Şimdi Ara

LG Velvet 4G duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Velvet 4G duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı



    LG’nin yeni bir tasarım dili ile geliştirdiği LG Velvet 5G akıllı telefon modeli geçtiğimiz aylarda Snapdragon 765 yonga setli olarak resmiyet kazanmıştı. Şimdi biraz daha uygun fiyatlı LG Velvet 4G sahneye çıkıyor.



    LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatı



    LG Velvet 4G modeli tasarım ve bazı donanımları olarak LG Velvet 5G modeli ile aynı. Farklı olarak 2018 yılının Snapdragon 845 amiral gemisi yonga seti ile geliyor. Snapdragon 765 yonga seti performans anlamında büyük farklar barındırmıyor ancak 5G tarafında avantaj sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter saldırısının kökleri kara borsa forumlarına kadar gidiyor



    LG Velvet 4G modelinde 6.8 inçlik Full HD+ ekran, U çentik tasarımı, 48MP+8MP+5MP üçlü kamera, 6GB RAM, 128GB depolama, 4300mAh kapasiteli batarya, 25W hızlı şarj, askeri standartlarda dayanıklılık özellikleri aynı kalıyor. Dual Screen desteği yine sunulurken Wacom AES ekran kalemi de kullanılabiliyor.



    Yonga seti tarafındaki farklılık LG Velvet 4G için biraz daha uygun fiyat anlamına geliyor. Orijinalde 650 Avro olan giriş fiyatı LG Velvet 4G için 499 Avro seviyesine inmiş. Sadece 5G farkındaki maliyet düşüşü aslında yeni trendin çok daha ucuz olmadığını gösteriyor. LG Velvet 4G yakın zamanda Avrupa’da piyasaya çıkacak.








  • Lg çok değişik bir firma. 2 yıllık işlemci ile cihaz satmayı başarıyor ve 500 euro gibi bir fiyata

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık işlemci olsada şuan orta segment snapdragon 720g gibi yeni işlemcilerden her türlü daha hızlı özellikle gpu olarak. Fiyat fiyasko olmuş ama

  • 499 avro bu telefona çok para, oled ekran olup olmadığıda belli değil !

  • Lg telefonu alınmaz kaçtane lg telefon elimde kaldı tamiri bile olmuyor

  • 300 euro falan olsa güzel

  • Reis guzel marka ben de suan g4 kullaniyorum h818 modeli dispiritor garantili cihazda boot loop arizasi vardi yapmadilar suan cihaz bosta bile 50 / 55 derece de yumurta pisiricem neredeyse fais fiyati basiyorlar kimse almiyor sora fiyat dusuyor ellerinde patliyor hele hele kusurlu modeller girdimiydi ulkeye dispiritorler den de alindimiydi baldan tatli oluyor masallah ayni urun iki kurus az verim demeyin gerekirse 1 ay daha sabredin ama Turkiye garantili olsun fiyat dusunce alin ozamana kadar yenisi cikmis die acele etmeyiniz lutfen

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Dispiritor değildir bence o...

  • Velet okudum 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.