bende yaklasik 10 gun once philips 5160/12 divx oynatici aldim.. kurdum..koaksiyelden 5+1 dijital seside aldim sorunsuz sekilde.. genel olarak memnunum..firmwere yuklemeden once altyazi da biraz sorun vardi ama yinede idare ediyordu.. villaturk arkadasımızın firmwere sini yukledikten sonra tam super oldu.. yaklasik 15 divx film izleme imkanim oldu simdiye kadar.. karsılastıgım tek sorun turkce filmlerde takılma oluyor..(mutluluk ve pars kiraz op..) bunu cozemedim filmlerin cozunurlugude ole yuksek filan degil ama..anlayamadim..anlayan varsa da beri gelsin..:)
ezcumle arkadaslar,yazilim da yukledikten sonra isinizi rahatlikla gorecek bir makina 5160/12....
saygilar..iyi gunler iyi calismalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no use for a name -- 26 Ocak 2008; 11:24:37 >
arkadaşlar.... cihazı almayı düşünüyorum.. 100 ytl e buldum.... ancak iki sorum var.. yardımcı olursanız seviniri.... elimdeki 1.000 den fazla divxim cd de kalsörlerde şu şekilde; shrek.avi shrek.srt eng.srt itl.sub yapılan gücellemelerden sonra da faklı isimlerdeki altyazıları yüklemede bir sıkıntı oluyor mu? All sub özelliği olan güncellmede altyazının isminde ''he'' geçerse tersten gözükme gibi bir şey okudum bu sorun giderildi mi? ayrıca elimde 160 Gb WD disk var (elektirik bağlantısız...) fat32 formatlı. USB den okumasında sorun olur mu.... Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim....
Arkadaşlar bu philips 5980 modeli 5160 ın üst modeli mi oluyor acaba?Yoksa değişik bir versiyon mu?Bilen veya kullanan arkadaş varsa bilgi verebilir mi?(kopya cd vcd dvd okuma durumu vb.)
Arkadaşlar bu philips 5980 modeli 5160 ın üst modeli mi oluyor acaba?Yoksa değişik bir versiyon mu?Bilen veya kullanan arkadaş varsa bilgi verebilir mi?(kopya cd vcd dvd okuma durumu vb.)
5980 modelinde hdmi çıkışı var. ondan başka fark var mı bilmiyorum
arkadaşlar.... cihazı almayı düşünüyorum.. 100 ytl e buldum.... ancak iki sorum var.. yardımcı olursanız seviniri.... elimdeki 1.000 den fazla divxim cd de kalsörlerde şu şekilde; shrek.avi shrek.srt eng.srt itl.sub yapılan gücellemelerden sonra da faklı isimlerdeki altyazıları yüklemede bir sıkıntı oluyor mu? All sub özelliği olan güncellmede altyazının isminde ''he'' geçerse tersten gözükme gibi bir şey okudum bu sorun giderildi mi? ayrıca elimde 160 Gb WD disk var (elektirik bağlantısız...) fat32 formatlı. USB den okumasında sorun olur mu.... Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim....
allsub daki o sorun giderilemedi maalesef. ben de o yüzden normal versiyonu kullanıyorum. hdd ye gelirsek çoğu yerde elektrik bağlantısı olmayan hdd lerin okunmasında sorun olduğunu okdum. ben kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 30 Ocak 2008; 13:45:25 >
biraz basit bir soru olacak ama idare edin cahiliz bu konuda :) netten çektiğim filmlerimin çoğu ac3, bu konuda herhangi bir sorun çıkarır mı oynatıcı onu merak ediyorum. çok fazla tekniğe girmeden basit bir cevap verirseniz sevinirim :D
30 gb uzerindeki fat32 dosya sisteminden olusan disk bolumlerini okuyabiliyormu bu cihaz. yani 120 gb lik usb hdd alsam hic bolumlere ayirmadan tek parca halinde okuyabilir mi bu diski bu cihaz?
herzaman receiverlara cep telefonlarına yaptığım firmware yüklemeyi fazla güvenerekten 5160 a yapayım dedim CD yi taktm (multisesion açık) ekrana yükle play? çıktı (ekranda son gördüğüm yazı) play e bastım birkaç saniye içinde cd yi çıkardı...ekranda aynı yazı dururken bende fişi çektim bitt i diye!! birdaha tık yok power led bile yanmıyor artık..neyse pazartesi günü teknik servis arayacağım
siz siz olun cd multisesion olmasın --1-- ekranda yüklendi succesfuly gibi bişey yazmadan fişi çekmeyin --2-- alt yazıyı azcık büyütücem diye akşam akşam kaşınmayın --3-- kolay gelsin herkese iyi günler
aynı ben... serviste akibeti ne oldu acaba aletin? garanti kapsamında mı yaptılar.. yoksa ücret istediler mi? istedilerse ne kadar istediler? cevaplar için şimdiden teşekkürler...
30 gb uzerindeki fat32 dosya sisteminden olusan disk bolumlerini okuyabiliyormu bu cihaz. yani 120 gb lik usb hdd alsam hic bolumlere ayirmadan tek parca halinde okuyabilir mi bu diski bu cihaz?
120 gb wd harddiskim var tek parca ve fat32 formatlı gayet güzel okuyor.
Audio Input: Analog(VCR), Digital(DBS) Video Input: S-Video, Composite Video Output: Component, S-video, Composite
Digital Direct Progressive Scan Output Smart Surround Setup Version 1.0 Video D/A Converter: 10-bit/54 MHZ Audio D/A Converter: 192kHz/24-bit Built-in Decoders: Dolby Digital, dts, Dolby Pro Logic II All Channel Stereo Mode Ultra-High Performance 1-Chip AV Decoder VFP (Video Fine Processor)
5160 ı bu alete bağlasam gerçek 5+1 ses alabilir miyim?
teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 11 Şubat 2008; 22:41:23 >