneklerinden Yunanca yı seç,sorunun halolacaktır...

şu anda sorunum tamamen halloldu sanırsam çok teşekkürler villatürk

Loading..
magmatic

30 Mart 2008; 18:48:44 

selammlar arkadaşlar acil yardım.
bu model mpg uzantılı dosya oynatıyomu......

ONDERKAPLAN

30 Mart 2008; 20:47:36 

evet oynatıyor

SAMSUNG D900İ
magmatic

30 Mart 2008; 21:05:03 

cevap için saol. sony marka hdd kameram mpg olarak kayıt yapıyor. onları oynatabilirmi diye tereddüt etmekteyimde ondan sordum....eminsin değilmi hemen alıcam da
quote:

Orjinalden alıntı: ONDERKAPLAN

evet oynatıyor

ONDERKAPLAN

31 Mart 2008; 10:58:53 

quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

cevap için saol. sony marka hdd kameram mpg olarak kayıt yapıyor. onları oynatabilirmi diye tereddüt etmekteyimde ondan sordum....eminsin değilmi hemen alıcam da

ama birşey eklemek istiyorum sony'nın kaydı nasıl gerçekleştirdiğini bilmiyorum yani çözünürlük önemli.hd kayıt yapıyorsa
yüksek çözünürlükte philips 5160 onu açmaz.philips 5980 destekliyor ayrıca bir konu daha sony'de çekilen coğu kayıt her dvd playerde oynatılamıyor kendi sony'm olmadıgı için nedeni acıkca bilmiyorum.sen yine de araştır derim ben.

SAMSUNG D900İ
ZimDeath

31 Mart 2008; 12:58:56 

villaturk'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yazılım sayesinde hoş bi görünüme kavuştum. Ama birşeyi de sormak istiyorum. Ben Lost izlerken karşılaştım, 1 satır çok uzun kalıyor ve sonu okunmuyor. Keşke uzun satırlarda bir alt satıra geçse. Acaba bununla ilgili bir ayar mevcut mu? Merak ettim...

no use for a name

1 Nisan 2008; 10:11:02 

merhaba arkadaslar...

bu formatta http://img225.imageshack.us/img225/5387/hatablablalb6.jpg olan filmleri oynatamamaktadir.. acaba neden oynatamiyor,bilgisi olan

arkadaslar cevaplarsa sevinirim..yoksa sadece benim makinemi oynatmıyor..?

saygılar..iyi gunler,iyi calismalar...

thegardener

1 Nisan 2008; 17:02:28 

slm arkadaslar. bu cihaza baglamak uzere tasinabilir disk alacam fakat tereddut ediyorum ya okumazsa diye. abimin mikrobox markali 120 gb lik usb diskini taktim fakat okumadi. zaten tek birim olarak ve fat32 seklinde bicimlendirmeme olanak vermiyor. 32GB lik partisyonlara ayirinca fat32 oluyor ancak yine de okumuyor.
daha once denedigim smartdisk markali 160GB lik hdd nin 4 partisyonunu da sorunsuz okumustu.
acaba 3.5" lik philips Hdd leri okur mu bu cihaz?
hangi diskleri okudugu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa cok memnun olurum.

TheGaRDeNeR
kotukedi

1 Nisan 2008; 17:27:18 

quote:

Orjinalden alıntı: thegardener

slm arkadaslar. bu cihaza baglamak uzere tasinabilir disk alacam fakat tereddut ediyorum ya okumazsa diye. abimin mikrobox markali 120 gb lik usb diskini taktim fakat okumadi. zaten tek birim olarak ve fat32 seklinde bicimlendirmeme olanak vermiyor. 32GB lik partisyonlara ayirinca fat32 oluyor ancak yine de okumuyor.
daha once denedigim smartdisk markali 160GB lik hdd nin 4 partisyonunu da sorunsuz okumustu.
acaba 3.5" lik philips Hdd leri okur mu bu cihaz?
hangi diskleri okudugu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa cok memnun olurum.

hocam 2.5luk 40 gb hdd em vardı fat32 olarak canavar gibi kullandim.. sonrasında 40 lık yetmeyince gecen ay biraz istemeyerek 3.5 seagate freeagent pro aldım.. istemeyerek diyorum cunku benim icimde WD wardı ancak o an icin stoklarda bulamayınca bende karar vermisken donmeyeyim dedim ve seagate pro 500 luk aldım.. pro yu secmemdeki tek neden de uzerinde dokunmatik acma kapama olmasıydı cunku film bittikten sonra 3.5 luk cihazın adaptorunu her seferde cıkartmak tam anlamıyla ölüm.. cihazı aldım eve getirdim kurdum ve birde ne görim seagate bi harika acma kapama kullamaya hic gerek yok dvd yi acınca seagate de acılıyor.. dvd ye kapatınca kendi de kapanıyor.. bence mukemmel bi ozellikti. ne data aktarımı ne esata hepsi bi yana bu ozellik cok hosuma gitmisti su anda da kullanıyorum hicbisorun yok tavsiyede ederim..
cibali

2 Nisan 2008; 13:06:37 

hepsiburada da sıkıntı var yanaşmayın. benden söylemesi. üretimi farklı. mtk yok. ayrıca satış sonrası servisi çok kötü..

balistik81

6 Nisan 2008; 12:53:40 

quote:

Orjinalden alıntı: cibali

hepsiburada da sıkıntı var yanaşmayın. benden söylemesi. üretimi farklı. mtk yok. ayrıca satış sonrası servisi çok kötü..

hepsiburada dan aldım çin malı yazıyor o konuda haklısın fakat cihaz mtk chipsetli o yüzden sorun olmuyor ve fw yazılım güncellemesi rahatlıkla yapılıyor.
Ayrıca yazılımdan sonra daha bir kullanışlı oluyor gayet yeterli memnun kaldığım bir ürün alacak olan kararsın arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim tam bir fiyat/performans ürünü.

ONDERKAPLAN

6 Nisan 2008; 16:13:57 

bende hb'den aldım ürünü macar malı ve sorunsuz içiniz rahat olsun

SAMSUNG D900İ
cnidre

10 Nisan 2008; 16:36:39