Şimdi Ara

Vodafone'dan yerli girişimlere 1 milyon TL'lik destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'dan yerli girişimlere 1 milyon TL'lik destek



    Vodafone, Türk girişimleri desteklemeye devam ediyor. Vodafone Vitrin isimli hzladırma programı ile yerli startup şirketlere yılda 1 milyon TL’ye kadar destek sunuluyor. Vodafone Vitrin’de Tavla Stars, Asktrology, Bartme gibi uygulamalar yer alıyor. 2023 sonuna kadar toplam 50 firmayla iş birliği yapılması hedefleniyor.



    Vodafone Vitrin’e katılan firmalara yıllık 1 milyon TL’ye kadar dijital pazarlama hizmeti veriliyor. 2023 sonuna kadar şirketlere 75 milyon TL maddi destek sağlanması ve bu destekler sayesinde firmalar için ek 600 milyon TL’lik ekonomik değer yaratılması amaçlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN



    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:



    “Üye firmalarımız, Vodafone Vitrin aracılığıyla yaklaşık 24 milyon müşteriyi kapsayan Vodafone Türkiye bazına tanıtım yapma şansını yakalıyor. Aldıkları güçlü dijital pazarlama desteğinin yanında Vodafone'un geniş kurumsal ağından faydalanabiliyorlar. Pazarlama desteklerine ek olarak, program yöneticileri ve alanında tecrübeli Vodafone yöneticileri ile birlikte çalışarak, iş modellerini ileri seviyeye taşıma şansını yakalıyorlar. Bu programla, 2023 yılı sonuna kadar toplam 50 firmayla işbirliği yapmayı, bu firmalara toplam 75 milyon TL değerinde destek sağlamayı ve söz konusu destekler sayesinde firmalar için ek 600 milyon TL’lik ekonomik değer yaratılmasını hedefliyoruz.”



    Vodafone Vitrin’e başvurular https://vitrin.vodafone.com.tr üzerinden yapılıyor. Vodafone, başvuru yapan firmaları değerlendirip test sürecine alıyor. Test süresince girişimin performansı günlük raporlarla takip ediliyor. Girişimler test sonunda önceden belirlenen performans kriterlerine göre değerlendiriliyor. Test performansı iyi bulunan girişimlerle Vitrin gelir ortaklığı anlaşması imzalanıyor.



    İhracata destek



    Vodafone, Türkiye pazarında kendini kanıtlamış ve potansiyel vaat eden Vodafone Vitrin üyelerini global pazarlara taşıyarak Vodafone'un global müşterileriyle buluşturmayı da hedefliyor. Globale taşınacak firmaların ihracata da önemli katkısı olması bekleniyor. Global pazarı hedefleyen firmaların, doğru çalışma modeline sahip olması ve ölçeklendirilebilir bir ürün ya da servisinin bulunması önem taşıyor.

     









  • Bende diyorum faturam neden 780 l geldi bayram değil seyran değil demek benim paramla destek paketi yapmışlar yoksa kimse 1 milyon TL'yi babasının hayrına cebinden dagitmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodofane ve destek,baya tezat.Fazladan tüketiciye yansıtılan faturalar fazla.geldi, dağıtıyorlar heralde

  • Vergiden duserler kimse cebinden 5 kurus vermez heleki operatorler.

  • Tavla ve astroloji ; gerçekten Türkiye'nin gelişimi için çok önemli uygulamalar , doğru yere destek vermişler 👏🏻👏🏻

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabia direkçi adına olan internet aboneliğim Mayıs ayından itibaren arızalı ve ücretini alıyorlar muhatap yok temmuz 24 arıza giderilecek dendi 5 aydır internet yok siz yatırım yapmak yerine önce kendi abonelerinizin sorunları ni giderin taahhütlü olduğu için iptal edemiyorum wodafone artık bıktık tüketici mahkemesi nde görüşmek üzere

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.