Şimdi Ara

Intel 20 gün içerisinde Xe GPU’sunu detaylandırabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Intel 20 gün içerisinde Xe GPU’sunu detaylandırabilir



    Mavi ekip bir süredir Xe GPU mimarisi üzerinde çalışmasına karşın ancak son Battlefield V testi ile birlikte resmi performans verileri paylaşıldı. Bu açıdan Xe mimarisi halen gizemini koruyor.



    ''20 gün içerisinde daha fazla bilgi geliyor''



    Intel’in Twitter hesabından gönderilen tweet firmadan yeni ekran kartı bekleyenlerin heyecanını tazelemeyi başardı. Tweet’te 20 gün içerisinde Xe GPU’su hakkında daha fazla bilgi paylaşılacağı duyuruldu.



    Buna karşın mavi ekip kısa bir süre içerisinde gönderisini yayından kaldırarak donanımseverlerin akıllarında soru işaretlerinin oluşmasına yol açtı.



    Intel 20 gün içerisinde Xe GPU’sunu detaylandırabilir



     



    Tahminlere göre Intel’in paylaşımı Tiger Lake işlemcileriyle gelecek Gen12 iGPU’suna işaret ediyor olabilir. Zira firma 2 Eylül’de Tiger Lake işlemcilerini detaylandıracak.



    Ayrıca Bkz.AMD’nin hisse değeri Intel’i solladı: Son 15 yılda ilk



    Diğer taraftan tweet’in zamanlanan gönderilerde bir hata yapılması nedeniyle olması gerekenden erken yayına alınmış olabileceği üzerinde de duruluyor.



     



     




  • donanımhaberin şu "-bilir" başlıklarından sıkılmaya başladım.
    olabilir diye haber mi yapılır ya, hemen her haberiniz olabilire döndü. kart hızını yakalayabilir, şu gün çıkabilir, 20 günde detaylandırabilir tarzı clickbait haber yapmayın.

  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    napsınlar hacım adam bosunamı para veriyorum basın reklamı basın clickbait'i diyodur tahmınımce

  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    Kesinleşmemiş ya da resmi ağızdan doğrulanmamış bir bilgiyi -ecek ekiyle sunmak sizce doğru mu?

    Buna rağmen hoşunuza gitmiyor olabilir. Bu haberlerin niteliği zaten bu şekilde, yeni donanımları merak eden ilgi duyan ben ve benim gibi kişiler tarafından okunuyor ve takip ediliyor genelde.

  • northwood kullanıcısına yanıt

    tamam da %90'ı asparagas haber. öyle haber yapılmaz, haberciliğin etiğine aykırı. diyecekseniz ki bunlar gazeteci değil, istedikleri gibi yazarlar. Eyvallah, ben de istediğim gibi eleştiririm.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 435

    tamam da %90'ı asparagas haber. öyle haber yapılmaz, haberciliğin etiğine aykırı. diyecekseniz ki bunlar gazeteci değil, istedikleri gibi yazarlar. Eyvallah, ben de istediğim gibi eleştiririm.

    Haberlerin kaynağı şu ana kadar kendisini kanıtlamış kaynaklar. Onların kaynakları da aynı şekilde. Ayrıca bir kaç kaynaktan okuyup özetliyorum haberleri genelde. Bunun da ötesinde yabancı teknoloji forumlarını takip eden birisiyim, yani eğer mantıklı bir haber değilse eliyorum misal Ryzen 2000'de çekirdek artışı haberleri yayılmıştı zamanında o haberi bulamazsınız profilimde :) Tüm bu değerlendirmelere rağmen yanlış haber olursa artık olsun değil mi?


    Ek olarak, şu ana kadarki haberlerimi incelerseniz nihai donanımla benzer teknik özellikleri aktardığıma kanaat getireceğinizi düşünüyorum.


    iyi forumlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 28 Temmuz 2020; 13:51:47 >
  • Northwood'un haberlerini begeniyorum. Güçlü soylentiler haber degeri tasiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.